- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.141
Acaba biberona çorba filan koysan içerler mi ?Benim kızlardan birinin azı dişi patlamış
Ağzına bir lokma bir sey atıp ağlamaya başlıyor
Hiçbir şey yiyemiyor kaşıkla zaten uzun süredir besleyemiyorum tükürüyor ne olursa olsun
En son biberon mamasina pirinc unu karıştırdım
Başka bi fikri olan var mı nasıl doyuracağimla ilgili?
Kaşık mamalarını daha fazla suyla yapıp içine yumurtayı blenderdan çekip biberonla besleyebilirsin. Bitane ucu feda et aç ucunu iyiceÇorbayı filan biberona koy yine akışkan kıvamlı yaparak
Benim oğlum da öyle hala daha çıkarıyor bazı şeyleri. Yemekten önce caljel sürüyorduk baya fayda esiyordu .Bi dene istersen sen de.
Teşekkür ederim kizlarAcaba biberona çorba filan koysan içerler mi ?
Teşekkür ederim kizlar
Şimdiye kadar sorun yiyeceklerin tadını sevmemesiydi
Sulukla ayran vermeyi denedim direkt tükürüyor corba denerim ama sonucu değiştirmez muhtemelen
Az önce biraz karpuz yedi bi de pirinc unlu mama sabahtan beri öyle duruyor
1 yaşa doğru iştahsızlık da oluyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama
Diğeri maşallah ne bulsa götürüyor
Bebenin peşinde kaşıkla koşan annelerden olmayacağım dedim büyük konuşmuşum
Bana hediye geldi ama şahsen ben hiç bir faydasını hissetmedimKehribar kolye almadım ben ama çevremdeki herkes kesinlikle al diyo siz aldınız mı ya memnun kaldınız mı gerçekten etkili mi
Teşekkür ederim bana da çok riskli geliyo açıkçasıBana hediye geldi ama şahsen ben hiç bir faydasını hissetmedim
aynen , beninkiler birbirlerine yelkenim cekmeye calisiyorlardi. tek bebek olsa yada kis ayi olsa gormezler ama bencede riskliTeşekkür ederim bana da çok riskli geliyo açıkçası
AminnHamilelik zaten zor bi de iki bebe. Neyse Allah kaldiramiyacagimiz yük vermez . Inşallah üstesinden gelicez.
Benimkiler de gece uyanıyorlar ikide bir. Daha hiç akşam yatıp sabaha kadar uyumadılar. Ya mikirdanirlar, ya uyanırlar. Bazen emerken yine uykuya dalıyorlar. Bazen de gizler fal taşı gibi açık bakıp agliyorlar. 1 yılı geçirdik Allahın izniyle inşallah bundan sonra Her sey çok daha güzel ve kolay olur.
Oralar da var mı ben de hiç bakmadım. Şok ve 101 de var ama. Migros un bezini denemiştim ben de güzeldi, kullananı da çok. Islak mendil hep üni baby kullandım ben . Hâlâ daha devam ediyorum, şimdi 6-12 ay olanı kullanıyorum baya stogum var, bitince de 12+ olanına geçerim. O daha uygun fiyatıydı. En pahalısı yenidoğan olanıydı. Bir de kaka yapınca genelde yıkıyorum. Heyetlerine bulaşıyor. Ay hele bu sabah görsen ta sırtlarına çıkmış kakalar. Mecburen banyo yaptılar.
ya en azindna bos zamanin oluyormusKucakcilik benimkilerde de var bu ara canımdan bezdim
1 yas sendromu diyorlar da ben sendromlara inanmıyorum
Plansız olması konusunda sana hak veriyorum
Ben ilk zamanlar istiyordum ama şimdi asla cesaret edemiyorum
Gunde 3 saat boş vaktim var onu da başka bir çocukla harcayamam
Boş dediğim de işte yemek temizlik yapılacak zaman
Öyle deme bak inan rabbim bir kolaylık veriyor...Valla ben seni hayranlıkla izliyorum zaten
İki tane bebeyle bi de hamilelik yaşıyorsun
Maşallah bebelerin de hiçbir şeyini aksatmiyorsujuzGalaxyeliz61 ve sen
Rabbım güç kuvvet versin ikinize de
Ben olsam şimdiye ya doğurmuştum ya bi köşede usulca ölmüştüm
valla benim esimden yana bi sorunum yok ama esim bana kiziyor diyorki etrafindaki herkezi kiriyoraun uzuyorsun . kafayi yemek uzereyim valla ben sahsen cok zorlaniyom . kaynanam gelip giidyo ama herseyede mudahele ettigi ixin ve ben hazir cevap oldugum icin kadini cok kiriyormusum ama elimdr degil . gelseler bi sorun buluyok gelmeseler bir sorun buluyomÖyle deme bak inan rabbim bir kolaylık veriyor...
