2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çocuk akıllı ve politik demek ki afferin ona o alır başını yürür gider .

Sıcaktan oluyor olabilir mi bizde de var sıkıntı geçince de güzel uyuyor klima acinca ve ya serin yerde.

Hande cidden hiç aklıma gelmedi Kendim ne kadar üşüdüysem bu memlekette, sıcak gelince sevinmişim Ondan gözardı ettim galiba
3-4 gündür gerçekten artık sıcak diyebiliyoruz Olabilir
Gerçi klima filan gerektirecek bir sıcak yok camı hafif açsam olur Deneyeyim teşekkür ederim

Cok erken sanki kuzum ya biz tam anlamiyla geçmiş sayilmayiz bir ara 1 ay kadar tek uyku yaptilar 15 aylikken ama sonra duzen sasti suan bazen 2 cogulukla tek yapiyoruz
Aylarimiz uzak ama gelecekten bildireyim dedim

Sankı Benımkıler tek uykuya düşüyor gibi. Her zaman 2 uyku yok.
En net sinyalleri gece uykusunda alırsın böyle bir durumda
Uyku süresi fazla geldiği zaman sabah uykularina direnirler
Sabah bir şekilde uyurlarsa öğle uykuları ya erken biter ya hiç olmaz
Gece de kesintisiz uyuyan bebekler gündüz uyku saatleri fazlaysa sık sık uyanmaya başlarlar
Tek uykuya geçişin birden yapılması sağlıklı değilmiş
Sabah uyku sürelerini kademeli olarak 15er dakika kısaltarak tek uykuya gecilmeliymis
Bir de tek uykuya geçtikten sonra da uzun bir süre sabah uyku saatinde statik aktiviteler öneriliyor kitap okuma gibi
Bana sabah uykusunu yarım saatle sinirlandir dediler ama benim bebeler hazır değil hala o uykuyu istiyorlar
Aylardır 1 saat yatiriyorum o yüzden
Gece uykuları bölünmeye başlayınca kademeli olarak önce 45 dk sonra yarım saat şeklinde keserim
Ona da.yarin başlasam tek uykuya geçmek 15.ayı bulur yine

iyi geceler kizlar dogum sirasi tuplerimi baglatmayi dusunuyorum . yapan varmi acaba , tecrubeleri alabilirmiyum
Ben bağlattım canım . Ama 9 sene önce Sonra tekrar bebek isteyince tüp bebeğe başvurduk . İyi düşün dönüşü yok . Doğumdan sonra yakıp kapatıyor kanalları . Hiç bir sorun olmuyor .

hadi ya , agrili oluyormu sornasi felan . bi cok yerde kisa suiryo yazmis ama senin dedigin gibi her yere yapistigi icinmi uzun surdu acaba . bilemedim . tekrar hamile kalmayi risk edemem su durumda

benimki benim aliskanlihim oldu gitti sanki mama vermesem ac kalickalqr . 10 da uyurlar bende mamayi 9 gibi veiryom ama gece 1/2 gibi yine 90 veriyom 4/5 gibi yine veriyom ama aslinda vermesem uyabkicaklar kac kere oldu . ama seninde dedigin gibi mesela 4/5 mamasini vermeyinxe daha erken uyaniyorlar . bende uyumam 3/4 buluyo her turku uykusuz kaliyom ya

Ben bağlattım canım . Ama 9 sene önce Sonra tekrar bebek isteyince tüp bebeğe başvurduk . İyi düşün dönüşü yok . Doğumdan sonra yakıp kapatıyor kanalları . Hiç bir sorun olmuyor .
Ben geri donusu oluyor sandim yani arastirma bile yapmadim ama oyle saniyordum . ya 13 ay icinde ikiz bebek birde tek bebek olunca yeter diye duusnuyorum . maddi manevi cok yordu yormayada devam edicem . psikolojik ve fiziksel olarakda maf oldum zaten . 4 hafta kaldi doguma ondna sorna kendimi toparlayip cocuklarimla ilgilenmek istiyom baska cocuk yapmayi goze alamam ama bilmiyom soylemesi ayip hoc korunmadim 6 senedir evliyim 5 sene cocuk olmadi yani becerememde korunmayi

Yumurta kanalları çok incecik bir boru gibi düşün bilmem kaç milimlik bir yapısı varmış . Rahime yumurta geçmedin diye uçları yakılıyor . Daha sonra açılması zor . Ben de araştırdım . Tekrar cerrahi bir operasyon gerekiyor . Yakılan kanallar tekrar ayrılarak birbirine dikiliyor . Böyle hatırlıyorum eğer yanlış değilse Yani açtırmak istiyorsan tekrar cerrahi bir operasyona girmek zorundasın . Şimdi aklına gelmeyebilir . Malum peşpeşe iki doğum 3 bebek psikoloji yi mahvetti . 4 yapmak aklının ucundan bile geçmez ama ileride belki bizim gibi fikrin değişebilir . Ha tüp bebek yaptırırım diyorsan bağlat gitsin .Korunma derdi yok büyük rahatlık . Gerçi tüpleri bağlı olup hamile kalanlar varmış o da çok çok nadir bir durummuş . Artık snin vereceğin bir karar . Bu arada iki gündür diş nöbetindeyiz . O yüzden bu saatte hala ayaktayım

