- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.101
57 kilo hamile kaldım 79 kilo doğuma gittimkızlar kaç kilo aldınız ? ben 15.haftamdayım 2 kilo aldım.
Hızlı kilo almalar ne zaman başlıyor?
Valla her şeyin fiyatı uçuyor bugün aldığın yarına kar. Biberon emzik çift tabi. Hatta ben 4-5 tane almıştım biberon bazen hemen yıkayamıyorsun. Yatak 3-4 ay max beraber kullanılıyor. Sonra sığmıyorlar.ikiz bebekler için herseyi ikişer ikişer mı alıyorsunuz?
Mesela ben tek park yatak alıp ne zamanki dönmeye başladılar 2.ciyi alayım diyorum.
2 biberon , 2 suluk vs mı almak lazım .
park yatak ben iki aldik ama 3/4 ay yan yana yatirdim . geri kalan hersey iki iki aldim mecburen ama oyuncak felan tek tek yeterikiz bebekler için herseyi ikişer ikişer mı alıyorsunuz?
Mesela ben tek park yatak alıp ne zamanki dönmeye başladılar 2.ciyi alayım diyorum.
Gerçekten bu sene yaşlandığımı hissettim evde otur otur kafayı yicemoyle olduk vallahi , disarda gezmede hic bir sorun yok saatlerce gezerler ederler ama ev icinde baslarlar . kalabalik sevmiyorlar . hayatimin before ve after'si cok deoressif oldubebelerim saglikli olsunda hic onemi yok bu gunleri gecip gidicek .
İnşallah ama gerçekten onu da dert edemicem dedim kendime kendileri bilirAynı şeyleri bnde yaşıyorum zor emziriyorum kızımı oğlum emiyor ama doymadan bırakıyor sütüm olduğu halde. İnş 1 2 ay daha gideriz.
İki yatak iki biberon iki emzik iki suluk vb herşeyi ikiledim. Şuana kadar aynı yatakta yattılar artık ayırdım yatakları ama pahalanır diye hamileyken almıştım hiçbir şey ucuzlamıypr malum. Biberon da ucu ayrıca sıfır alıp dolaptan almıştım büyük olanları küçük olanları ebebekten. Sulukta aventin amazonda indirim vardı denk geldi ucuza aldım bol bol indirim kovala masraf çok. Lazım olan bazı şeyleri dolaptan al mama sandalyesi ana kucağı puset vb.ikiz bebekler için herseyi ikişer ikişer mı alıyorsunuz?
Kesinlikle dolap alışverişte favorim oldu benim özellikle bisey deniyceksem hemen ordan alıyorum zararın olmuyo en azından en kötü aldığın rakama satıyorsunİki yatak iki biberon iki emzik iki suluk vb herşeyi ikiledim. Şuana kadar aynı yatakta yattılar artık ayırdım yatakları ama pahalanır diye hamileyken almıştım hiçbir şey ucuzlamıypr malum. Biberon da ucu ayrıca sıfır alıp dolaptan almıştım büyük olanları küçük olanları ebebekten. Sulukta aventin amazonda indirim vardı denk geldi ucuza aldım bol bol indirim kovala masraf çok. Lazım olan bazı şeyleri dolaptan al mama sandalyesi ana kucağı puset vb.
İki tane ikea mama sandalyesi iki destek minderi totalde 350ye geldi, şuan sadece mama sandalyesi 460 tl misal.Kesinlikle dolap alışverişte favorim oldu benim özellikle bisey deniyceksem hemen ordan alıyorum zararın olmuyo en azından en kötü aldığın rakama satıyorsun
bende ayni sekilde ya. cocuklarla zaten ayda 1 cikabiliyom oda biri gelip beni alip birakmasi tasimasi lazimGerçekten bu sene yaşlandığımı hissettim evde otur otur kafayı yicem
bedavaya almissin resmen yaİki tane ikea mama sandalyesi iki destek minderi totalde 350ye geldi, şuan sadece mama sandalyesi 460 tl misal.
Ana kucağı ve pusetleri ordan aldım kârına bile satabilirim şuan
Öyle valla hiç zarar etmedikbedavaya almissin resmen yatanesini satarsij dedigin gibi . bende oturna minderleri 70 e almistim 70 e sattim
Off biz kamp yapıyorduk piknik yapıyorduk o kadar özledim kibende ayni sekilde ya. cocuklarla zaten ayda 1 cikabiliyom oda biri gelip beni alip birakmasi tasimasi lazimeskiden canim istediginde arabaya bin git gez istedigini yap gece yarisi esimle gezmeler motorla turlanalar . dort duvar arainda kaldim bu sene
Ben her şeyi iki tane aldım öyle de olmadı lazım bence . Yatak meselesi ilk başlarda aynı yatakta yatırıyordum ama sonraki aylarda olmadı . Birbirlerini uyandırıyorlardı . Diğer kalan her şeyden iki tane almak şartikiz bebekler için herseyi ikişer ikişer mı alıyorsunuz?
Herseyden 2 tane ihtiyac oluyor canimikiz bebekler için herseyi ikişer ikişer mı alıyorsunuz?
Bezlere yine zam , islak mendillere yone zamsun 64 liraya alsigim bugun 74 olmus yazik vallahi yazik . sizler hangi bezleri kullaniyorsunuz kizlar
Ben alırım da hayırdır durum neKızlar aranızda "Ya Şafi" çekebilecek müsait var mı?
3.500 adet kalmış alıp bitirelim
Ben alırım da hayırdır durum ne