Bir kere bakış açın pozitif olmalı karamsar yaklaşmamalısın.. arada aksilikler olabilir ama bebeklerden çok diğerleri . bugün söylendim evde ama büyük kızım ve eşim dedim ayrı mı yaşasam sizinle yani eşyalarınıza sahip çıkın birinin çalar saati diğerinin şarz aleti bozulmuş ,kaç kere dedim alçakta bişiy bırakmayın ... iyi yaptılar akıllanırsınız bir dahakine... e yani...
Çok şükür canım çevreme bakınca benim bebeler yine o kadar zor değilÖyle deme bak inan rabbim bir kolaylık veriyor...
Bir kere bakış açın pozitif olmalı karamsar yaklaşmamalısın.. arada aksilikler olabilir ama bebeklerden çok diğerleri . bugün söylendim evde ama büyük kızım ve eşim dedim ayrı mı yaşasam sizinle yani eşyalarınıza sahip çıkın birinin çalar saati diğerinin şarz aleti bozulmuş ,kaç kere dedim alçakta bişiy bırakmayın ... iyi yaptılar akıllanırsınız bir dahakine... e yani...
Ewt zorluğu tabiki oluyor sık sık kasık ağrısı yaşıyorum geçenlerde idrar yolu enfeksiyonu yaşadım ondan olabilir dedi doktorum ay ne korktum ,erken doğum yapmış biri olarak hala içimde bi endişe konusu...Çok şükür canım çevreme bakınca benim bebeler yine o kadar zor değil
Son zamanlardaki iştahsızlık beni yordu epey
Hastalar şu an o yüzden olabilir, 1 yas sendromu diyorlar ondan olabilir, bi de azı dişi patlamış
Bilemiyorum neyin sebep olduğunu yani
Ama yine de ikizlerle tekrar hamilelik geçirecek olsam çok zorlanirim
Yaa deme öyle ben sizden cesaret alıyorum Bi sıkıntı yoktur umarımÇıldırıcıııım, çok yoruldum
Ben artık annemin evine gitmek istiyorum
Yaa deme öyle ben sizden cesaret alıyorum Bi sıkıntı yoktur umarım
Allahını seven bana alistirma bardağı tavsiye edebilir mi ben henüz biberonla içeriyorum henüz
Oh iyi elhamdülillah ayy tatil mi valla benim çalıştığım hastane acil durum dedi sonbahar için kovit patlayacak tekrar diye arabayla 5 saat yolculuk yaptım ben 15 saate bedel oldu ki arabasız otobüs uçak falan rezil olurduk kesin ben evde 10 dk oturmayan hafta sonları sürekli gezen biriydim ilk covit yüzünden sonra tüp bebek dusuk riski şimdide bu sıpalar ay aman bugünden sonra gezmeye gözüm yok felaket ötesi bir gündü ilk defa oturdum bebeklerle ağladım resmen çok çok çok berbattı ki eminim daha kötülerini gorcemSıkıntı yok bebelerle ilgili çok şükürTatil istiyorum sadece 2 yıl oldu evden dışarı çıkmayalı Aracımızda yok azcık öteye gidelim dağılsın kafamız desek.
Zaten bu ekonomide nereye gidebileceksin ki ayın sonunu zor getiriyorsunAraç almak zaten imkansıza eş değer
Benim gibi bekar hayatında fink fink gezen insana fazla geldi bu araModum düştü Toparlarım bir kaç güne