- 19 Ocak 2017
- 6.961
- 20.184
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.321
Cok erken sanki kuzum ya biz tam anlamiyla geçmiş sayilmayiz bir ara 1 ay kadar tek uyku yaptilar 15 aylikken ama sonra duzen sasti suan bazen 2 cogulukla tek yapiyoruz
Aylarimiz uzak ama gelecekten bildireyim dedim
Prednol iğneyle düzeldi benimkiler öyle hafif de atlatmadikOğlanda sıkıntı yok ama oda aynı. Anlamadım gitti. Salgın varmış bu aralar
Sizde dıkkat edin
antibiyotik kullanıyor bizimki de içim cız ediyor el kadar bebeye antibiyotik verirken. Allah evlatlarımızı korusunPrednol iğneyle düzeldi benimkiler öyle hafif de atlatmadik
Ikizlerden biri hastaysa mutlaka diğeri de hasta oluyor zaten
AnladimYumurta kanalları çok incecik bir boru gibi düşün bilmem kaç milimlik bir yapısı varmış . Rahime yumurta geçmedin diye uçları yakılıyor . Daha sonra açılması zor . Ben de araştırdım . Tekrar cerrahi bir operasyon gerekiyor . Yakılan kanallar tekrar ayrılarak birbirine dikiliyor . Böyle hatırlıyorum eğer yanlış değilseYani açtırmak istiyorsan tekrar cerrahi bir operasyona girmek zorundasın . Şimdi aklına gelmeyebilir . Malum peşpeşe iki doğum 3 bebek psikoloji yi mahvetti . 4 yapmak aklının ucundan bile geçmez ama ileride belki bizim gibi fikrin değişebilir . Ha tüp bebek yaptırırım diyorsan bağlat gitsin .Korunma derdi yok büyük rahatlık . Gerçi tüpleri bağlı olup hamile kalanlar varmış o da çok çok nadir bir durummuş . Artık snin vereceğin bir karar . Bu arada iki gündür diş nöbetindeyiz . O yüzden bu saatte hala ayaktayım
Resmen beni anlatmissin benimle kizlarin duzeni nerdeyse birebir ayni . Bende cok denedim herkez diyo gec yatir gec kakar ama gec yatirdikca saha erken kalkiyor bende hmileyim asiri sersemliyom maf olsum vallaAksam 8.30 da yatarlar. Sabah 5 te ayaktayız. Bu arada gece 1 ya da 2 kez kalkarlar. Sabahın köründe kalktıkları için 9 a kadar zor dayanılar. Ortalama 1.5 2 saat uyurlar. Öğlen 2.30 da yatarlar ya hemen uyanırlar ya da 1 saat uyku çekerler.
Özellikle sabahın 5 inde kalmasınlar diye aksam 10 a kadar bile oyaladım. Olmuyor bi türlü genede uyanıyorlar. Gün bitmek bilmiyor. Uykularını kestıgım zaman ayarlama yapmak için aman Allah ım sürekli agladılar huysuzlandılar zaten bide dişten sıkıntı çekiyorlar.
Bide ben tek uykuya gecsınler istemiyorum daha çünkü dinlenemıyorum. Temızlık dısında her iş bana bakıyor.