Bu aralar bizim düzen müzen yok dişten dolayı. Daha cok evrim gecirecege benziyorlar hemsehrim. Bebişlerınde diş sıkıntısı yok mu

Aksam 8.30 da yatarlar. Sabah 5 te ayaktayız. Bu arada gece 1 ya da 2 kez kalkarlar. Sabahın köründe kalktıkları için 9 a kadar zor dayanılar. Ortalama 1.5 2 saat uyurlar. Öğlen 2.30 da yatarlar ya hemen uyanırlar ya da 1 saat uyku çekerler.
Özellikle sabahın 5 inde kalmasınlar diye aksam 10 a kadar bile oyaladım. Olmuyor bi türlü genede uyanıyorlar. Gün bitmek bilmiyor. Uykularını kestıgım zaman ayarlama yapmak için aman Allah ım sürekli agladılar huysuzlandılar zaten bide dişten sıkıntı çekiyorlar.
Bide ben tek uykuya gecsınler istemiyorum daha çünkü dinlenemıyorum. Temızlık dısında her iş bana bakıyor.

Bide kızım bronşite yakalandı. 1haftadıd uyutmuyor. O kadar dıkkat ettim nasıl oldu anlamadım. Gecelerı öksürmekten yatamıyor. Bide gece uyumayan kızım gündüz nasıl az uykuyla duruyor anlamadım. Anlayacağın zor durumdayım

Kaynana geldı kendı evıne. Arada yardıma sana gelcen dedı bu arada kocmaın soru ile azar işitmemek için iyice işin içine s.... Tı
Ek gıdadan sonra agzı yıkanacaktı kızımın
Sen tut actıvexle elını yüzünü iyice yıka
Oğlanı yedırıyordum. Baktım kızım nefes alamıyor. Surat kıpkırmızı. Dedım sen ne yaptın onlamı yüz yıkanır. Eeee sen demedın dıyor. Demem mi lazım dedım. Sen dedım activexle yüz mü yıkıyorsun onla el yıkanır dedım. Yüz yıkanmaz. Bide dedim 9 usak büyüttüm diyorsun. Bujuda mı ben diyeyim dedım sana. Bune dedim ya kızın elını yüzünü yıkamamışsın kafayıda yıkamışsın
Benım bura soguk esıyor dedım. Üşütecek çocuk. Anca laf yarıstırıyor. İyice gıcık oldum yaa. Bi insan 9 cocuk büyütüp nasıl bu kadar boş olur kafam almıyor

Ne yaparsan yap istersen sabah 6da yatır yine 5te kalkarlar
En fazla 6ya kadar uzatabilirsin
Gece sorunsuz uyuyan bebek için konuşuyorum bu arada
Güneş enerjisiyle çalışıyorlar
Güneşin dogusuyla beraber uyanırlar gün batımıyla uyurlar
Bi de sabah geç kalksın diye gece geç yatırma işi de bebelerle olmuyor malesef
Geç yattıkları zaman sabah daha erken kalkıyorlar gece uykuları da daha çok bölünüyor
Birkaç gündür annemlerdeyim burda güneş bir saat geç doğup batıyor
Evde 5te uyanan bebeler burda 6.30dan önce uyanmıyor
Akşam da 7de uyumak istemiyorlar aynı sekilde

Bronşit bir arkadaşta daha duydum geçen hafta benimkiler de üsye oldu
Doktor yarın gelseydiniz bronşit derdim dedi
Ben de anlamıyorum yaz günü nereden geliyor bu hastalıklar
Hasta olduğu için ekstra mizmiz olmasını bekliyoruz zaten
Uyumamasi çok normal o zaman
Bence tek uykuya geçmek istediği için değil hasta olduğu için böyle sizin durumlar

Oğlanda sıkıntı yok ama oda aynı. Anlamadım gitti. Salgın varmış bu aralar
Sizde dıkkat edin

Bu aralar bizim düzen müzen yok dişten dolayı. Daha cok evrim gecirecege benziyorlar hemsehrim. Bebişlerınde diş sıkıntısı yok mu

Olmaz mı hiç dişi sıkıntısız çıkaran bebek değildir
Bir gün uyku diğer gün mama ertesi gün ek gıda reddi sonra diğeri aynı şeyi yapıyor ve bu bir döngü halinde
Tek uyku değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…