- 1 Aralık 2019
- 5.646
- 22.781
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.281
Kıyamam ya nasıl geçti dogum gunu büyüdüler mi kızlar nosAllah iyilik versin canım
İlk 8 dişte ben de aynısını düşünmüştüm hatta hava atıyordum hiç diş derdi çekmedim diye
Birinin azı dişi patladı geçen çocuğun acısına şahit oldum
Hepsi böyle olacaksa isimiz zor valla
Büyüyorlar canım biz kutlama yapmadık bütün günüm valiz toplamakla geçtiKıyamam ya nasıl geçti dogum gunu büyüdüler mi kızlar nos
Musmutlu ömürleri olsun .Ayaklarlarına taş başlarına yaş değmesin . Rabbim bütün kötülüklerden muhafaza etsin . Elleri değdikleri her şey altın olsun . Allah hep iyilerle karşılaştırsın.Büyüyorlar canım biz kutlama yapmadık bütün günüm valiz toplamakla geçti
Belki annemlerde küçük bi pasta keseri
Minik cadıların musmutlu sağlık dolu yaşlari olsun nosssumBüyüyorlar canım biz kutlama yapmadık bütün günüm valiz toplamakla geçti
Belki annemlerde küçük bi pasta keseriz
Başta anne babasına sonra vatana millete hayırlı evlatların olsun. Saglıklı, bereketli bi ömürleri olsun canım benım. Yenı yaşları kutlu olsunBüyüyorlar canım biz kutlama yapmadık bütün günüm valiz toplamakla geçti
Belki annemlerde küçük bi pasta keseriz
Musmutlu ömürleri olsun .Ayaklarlarına taş başlarına yaş değmesin . Rabbim bütün kötülüklerden muhafaza etsin . Elleri değdikleri her şey altın olsun . Allah hep iyilerle karşılaştırsın.
Ağzı olup dili olmayan kocaları olsunAmin
Babaannem bize hep böyle dua ederdi . En sonki pek tutmadı ben de ama neyse
Minik cadıların musmutlu sağlık dolu yaşlari olsun nosssum
Amiiin kizlar ne güzel dualar bunlarBaşta anne babasına sonra vatana millete hayırlı evlatların olsun. Saglıklı, bereketli bi ömürleri olsun canım benım. Yenı yaşları kutlu olsun
Daha büyüsünler bakalım aynı anda bu ne bu me diye sorup duracaklar. Vay başımıza gelenlerEmeklemede, yürümede bozmadılar onu yataklarında yapıp belli bi süre sonra yorulup sızıyorlardı. Bizde çeneleri düşünce başladı. Gece gece konuşasaları tuttu. Ergen gibiler
iyi geceler kizlardogum sirasi tuplerimi baglatmayi dusunuyorum . yapan varmi acaba , tecrubeleri alabilirmiyum
Şimdiden başladı sayılır bizimkiDaha büyüsünler bakalım aynı anda bu ne bu me diye sorup duracaklar. Vay başımıza gelenler
Daha büyüsünler bakalım aynı anda bu ne bu me diye sorup duracaklar. Vay başımıza gelenler
Şimdiden başladı sayılır bizimki
Annemlere geldim bi tanesi evdeki her şeyi tek tek gösterim hı hı hı diye soruyor
Bazı şeyleri defalarca soruyor
Milyon kere söylüyorum priz lamba telefon diye içim şişti
Halıdaki desenleri bile soruyor
18 aydan önce pek önerilmiyor tek uyku. Çok meraktan uyuyamıyorlar bence. Ben de öğleden sonra çok zorlanıyorum.Caaanım analar
Gündüz tek uykuya geçeniniz var mı?
Yada ne zaman geçilir
Bu ara 2.uykuya gönülsüz yatıyorlarGerçi kızçem diş çıkartıyor ondan olabilir diyorum ama oğlanda aynını yapıyor
Aslında oda diş çıkartıyor olabilir sonuçta ilk dişleri kızdan önce çıkarmıştı
Kafamda deli sorular toplar mısınız beni
18 aydan önce pek önerilmiyor tek uyku. Çok meraktan uyuyamıyorlar bence. Ben de öğleden sonra çok zorlanıyorum.
Ben aldirdim tuplerimi ama hidrosalpinks denen zehirli bir sivi vardi diye aldirdim. Yoksa zaten tup bebekle gebe kalabiliyorum sadece. Ama dogumum 15dk surdu tuplerimi almalari 2bucuk saat, cok yapismis her yere tuplerim hamileyken. Bebekler de ben gelene kadar ac kalmis viyak viyak aglamislar. Ilk anneyi emecekler demis hemsireler..iyi geceler kizlardogum sirasi tuplerimi baglatmayi dusunuyorum . yapan varmi acaba , tecrubeleri alabilirmiyum
Biz gecemedik tek uykuya ama 11.aydan itibaren gecılıyormuş.Caaanım analar
Gündüz tek uykuya geçeniniz var mı?
Yada ne zaman geçilir
Bu ara 2.uykuya gönülsüz yatıyorlarGerçi kızçem diş çıkartıyor ondan olabilir diyorum ama oğlanda aynını yapıyor
Aslında oda diş çıkartıyor olabilir sonuçta ilk dişleri kızdan önce çıkarmıştı
Kafamda deli sorular toplar mısınız beni
Biz gecemedik tek uykuya ama 11.aydan itibaren gecılıyormuş.
Sıcaktan oluyor olabilir mi bizde de var sıkıntı geçince de güzel uyuyor klima acinca ve ya serin yerde.11.ayda çok erken yaİnşallah geçmezler diyeyim kendim içinde bari
11 erken ciddenBiz gecemedik tek uykuya ama 11.aydan itibaren gecılıyormuş.
Çocuklarda zayıflık dışında bir sorun yoksa bence gece mama verme onlar istemesem ama açlıktan uyanma durumlarınıda göze al . Onlar yemezse ve bende dalıp uyursam açlıkla 6da uyanıyorlar o yüzden 4.30 gibi sabaha karşı verirsem 60cc bile içseler 7ye kadar gidiyor uyku .ya bebelerin kilolari aslinda smonemli dheil bence sagliklari yerindelerse zayif olsunlar daha iyi . sende sueprsin valla . keske bende kessem gece mamasini doktor kesme dedi ama sorun bende uykudaki cocukalra dayiyiom mamayi