En az 15 olsunlar bence zorlayabildigin kadarGelecekte birgün gelecek
Daha 5-6 ay daha sıksınlar dişlerini madem
En az 15 olsunlar bence zorlayabildigin kadaraksi halde gece uykulari bozuluyor kizimin oyle oldu ilk tek uykuya geciste 6 hafta kadar toparlayamadim halen tam olarak
Yarim saat bile olsa uyutuyodum ben bazen 2.yi gece uykulari duzene girsin diye o derece kotuydu gece 2de uyanip 5te uyuyodu kizim ve 3 gun once 5te uyanip 6.30da uyudu mesela halen duzeni kuramadik tam olarakDemaa o zaman zorlayabildiğim kadar zorlamaya karar verdim
Ömür boyu gündüz 2 uyku yapabilirler
Allah kolaylık versin sanada. Saat 4 te kalktılar bugunde. Çok uykum var. Suan 1 saattir uyusun diye çabalıyorum. Kızımı uyuttum oğlanda uyumak üzere.Anladimben en iyisi yaptirim su tupleri baglatmayi rahatlarim bari korunmay derdim olmaz . dis nobeti kotu ya ben hem kizlar
Resmen beni anlatmissin benimle kizlarin duzeni nerdeyse birebir ayni . Bende cok denedim herkez diyo gec yatir gec kakar ama gec yatirdikca saha erken kalkiyor bende hmileyim asiri sersemliyom maf olsum valla
Allah kolaylık versin sanada. Saat 4 te kalktılar bugunde. Çok uykum var. Suan 1 saattir uyusun diye çabalıyorum. Kızımı uyuttum oğlanda uyumak üzere.
Ben o konuda çok şanslıyım bakbeninkide 6 da uyandi ama biri uyaninca direk salona getieiyom oyuna zaten digeride sese uyaniyo . boyle olunca 3 uyku uyuyorlar
Ben o konuda çok şanslıyım bak
Bi tanesi yanında top atsan uyanmaz diğeri çıt sesine uyanır
Arıza olan da çıt sesine uyanan
Surekli o ağlıyor yırtıyor kendini
Diğeri de fosur fosur uyuyor dibinde
Anlıyorum canım ne halde olduğunu tahmin edebiliyorumne guzel ya . beninkiler ikiside uykusu cok hafif bu yuzden miklet bizr gelmeye korkuyo bende kotu oluyom herkezle beni tek birakip yardim etmedikleri icin , gelip gidip laf sokuyom esimin tarafina kendimi rezil ettim zaten . kizlarin teki yatar sabah kalkar babasi gibi digeride anasi gibi yatar ama saat basi uyanir ses verir geri uyur cok yorgunummmm
Bi gün şehirlerarası otobüste arkama bi kadınla çocuk oturmuştu, ilk defa o kadar sabırlı bi anne gördüm. Çocuk herşeyi sordu gördüğü, ve kadın hiç bıkmadan her sorusuna cevap verdi. Inşallah ben de öyle bi anne olabilirim. Eskiden nasıldı, sus, otur, çocuklar o kadar soru sormaz höt. sonra bizden niye bilim insanı çıkmıyoŞimdiden başladı sayılır bizimki
Annemlere geldim bi tanesi evdeki her şeyi tek tek gösterim hı hı hı diye soruyor
Bazı şeyleri defalarca soruyor
Milyon kere söylüyorum priz lamba telefon diye içim şişti
Halıdaki desenleri bile soruyor
Valla ben de çok yorgunum, bizimkiler de aynı sizinkiler gibi illaki aglicaklar gece, eksiklerini veriyorum uyumaya devam ediyorlar birkaç gundur Allahtan yoksa uyanıp alıyorlardı. Az beşik sallamadık sabahlara kadar. Aman büyüsünler biran önce de yürüyüp gidip kendi yataklarına yatıp uyusunlar. Başlarında kitap okuyalım.ne guzel ya . beninkiler ikiside uykusu cok hafif bu yuzden miklet bizr gelmeye korkuyo bende kotu oluyom herkezle beni tek birakip yardim etmedikleri icin , gelip gidip laf sokuyom esimin tarafina kendimi rezil ettim zaten . kizlarin teki yatar sabah kalkar babasi gibi digeride anasi gibi yatar ama saat basi uyanir ses verir geri uyur cok yorgunummmm
