2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bizim ev için herkes “ nerde çokluk orda bokluk “ der aslında Bir tek sen eğlenceli dedin şimdiye kadar Şimdi de sen koy ablana azıcık o ilgilensin ya da eğlensin diyelim

Kızların işleyişi böyle demek ki Erkekler dümdük rutin kızlar anca bıdı bıdı

Okumammı yazdım bile her zamanki gibi Eskiden trollerimiz bile ahlaklıydı diye Vallaha bu gençlik nereye gidiyor diyecem onda da aklıma ölürsem kabrime gelme istemem diye biri dalacak diye endişe ediyorum

He kız valla haklısın bazen öyle şeyler görüyorum ki hatta bir gün sazan gibi düştüm bile . Çocuğun biri atmış kendini kaç aylık hamileyim sizce diyordu ben de atladım hemen sonra da uyarıldım bu manyak inanma dediler

Bizim ev için herkes “ nerde çokluk orda bokluk “ der aslında Bir tek sen eğlenceli dedin şimdiye kadar Şimdi de sen koy ablana azıcık o ilgilensin ya da eğlensin diyelim

Ablam dünden hazır getir diyip duruyorda of yarama basma Koca ailesinin oraya gidemediğimiz için ailemede gönülsüz Bende ikilemdeyim

Herif evdeyken bebeleri yatır markete gidiyom hava alcam diye çık
Bak hazır Müge Anlı Esra Erol da tatile girmiş
Eylüle kadar kafa dinlersin

Herifte fena halde Zaten göremiyoruz bile adamı bir gün gündüz çalışıyor birgün gece. Oda ambale oldu Mal mal dolanıyor evde olduğunda da
Bu ara gerçekten tek bakıyorum ve 1 ay daha böyle

Mandal en büyük eğlencedir aslında Ben bile oynuyorum çocuklarla bazen .

Eklentiler

• ED35B8A9-A8C7-4DC3-973F-1802E48A65C7.png
    849,5 KB · Görüntüleme: 34
Herifte fena halde Zaten göremiyoruz bile adamı bir gün gündüz çalışıyor birgün gece. Oda ambale oldu Mal mal dolanıyor evde olduğunda da
Bu ara gerçekten tek bakıyorum ve 1 ay daha böyle
Yokluğu varlığından daha hayırlı diyorsun
Fiziksel olarak tek olmayı insan bir yere kadar halledebiliyor da
Gerçekten koca şehirde kimseyi tanımıyorsan hayat çok zor
Arada bir bebelerle çıkıp iki insan görmek bile çok iyi geliyor
Aklıma gelen karikatürü tahmin etmişsindir

Piti karesini yerimmm
Ama favorim öteki Doğal güleç bebe sürekli gülüyor yiyecem
O herkesin favorisi bu babasına benziyor çirkin kızım bazen 4. Oğlanı mı doğdum acaba diyorum . Hiç benzemiyor kıza

Eklentiler

• B38F576D-1782-47BB-A394-98E55648FCB0.jpeg
    250,5 KB · Görüntüleme: 45

Eklentiler

• 30715727-2838-4228-975E-4E2372386D02.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 40
  • 142E66A5-1C69-472A-B91D-7FE1DD571D8A.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 7AF57467-7893-4F5B-A4DA-1BB3242EE63B.jpeg
    160,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…