2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Oh iyi elhamdülillah ayy tatil mi valla benim çalıştığım hastane acil durum dedi sonbahar için kovit patlayacak tekrar diye arabayla 5 saat yolculuk yaptım ben 15 saate bedel oldu ki arabasız otobüs uçak falan rezil olurduk kesin ben evde 10 dk oturmayan hafta sonları sürekli gezen biriydim ilk covit yüzünden sonra tüp bebek dusuk riski şimdide bu sıpalar ay aman bugünden sonra gezmeye gözüm yok felaket ötesi bir gündü ilk defa oturdum bebeklerle ağladım resmen çok çok çok berbattı ki eminim daha kötülerini gorcem 😑

Arada öyle fena günler olur 😩 Ama Allahtan çok sürmüyor 🤭 Sürse zaten bebeleri bırakıp kaçarım herhalde 😬

Çıldırıcıııım, çok yoruldum 😬

Ben artık annemin evine gitmek istiyorum 😢
Az kaldı kuzu ya sabret şunun şurasında 18 olmalarına ne kaldı 😅 şaka bi yana geçen eşim ikizleri olan biri ile tanışmış, demiş ki herkesi boşver 6 yaşına gelince rahatlıyorsun ikizlerle 😆
Allahını seven bana alistirma bardağı tavsiye edebilir mi ben henüz biberonla içeriyorum henüz
Magiccuptan içemediler. Standart sulukla eh işte içtiler. Mycey mini bardaktan ya da pipetle alıştırdım direk suluktan içiyorlar. Zamanla oturur seninkiler küçük daha.

Az kaldı kuzu ya sabret şunun şurasında 18 olmalarına ne kaldı 😅 şaka bi yana geçen eşim ikizleri olan biri ile tanışmış, demiş ki herkesi boşver 6 yaşına gelince rahatlıyorsun ikizlerle 😆

Magiccuptan içemediler. Standart sulukla eh işte içtiler. Mycey mini bardaktan ya da pipetle alıştırdım direk suluktan içiyorlar. Zamanla oturur seninkiler küçük daha.

Ya yeminle kendimi evlendirilip eve kapatılmış karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmedikleri hemcinslerim gibi hissediyorum 😬
Zaten buranın havası 1 gün güneşse 10 gün kapalı 🤦🏼 Boğaldummm 😢
Yine Nosking Nosking ciiim canım devremin dediğine geliyoruz 18 yaşa kadar bize durmak yok 😬

Allahını seven bana alistirma bardağı tavsiye edebilir mi ben henüz biberonla içeriyorum henüz
Benimkiler biberonla da icmediler
Ağzı geniş suluklardan aldım sevmediler
Pipetli sulukla biri icti biraz diğeri hiç beceremedi
En son aptamil mama almıştım yanında hediye suluk yollamışlardı
Onunla resmen litrelerce su içiyorlar
Bi esprisi de yok normal bildiğimiz kulplu suluk
Başka bir arkadaş da denedi onun hiç su içmeyen bebesi gunde yaklaşık 150 ml su içiyormuş

Ya yeminle kendimi evlendirilip eve kapatılmış karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmedikleri hemcinslerim gibi hissediyorum 😬
Yine Nosking Nosking ciiim canım devremin dediğine geliyoruz 18 yaşa kadar bize durmak yok 😬
Birileri hava mı dedi acaba ?? Yarama parmak bastın kaldır elini . Haziran bitti güneş yüzü göremedik . Dün akşam kombiyi açtık donduk resmen 😞bügün güneş bir merhaba diyip tekrar kayboluyor . Umudumuz Temmuz Ağustos umarım gelir artık şu yaz . Domates ektim azıcık zavallılar soğuktan boyun büktüler . Kukulinin videosunda yazı görüyoruz o kadar 😂😂😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    199,6 KB · Görüntüleme: 29
Birileri hava mı dedi acaba ?? Yarama parmak bastın kaldır elini . Haziran bitti güneş yüzü göremedik . Dün akşam kombiyi açtık donduk resmen 😞bügün güneş bir merhaba diyip tekrar kayboluyor . Umudumuz Temmuz Ağustos umarım gelir artık şu yaz . Domates ektim azıcık zavallılar soğuktan boyun büktüler . Kukulinin videosunda yazı görüyoruz o kadar 😂😂😂

