- 19 Ocak 2017
- 6.961
- 20.184
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.221
Yokluğu varlığından daha hayırlı diyorsun
Fiziksel olarak tek olmayı insan bir yere kadar halledebiliyor da
Gerçekten koca şehirde kimseyi tanımıyorsan hayat çok zor
Arada bir bebelerle çıkıp iki insan görmek bile çok iyi geliyor
Aklıma gelen karikatürü tahmin etmişsindir
Allah iyilik versin canim cok sukur ben de iyiyim civcivlerle devamSen nasılsın cnm
Sizin ev tam sıyırmalıkSadece mandal mı sence bak şuraya hele
Sadece mandal mı sence bak şuraya hele
Bunun sistemi nasil kolay acilma durumu yok demi kuzum ben diger klasiklerden kullaniyorum da bunu basip acarlar gibi geldi almadim bundanAnaa tencere tava herkes ayrı hava
Bacım al şunlardan kurtulBak sürekli mutfak toplamak artı iş sana
Bence açık açık gitmek istemediğini söylemeye korkuyorYa yok olsa tamam yok diyorsun işine bakıyorsun ama varken yok hali cidden cinnet geçirtiyor. Bari anama yolla yok çocukları özlerim, iş yoğun 2 gün bile izin alamam, oraya gidersek bizimkiler küser bi ton şey sayıyorCidden en son herifi atış tahtasına çevirip evdeki tüm fişekleri üstüne boşaltcam
Bu ara iki etti eve gireyim derim cidden bendeTam benlik Seninde karikatür sevdiğini bilmiyordum bak yine ortak noktamız çıktı
Vaaovv 2 gun sonra 1 yaşSizin ev tam sıyırmalık
Boşuna Elazığ demiyormussun
Bunun sistemi nasil kolay acilma durumu yok demi kuzum ben diger klasiklerden kullaniyorum da bunu basip acarlar gibi geldi almadim bundan
Cozerleeeer nasil hemdeŞuanlık açabilen yokİlerleyen dönemde çözerler gibi geliyor ama yinede açarken ben zorlanıyorum güçleri yeter mi bilemem
Bence açık açık gitmek istemediğini söylemeye korkuyor
Bırak adam önce bi kafatasını emniyete alsın
Ben karikatür sevmiyorum aslında Yiğit Özgür seviyorum, Özer Aydogan seviyorum
Aklımda alacağım bi dışarı çıkarsam inşAnaa tencere tava herkes ayrı hava
Bacım al şunlardan kurtulBak sürekli mutfak toplamak artı iş sana
Ve her gün o çıta biraz daha yükseliyorSizin ev tam sıyırmalık
Boşuna Elazığ demiyormussun
Aklımda alacağım bi dışarı çıkarsam inş
Ben buldum bak şimdi önce bizimkilere gidelim de geldikten sonra da sizinkilere gideriz . Sonra sizden geldikten sonra bir hastalan bir hastalan hatta covit oldum de ( teste gitme tabiYahu gitsin diye direten yok bıraksın dönsün yada ne yapmak istiyorsa yapsın
Ama bebelersiz durmak istemiyorO arada benide yakıyor Çözüm bulamadım hala delircem
Ee karikatür sevmiyorum ama karikatürün pirlerini seviyorum olmazOnlar karikatürün kendileri zaten
Dur şimdi sana olayları anlatayım . Malum hamilelik doğum derken hep internetten sipariş veriyoruz . E haliyle kargocular artık bizi tanıdı . Hele biri var paketi suratımıza atıyorAnam sen napıcan dışarıyı tek tuşla kapında
Ben internet alışverişi çıktığından beri fiziki alışveriş yapmıyorumUnuttum hatta nasıl yapılır
Ben buldum bak şimdi önce bizimkilere gidelim de geldikten sonra da sizinkilere gideriz . Sonra sizden geldikten sonra bir hastalan bir hastalan hatta covit oldum de ( teste gitme tabi) bir ay hasta yat sonra oraya gitme işi yatar bence ya da bacım her şeyi göze alarak git en kötü ihtimal orada hasta olursun ( ne şeytanım ama )
Dur şimdi sana olayları anlatayım . Malum hamilelik doğum derken hep internetten sipariş veriyoruz . E haliyle kargocular artık bizi tanıdı . Hele biri var paketi suratımıza atıyorBen de utanma pazarı artık eltimin adresini veriyorum o da mimlendi. Geçen gelmişler uyuyormuş eltim aramışlar . Demiş ki telefonu açar açmaz “ Nerdesin kapıyı çalıyoruz açmıyorsun “kadın bi azar işitmiş artık oda isyan etti . Şimdi artık korkuyoruz kargoculardan
Ha iki aile aynı yerdeyse olmaz tabi birinci plan . Şimdi sana daha iyi bir sinsilik düşünmem lazımGidip dönme sonra tekrar gitme işi olacak şey değil o yüzden ilk planın yatar
Ama ikinci planın süpermiş
Tek sorun benim memleketine gitmek istemediğimi adı gibi bilmesi
İnşallah zümrem çok şükür bu günü gördükVaaovv 2 gun sonra 1 yaş
Bi zahmet dönde eskiye kurrar bizi şu manyaklardan senin gibilere ihtiyaç duyuyoruzAmaaan eski ben olsa sizin kargocularıda mum ederdim telefonlada telefona elim sadece buraya girmek için gidiyor
Genel merkezlerini sapık gibi taciz ederim genelde onlarda şubeyi arayıp şu kadın mimli der her kargom çok dikkatli gelirdiKargo dünyası beni pek sevmez o yüzden