2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ha iki aile aynı yerdeyse olmaz tabi birinci plan . Şimdi sana daha iyi bir sinsilik düşünmem lazım @ nosking kız az yardım etde şunu kurtaralım kaynanasıgilden çağır tüm ilham perilerini
Ben olsam bayram tatilinde önce kaynanama giderim göstermelik bir iki gün
Geri kalan 7 günü annemde geçiririm
Ya da annen yalandan hasta olsun Mi-Ok Yun

Ha iki aile aynı yerdeyse olmaz tabi birinci plan . Şimdi sana daha iyi bir sinsilik düşünmem lazım @ nosking kız az yardım etde şunu kurtaralım kaynanasıgilden çağır tüm ilham perilerini

İki aile farklı şehirlerde Ama onlar bize nazaran daha yakın
Şimdi şöyle söyleyeyim benim aile tek uçak 1,5 saat aktarmasız.
Onların oraya gidebilmek için bir uçak 1,5 saat aktarmasız birde yakın şehirden arabayla almaları gerekiyor. Bu sadece oraylada bitmiyor ailesinin memleketinden sonra büyükler için 1, 5 saatlik başka bir şehre daha gitmemiz gerekiyor. Yani aşırı çetrefilli oluyor.
Bebelerle o iş aşırı zor geliyor yani eziyetten başka bişey değil.
Ha gidince benim kocayıda arada bulasın. Zaten farklı yer olacağı için bebeler iyice üstüme düşecek eminim birde koca arazi olursa kesin katlederim herkesi

Çok iyi bir fikrim geldi otur evinde okurken beynim yandı seni evin paklar Hayat eve sığar

Ben olsam bayram tatilinde önce kaynanama giderim göstermelik bir iki gün
Geri kalan 7 günü annemde geçiririm
Ya da annen yalandan hasta olsun Mi-Ok Yun

Ulaa aklıma geldi hastalık konusunda hiç yalan söylemem
Hayatımda ilk defa çalışmaya başladığımda annem hasta diye izin almıştım kadın 2 gün sonra hasta oldu hastaneye yattı ameliyat için izin alamadım Sonra töbe ettim Olmadı o

Öyle şeyden ben de korkuyorum valla
En iyi ihtimalle annem hasta diye yalan söylersin kaynanan gerçekten hasta olur

Benim kız da dede, baba , tete (teyze) gel , mama , hala , bazen de sanki anneee diyor ama oğlum sadece mamaa ve dıgıldıgil dıgilliiiiii falan diyor ama ikisinin de çeneleri hiç durmuyor. Biz de ailecek çenesi düşük insanlarız.
Ay bu arada sürekli yemek yedikten sonra kaka yapıyorlar. Sizinkiler de öyle mi yahu. Yemek , kaka ıflahım söndü. bir de bebeleri nasıl uyutuyorsunuz? Benm oğlan iyice hareketlendi,emekliyor , koltuk kenarlarında sıralıyor, 100 kere düşüp düşüp kalkıyor. O kadar çok hareketli ki .uyumak istemiyor. Beşikte sallıyorsun dönüp kalkıyor. Ayakta hiç sallanmiyor , battaniye de denedik, ağlamaktan bi hal oldu. Napacagimizı şaşırdık. gece uykusuna geçerken ben yanına yaitoyrum öyle uyuyor. Ama gündüz uyutmak tam bir kabusa döndü. Gündüz de gece gibi uyutmaya kalksam kızımla ilgilenemicem bu sefer. Siz nasıl yapıyorsunuz gündüz?

Sadece mandal mı sence bak şuraya hele
cok iyi anliyom seni benimkikerde 7/24 boyle . kapi bile acik birakamiyorum odaya girip kapilar kapatiyorlar . 1 daka kankiler is pesinde 2 daka sorna bakiyom birbirlerini isiriyorlar

Eklentiler

• 00E14D52-784F-41F1-918A-83B81788AA1A.jpeg
    130,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 8A3A2980-C8C4-49EA-B84B-A36255D92463.jpeg
    115,5 KB · Görüntüleme: 38
  • A6471929-DFC2-40AF-AE5F-813D11C0A859.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 81CAF376-AFED-412D-AE82-E05C9F6AE615.jpeg
    111,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 39C6D455-454B-4CFD-9C46-4324CB81A7C1.jpeg
    126,3 KB · Görüntüleme: 39
cok iyi anliyom seni benimkikerde 7/24 boyle . kapi bile acik birakamiyorum odaya girip kapilar kapatiyorlar . 1 daka kankiler is pesinde 2 daka sorna bakiyom birbirlerini isiriyorlar
Oo seninkiler maşallah, bizim kız daha emeklemiyor bile, ama oğlum da sıralıyor fakat tırmanamıyor. Tırmansa bütün kablolar tehlikede

Bizde o kadar kaka yok ama mi ve noskinginliler öyle sanırım.
Bizimkiler de aşırı hareketli bi dakika durmuyorlar. Emekleme, sıralama derken merdiven çıkmayı öğrendiler Biri çok yorulup kolay uyuyor ama diğeri resmen direniyor uykuya benim de iflahım kesiliyor bazen. Ben normalde kitap okuyup uyutuyorum ama bu aralar memeye düştüler memede sızıyorlar.

Ayın 5inde 11 aylık olacaklar 15 gün önce 7700 ve 7300 düler. Doktor biraz az ama beslenme şekillerine göre daha fazlada giyemezler dedi . Çok hareketli oldukları için kilo alımları az dedi . Birde genetik faktörlerde var bende 46 kiloyum bizde gece maması da bitti kendileri istemiyor artık içerlersede 60 cc geçmiyor .

Bizim o kaka kabusu bitti çok şükür
Bi ara gunde 6-7 defa banyo ettiriyordum kakalari temizleyemeyip
moda tas ogrt benimkilerin uyku eğitimi olduğu halde 1 yaşa doğru uykuları bozuldu
Gece uykularında hiç sorun yaşamadım çok şükür ama gündüz özellikle öğlen uykusunu ya reddediyorlardi ya 15-20 dakika uyuyup ağlayarak uyaniyorlardi
Şu an o da duzene girdi dönemsel sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…