🖐️ El kaldırmaya bile mecalim yok bacım. Bu hava insanı depresyona sokuyor😩 Ben alışana kadar tayin çıkacak herhalde 😂😂 Dün eşimde kombiyi açalım mı dedi. Yürü git artık bu mevsimde açarsak deli derler dedim açtırmadım 😬 Ama totom dondu 🙈
Yine senin içinde bir yaşama sevinci var domatis ekmişsin ne güzel 😂😂
Bizde tam yeşillik görüp içimiz açılacakken enseyi karartığımız gibi havayıda karartıyoruz galiba 😬😬

Eklentiler

• IMG_20220628_173136.jpg
    IMG_20220628_173136.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 28
Benim 17 yılım kaldı yeni doğum yapanlar düşünsün😎🤣🤣

🖐️ El kaldırmaya bile mecalim yok bacım. Bu hava insanı depresyona sokuyor😩 Ben alışana kadar tayin çıkacak herhalde 😂😂 Dün eşimde kombiyi açalım mı dedi. Yürü git artık bu mevsimde açarsak deli derler dedim açtırmadım 😬 Ama totom dondu 🙈
Bizde tam yeşillik görüp içimiz açılacakken enseyi karartığımız gibi havayıda karartıyoruz galiba 😬😬
Bende soguk havayi ozledim hamile halimle bodrumun 35 derecesi cekilmiyo 😩😩😩 nefes alamiyorum sicaktan

Ekmişim de ne olmuş gece tipi vurmuş resmen 😂 Üç beş tane çıkarsa yeriz Ekim de (fareler yemezse eğer ) geçen sene ki hasatın yarısını yemişlerdi de . Hasat dediğime bakma 10 tane topladık 😂 kız soğuktan ne çıkar ki burda bir patates o da toprağın altın da diye . Evde halen kazak kaldırmadık . Senin memleket Antalya mı

Ekmişim de ne olmuş gece tipi vurmuş resmen 😂 Üç beş tane çıkarsa yeriz Ekim de (fareler yemezse eğer ) geçen sene ki hasatın yarısını yemişlerdi de . Hasat dediğime bakma 10 tane topladık 😂 kız soğuktan ne çıkar ki burda bir patates o da toprağın altın da diye . Evde halen kazak kaldırmadık . Senin memleket Antalya mı

10 tane diyip geçme şuan hala kiloyla alabiliyoruz ama gün gelir taneye de düşeriz ülkecek 😂😂
Patatesleriniz güzel olmuyor toprağı uygun değil boşver onu😬😬
Annemler orda yaşıyor memleket diyemeyiz ama memleket deriz doyduğumuz yerdi sonuçta 😂😂

Ya teşekkür ederim burdan biri şimdiye kadar alıştırman lazımdı geç kaldın deyince tırstım ondan 😁

Benimkiler biberonla da icmediler
Ağzı geniş suluklardan aldım sevmediler
Pipetli sulukla biri icti biraz diğeri hiç beceremedi
En son aptamil mama almıştım yanında hediye suluk yollamışlardı
Onunla resmen litrelerce su içiyorlar
Bi esprisi de yok normal bildiğimiz kulplu suluk
Başka bir arkadaş da denedi onun hiç su içmeyen bebesi gunde yaklaşık 150 ml su içiyormuş
Yaa bu sipalarin napcagi da belli değil teşekkür ederimmm

Bizim burayı kesinlikle yanlış gösteriyor uygulama
Gündüz en yüksek 30-31 gözüküyor mesela im-kan-sız
Dışarısı en az 45 derece
Celcius yanlış olmasın 🤣

Baco sen oraların sıcaklarına bakma Anders Celsius gelse bu olmamış ölçemiyor der yeniden yapar dereceyi 😂😂

X