2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bizim burayı kesinlikle yanlış gösteriyor uygulama
Gündüz en yüksek 30-31 gözüküyor mesela im-kan-sız
Dışarısı en az 45 derece
Celcius yanlış olmasın 🤣
Yolla gelsin bu tarafa şöyle 5 derece kadar 😂fazlasında gözümüz yok . Bir tişört giymeyi özledik . Kazaktan hırkadan bö geldi artık .

Bende soguk havayi ozledim hamile halimle bodrumun 35 derecesi cekilmiyo 😩😩😩 nefes alamiyorum sicaktan
Gel sen Erzurum a da gör soğuk havayı 😂gerçi hamilelikte sıcak hiç çekilmiyor orası ayrı . Gece tek dışarda olan yerimiz burnumuz oda biraz sonra üşüyor 😂işlevinden dolayı yorgan altınada alamıyorsun malum . Olsa ki bir ayağın dışarda kalsa buz gibi oluyor parmak uçların

Maşallah sarı prenseslere, bizim de az kaldi 1 yaşımıza. 31 temmuzu bekliyoruz.ay hamilelegiminim bu ay ve sonraki zamanları kabus gibiydi. Çok şükür geçti gitti. Inşallah ikizlerle zorlandığımız bu günler de su gibi geçip gider.

Kızlar ya yine Defne 😩

Bu kız niye garip Allah aşkına 😬
Demir baba, dede, mama, meme filan demeye başladı arada diyor tamam doğal akış bu 😂

Ama Defne Gaga, Gıgı, Gıngı, Kıkı filan diyor 🤦🏼 Neyki bu ağzında geveleyip durdukları 😂
Hemen tercüme ediyorum . “Bak anneciğim benim totomu yiyip durma alıp başımı giderim Avatar ezemin (teyzemin) yanına beni bir daha bulamazsın “ diyor anlamayacak ne var ki 😂😂😂
Kız niye her şeyi sorun yapıyorsun . Gayet normal dedikleri . Şimdi Demir bey in dili daha açık diye Defne sorunlu mu oldu . Bi konuşsun sus artık diyeceksin eminim . Ne de olsa hemcinsimiz 😂

Hemen tercüme ediyorum . “Bak anneciğim benim totomu yiyip durma alıp başımı giderim Avatar ezemin (teyzemin) yanına beni bir daha bulamazsın “ diyor anlamayacak ne var ki 😂😂😂
Kız niye her şeyi sorun yapıyorsun . Gayet normal dedikleri . Şimdi Demir bey in dili daha açık diye Defne sorunlu mu oldu . Bi konuşsun sus artık diyeceksin eminim . Ne de olsa hemcinsimiz 😂

Korkum o zaten 😂😂 Çenesi hiç durmayacak sinyali veriyor 🤦🏼
Neden normal olamıyor her hareketi faul onu çözemiyorum 😩😩😬😬

Korkum o zaten 😂😂 Çenesi hiç durmayacak sinyali veriyor 🤦🏼
Neden normal olamıyor her hareketi faul onu çözemiyorum 😩😩😬😬
Dur nenemin bir sözü geldi aklıma ” Doğmuşum bir kada kime gidim imdada “ Şimdi sen doğmuşsun işte bir tane zilli arama çareyi 😂Kız her evde vardır öyle bir tane bizde de var merak etme tek değilsin . Hele de 20 yaşında ise tam bir komedi . Sırtın da çantası ile uyuduğunu bilirim 😂 gece abajürü yakıp üstünü kazağı ile kapatıyor 😂niye böyle yapıyorsun dediğim de böyle daha otantik diyor . Dur daha neler göreceksin

Kızlar ya yine Defne 😩

Bu kız niye garip Allah aşkına 😬
Demir baba, dede, mama, meme filan demeye başladı arada diyor tamam doğal akış bu 😂

Ama Defne Gaga, Gıgı, Gıngı, Kıkı filan diyor 🤦🏼 Neyki bu ağzında geveleyip durdukları 😂
Ayol takılcak bişey bulamadın galiba, aylak mı kaldın kız mi 🤣🤣
Bizde de öyle gayet doğal sesler. 18 aydan sonra sökülüyor diller 😊

Dur nenemin bir sözü geldi aklıma ” Doğmuşum bir kada kime gidim imdada “ Şimdi sen doğmuşsun işte bir tane zilli arama çareyi 😂Kız her evde vardır öyle bir tane bizde de var merak etme tek değilsin . Hele de 20 yaşında ise tam bir komedi . Sırtın da çantası ile uyuduğunu bilirim 😂 gece abajürü yakıp üstünü kazağı ile kapatıyor 😂niye böyle yapıyorsun dediğim de böyle daha otantik diyor . Dur daha neler göreceksin

