2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ya yok olsa tamam yok diyorsun işine bakıyorsun ama varken yok hali cidden cinnet geçirtiyor. Bari anama yolla yok çocukları özlerim, iş yoğun 2 gün bile izin alamam, oraya gidersek bizimkiler küser bi ton şey sayıyor Cidden en son herifi atış tahtasına çevirip evdeki tüm fişekleri üstüne boşaltcam

Bu ara iki etti eve gireyim derim cidden bende Tam benlik Seninde karikatür sevdiğini bilmiyordum bak yine ortak noktamız çıktı

Bence açık açık gitmek istemediğini söylemeye korkuyor
Bırak adam önce bi kafatasını emniyete alsın
Ben karikatür sevmiyorum aslında Yiğit Özgür seviyorum, Özer Aydogan seviyorum

Bence açık açık gitmek istemediğini söylemeye korkuyor
Bırak adam önce bi kafatasını emniyete alsın
Ben karikatür sevmiyorum aslında Yiğit Özgür seviyorum, Özer Aydogan seviyorum

Yahu gitsin diye direten yok bıraksın dönsün yada ne yapmak istiyorsa yapsın
Ama bebelersiz durmak istemiyor O arada benide yakıyor Çözüm bulamadım hala delircem
Ee karikatür sevmiyorum ama karikatürün pirlerini seviyorum olmaz Onlar karikatürün kendileri zaten

Ben buldum bak şimdi önce bizimkilere gidelim de geldikten sonra da sizinkilere gideriz . Sonra sizden geldikten sonra bir hastalan bir hastalan hatta covit oldum de ( teste gitme tabi ) bir ay hasta yat sonra oraya gitme işi yatar bence ya da bacım her şeyi göze alarak git en kötü ihtimal orada hasta olursun ( ne şeytanım ama )

Anam sen napıcan dışarıyı tek tuşla kapında
Ben internet alışverişi çıktığından beri fiziki alışveriş yapmıyorum Unuttum hatta nasıl yapılır
Dur şimdi sana olayları anlatayım . Malum hamilelik doğum derken hep internetten sipariş veriyoruz . E haliyle kargocular artık bizi tanıdı . Hele biri var paketi suratımıza atıyor Ben de utanma pazarı artık eltimin adresini veriyorum o da mimlendi. Geçen gelmişler uyuyormuş eltim aramışlar . Demiş ki telefonu açar açmaz “ Nerdesin kapıyı çalıyoruz açmıyorsun “kadın bi azar işitmiş artık oda isyan etti . Şimdi artık korkuyoruz kargoculardan

Gidip dönme sonra tekrar gitme işi olacak şey değil o yüzden ilk planın yatar
Ama ikinci planın süpermiş
Tek sorun benim memleketine gitmek istemediğimi adı gibi bilmesi

Amaaan eski ben olsa sizin kargocularıda mum ederdim telefonlada telefona elim sadece buraya girmek için gidiyor
Genel merkezlerini sapık gibi taciz ederim genelde onlarda şubeyi arayıp şu kadın mimli der her kargom çok dikkatli gelirdi Kargo dünyası beni pek sevmez o yüzden

Gidip dönme sonra tekrar gitme işi olacak şey değil o yüzden ilk planın yatar
Ama ikinci planın süpermiş
Tek sorun benim memleketine gitmek istemediğimi adı gibi bilmesi
Ha iki aile aynı yerdeyse olmaz tabi birinci plan . Şimdi sana daha iyi bir sinsilik düşünmem lazım @ nosking kız az yardım etde şunu kurtaralım kaynanasıgilden çağır tüm ilham perilerini

Bi zahmet dönde eskiye kurrar bizi şu manyaklardan senin gibilere ihtiyaç duyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…