Kızlar ve ben covid olduk sonunda
Varmı tavsiyeleriniz
Günaydın Canım çok geçmiş olsun. Bizim bebekler 3 aylıkken olduk biz. Baya ağır geçirdik, çocuklar inledi resmen . Düşmeyen inatçı ateşle başladı kızımda ilk. Hastanede serum taktılar test yaptılar öyle anlaşıldı. Calpol ve dolven kullandık biz bebeklere dönüşümlü, 4 ve 6 saat arayla. Calpol tek başına etkili olmadi, yetmedi, ama dolven düşürüyordu atesi. cocuklarin kafalarına ıslak bez koymak da rahatlatıyor, ama 5 gün çekiyorsun bunu , ben de baya ateşlenmistim. Emzirdigim için sadece parol içtim. Çok fazla terleme yapmıştı, uyuyordum bi uyanıyordum tüm kıyafetlerim su içinde, sıksan su çıkar. Ateşten halüsinasyon gördüm resmen. Bir de görümcem hemşire bana ve eşime serum takmıştı, içinde vitaminler falan varmış o çok iyi gelmişti, rahatlamıştım. Imkaniniz varsa hastanede taktirin. 5. Gün sanki hiç hasta olmamışsınız gibi oluyor. Çok tuhaf, boğaz ağrısıyla başladı, tum vucutta ağrıyla devam etti ve bitti. Inşallah sizin daha kolay geçer. Güya bitti dediler ama yeniden bi hortlama var sanırım. Bir de tavuk çorbası iyi gelmişti, limonlu falan. Eşime ilaç vermişlerdi o içmedi ilaçları, bana vermediler zaten. Sanırım şimdi ilaç vermiyorlarmış.Kızlar ve ben covid olduk sonunda
Varmı tavsiyeleriniz
Aynı kuzum ilaç vermediler kızlar ateşli ben daha iyiyim onlara göre . 5 gün sürer dediler bize de. Maraz kalmadan atlatırız inşallah.Günaydın Canım çok geçmiş olsun. Bizim bebekler 3 aylıkken olduk biz. Baya ağır geçirdik, çocuklar inledi resmen . Düşmeyen inatçı ateşle başladı kızımda ilk. Hastanede serum taktılar test yaptılar öyle anlaşıldı. Calpol ve dolven kullandık biz bebeklere dönüşümlü, 4 ve 6 saat arayla. Calpol tek başına etkili olmadi, yetmedi, ama dolven düşürüyordu atesi. cocuklarin kafalarına ıslak bez koymak da rahatlatıyor, ama 5 gün çekiyorsun bunu , ben de baya ateşlenmistim. Emzirdigim için sadece parol içtim. Çok fazla terleme yapmıştı, uyuyordum bi uyanıyordum tüm kıyafetlerim su içinde, sıksan su çıkar. Ateşten halüsinasyon gördüm resmen. Bir de görümcem hemşire bana ve eşime serum takmıştı, içinde vitaminler falan varmış o çok iyi gelmişti, rahatlamıştım. Imkaniniz varsa hastanede taktirin. 5. Gün sanki hiç hasta olmamışsınız gibi oluyor. Çok tuhaf, boğaz ağrısıyla başladı, tum vucutta ağrıyla devam etti ve bitti. Inşallah sizin daha kolay geçer. Güya bitti dediler ama yeniden bi hortlama var sanırım. Bir de tavuk çorbası iyi gelmişti, limonlu falan. Eşime ilaç vermişlerdi o içmedi ilaçları, bana vermediler zaten. Sanırım şimdi ilaç vermiyorlarmış.
Çok cok geçmiş olsun. Inşallah çabucak geçer gider. 5 gün sürünürdü bizi .
Ankaraya geldim kurtlandım iki gezdim 2 sene sonra hemen kaptık belayıGeçmiş olsun bacımmoda tas ogrt olmuştu galiba belki bildiği bişey vardır bizde öğrenelim. Sonuçta gelecek bizede birgün
Ankaraya geldim kurtlandım iki gezdim 2 sene sonra hemen kaptık belayıdikkat edin yine çoğalmış
Baş ağrısı ve eklem ağrısıyla başladı bende
Çok geçmiş olsun canım. Biz de olduk şubatta çocuklarda ateş ve öksürük oldu. Nebülüzatör ile hava vermiştik. Emziriyorsan hala bol bol emzir en büyük artımız o demişti doktor. 3-4 günde geçti.Kızlar ve ben covid olduk sonunda
Varmı tavsiyeleriniz