Aha işte Defne'nin büyümüş hali öyle olur herhalde 😂 Şimdi sen anlatınca eğlenceli geldi 🤭
Bende doğurdum bir kada galiba 😬😬
Bu sözü tuttum kullanırım artık 👍 Yaşıyorsa nenen Allah uzun ömür versin vefat ettiyse Allah rahmet eylesin 🥰😘

Ayol takılcak bişey bulamadın galiba, aylak mı kaldın kız mi 🤣🤣
Bizde de öyle gayet doğal sesler. 18 aydan sonra sökülüyor diller 😊

He bu ara Defne'de takılacak bişey bulamadım herhalde 😂😂🤭 Napıyım ama bana düşkün olan o 🙈 Bende hep ona sarıyom doğal olarak 🤭🤭

Aha işte Defne'nin büyümüş hali öyle olur herhalde 😂 Şimdi sen anlatınca eğlenceli geldi 🤭
Bende doğurdum bir kada galiba 😬😬
Bu sözü tuttum kullanırım artık 👍 Yaşıyorsa nenen Allah uzun ömür versin vefat ettiyse Allah rahmet eylesin 🥰😘

He bu ara Defne'de takılacak bişey bulamadım herhalde 😂😂🤭 Napıyım ama bana düşkün olan o 🙈 Bende hep ona sarıyom doğal olarak 🤭🤭
Eğlenceli mi bilmem ama içi beni , dışı eli yakıyor 😂 Gülesin mi ağlayasın mı ?? Küçükken ağırdığı her yerinin kırık olduğunu düşünüyordu 😂 gerçi halen öyle beli ağrıyordu geçen diyor ki “acaba kırık mı var anne” çıldırmak geliyor içimden . Yok kırık değildir dediğim zaman da üzülüyor bildiğin . Artık kesin kırıktır demeyi düşünüyorum 🤨 yani anlayacağın her gün bir olayla güne başlıyoruz . Acaba bugün nerem kırık diyecek 😂

Eğlenceli mi bilmem ama içi beni , dışı eli yakıyor 😂 Gülesin mi ağlayasın mı ?? Küçükken ağırdığı her yerinin kırık olduğunu düşünüyordu 😂 gerçi halen öyle beli ağrıyordu geçen diyor ki “acaba kırık mı var anne” çıldırmak geliyor içimden . Yok kırık değildir dediğim zaman da üzülüyor bildiğin . Artık kesin kırıktır demeyi düşünüyorum 🤨 yani anlayacağın her gün bir olayla güne başlıyoruz . Acaba bugün nerem kırık diyecek 😂

Yaaa ev değil eğlence merkezi neresi yaksın 😂😂 Yeğenlerimle yaşarken bizde böyleydik özledim sen anlatınca o günleri 🙈 Tek fark var orda anne işe kaçıyor bana kalıyordu böyle abukluklarla uğraşmak 😂😂 Ablam akıllı kadınmış vesselam 🤭

Hakkın orası esasın da neyse . Okudün mü az önce hamileyim çocuğu yurda vereceğim diyen manyağı 😂

Okumammı yazdım bile her zamanki gibi 😂 Eskiden trollerimiz bile ahlaklıydı diye 🤦🏼 Vallaha bu gençlik nereye gidiyor 😬 diyecem onda da aklıma ölürsem kabrime gelme istemem diye biri dalacak diye endişe ediyorum 🤭🤭

Yaaa ev değil eğlence merkezi neresi yaksın 😂😂 Yeğenlerimle yaşarken bizde böyleydik özledim sen anlatınca o günleri 🙈 Tek fark var orda anne işe kaçıyor bana kalıyordu böyle abukluklarla uğraşmak 😂😂 Ablam akıllı kadınmış vesselam 🤭
Biz bugün misafirliğe gittik
Yanımda oyuncak götürmeyi unutmuşum
Misafir olduğumuz abla da mandalları çıkarttı kizlar oynasın diye
Bi tanesi mandalı alıp kulağına koydu alo yapıyor
Abla şaşırdı mandalı kulağının içine sokmaya çalıştığını sandı çığlık panik bana sesleniyor 🤦‍♀️
Uzun lafın kısası benimkiler saçmalamaya erken başladı basladi
Bu arada Begüm de gıgı gaga vıdık diyor🤣

X