- 19 Ocak 2017
- 6.961
- 20.184
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.181
Yolla gelsin bu tarafa şöyle 5 derece kadarBizim burayı kesinlikle yanlış gösteriyor uygulama
Gündüz en yüksek 30-31 gözüküyor mesela im-kan-sız
Dışarısı en az 45 derece
Celcius yanlış olmasın
Hayırlı uzun ömürleri olur inş
Gel sen Erzurum a da gör soğuk havayıBende soguk havayi ozledim hamile halimle bodrumun 35 derecesi cekilmiyonefes alamiyorum sicaktan
Maşallah sarı prenseslere, bizim de az kaldi 1 yaşımıza. 31 temmuzu bekliyoruz.ay hamilelegiminim bu ay ve sonraki zamanları kabus gibiydi. Çok şükür geçti gitti. Inşallah ikizlerle zorlandığımız bu günler de su gibi geçip gider.
Hemen tercüme ediyorum . “Bak anneciğim benim totomu yiyip durma alıp başımı giderim Avatar ezemin (teyzemin) yanına beni bir daha bulamazsın “ diyor anlamayacak ne var kiKızlar ya yine Defne
Bu kız niye garip Allah aşkına
Demir baba, dede, mama, meme filan demeye başladı arada diyor tamam doğal akış bu
Ama Defne Gaga, Gıgı, Gıngı, Kıkı filan diyorNeyki bu ağzında geveleyip durdukları
Hemen tercüme ediyorum . “Bak anneciğim benim totomu yiyip durma alıp başımı giderim Avatar ezemin (teyzemin) yanına beni bir daha bulamazsın “ diyor anlamayacak ne var ki
Kız niye her şeyi sorun yapıyorsun . Gayet normal dedikleri . Şimdi Demir bey in dili daha açık diye Defne sorunlu mu oldu . Bi konuşsun sus artık diyeceksin eminim . Ne de olsa hemcinsimiz
Dur nenemin bir sözü geldi aklıma ” Doğmuşum bir kada kime gidim imdada “ Şimdi sen doğmuşsun işte bir tane zilli arama çareyiKorkum o zatenÇenesi hiç durmayacak sinyali veriyor
Neden normal olamıyor her hareketi faul onu çözemiyorum
Ayol takılcak bişey bulamadın galiba, aylak mı kaldın kız miKızlar ya yine Defne
Bu kız niye garip Allah aşkına
Demir baba, dede, mama, meme filan demeye başladı arada diyor tamam doğal akış bu
Ama Defne Gaga, Gıgı, Gıngı, Kıkı filan diyorNeyki bu ağzında geveleyip durdukları
Nasilsin kuzumArada yokluyor yaşadığımın sinyalini veriyorum bacilarim
Dur nenemin bir sözü geldi aklıma ” Doğmuşum bir kada kime gidim imdada “ Şimdi sen doğmuşsun işte bir tane zilli arama çareyiKız her evde vardır öyle bir tane bizde de var merak etme tek değilsin . Hele de 20 yaşında ise tam bir komedi . Sırtın da çantası ile uyuduğunu bilirim gece abajürü yakıp üstünü kazağı ile kapatıyor niye böyle yapıyorsun dediğim de böyle daha otantik diyor . Dur daha neler göreceksin
Ayol takılcak bişey bulamadın galiba, aylak mı kaldın kız mi
Bizde de öyle gayet doğal sesler. 18 aydan sonra sökülüyor diller
Ayol takılcak bişey bulamadın galiba, aylak mı kaldın kız mi
Bizde de öyle gayet doğal sesler. 18 aydan sonra sökülüyor diller
Eğlenceli mi bilmem ama içi beni , dışı eli yakıyorAha işte Defne'nin büyümüş hali öyle olur herhaldeŞimdi sen anlatınca eğlenceli geldi
Bende doğurdum bir kada galiba
Bu sözü tuttum kullanırım artıkYaşıyorsa nenen Allah uzun ömür versin vefat ettiyse Allah rahmet eylesin
He bu ara Defne'de takılacak bişey bulamadım herhaldeNapıyım ama bana düşkün olan o Bende hep ona sarıyom doğal olarak
Hakkın orası esasın da neyse . Okudün mü az önce hamileyim çocuğu yurda vereceğim diyen manyağıHe ben zaten oradan geldim ama hiç Defne ile ilgili konu açmayı düşünmedimOrda beni çiğ çiğ yerler Gönderme beni bacııım
Eğlenceli mi bilmem ama içi beni , dışı eli yakıyorGülesin mi ağlayasın mı ?? Küçükken ağırdığı her yerinin kırık olduğunu düşünüyordu gerçi halen öyle beli ağrıyordu geçen diyor ki “acaba kırık mı var anne” çıldırmak geliyor içimden . Yok kırık değildir dediğim zaman da üzülüyor bildiğin . Artık kesin kırıktır demeyi düşünüyorum yani anlayacağın her gün bir olayla güne başlıyoruz . Acaba bugün nerem kırık diyecek
Hakkın orası esasın da neyse . Okudün mü az önce hamileyim çocuğu yurda vereceğim diyen manyağı
Biz bugün misafirliğe gittikYaaa ev değil eğlence merkezi neresi yaksınYeğenlerimle yaşarken bizde böyleydik özledim sen anlatınca o günleri Tek fark var orda anne işe kaçıyor bana kalıyordu böyle abukluklarla uğraşmak Ablam akıllı kadınmış vesselam