2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Gunaydin kizlar siz kuzu mu dana etimi veriyorsunuz . yasdan sorna bizimle beraber
BIz kuzu aalmıştıkbasta dondurucuya atmıştım ondan veriyorum, ama kendimize etli yemek yaptıysam ondan da veriyorum. 10. Aydan sonra özel yemek yapmaktan vazgeçtim.kendi yaptiklarimizdan az tuzlu yapıp çocuklara da veriyorum.
Bezlere yine zam , islak mendillere yone zam sun 64 liraya alsigim bugun 74 olmus yazik vallahi yazik . sizler hangi bezleri kullaniyorsunuz kizlar
Baby turco ya geçtim ben bayadir, çünkü habire kaka yapıyorlar hiç olmazsa üzülmüyorum yeni değiştirdiğim beze kaka yaptıklarında , bU gün şoktan aldım 80 tanesi 129 lira 5 numara.

bende bi deneyim bakalim onu . ebebek kullaniyordum cok cok memnundum ama surekli siparis ver bekle zor oluyordu . minnies gectim oda gercekten cok iyi ama surekli zam zoruma gidiyo gunder 5er kez en az degisiyo cok cis kaka oluyor . baby turco deneyim olmadi ucuncude gekiyorki para dayanmaz bole

ben mecbur kizlara ayri yapiyomda ne yaoicagima sasiriyom valla hep katii corba tarzi yapiyom . esim geceden sorna gekiyo 2 haftadir kaynanam yardima geliyor onlarda yemegi aksam 9/10 yiyorlar bebeklere cok cok gec saat oldugu icin bebelerin beslenmesini aksattim bu ara hic halim yok 33 haftaya giriyom bende

Herşey çok pahalı zaten , bir de dediğim gibi günde nerdeyse 10 bez gidiyor prima falan olsa insan üzülür degistirriken . Bi de Allahtan bez değiştirince bisey olmuyor bebelere , ikizlere hiç bi şey yetişmiyor. Allah bizlere kolaylık versin. Yalniz baby turco sleepy gibi, tasarımı bile aynı nerdeyse.
Allah kolaylık versin canim , hem hamilelik hem ikizler . Ben bebwkler öğlen yemeklerini yedikten sonra hemen yemek yapmaya girisiyorum. Yoksa hiç dinlenmeye vaktim olmuyor. Işte çorba , yemek neyse kolayından yapıp. Bebekler uyuyunca bira oturup kahve içebiliyorum. 4 'te akşam yemeği yiyorlar. Mutlaka yoğurt veriyorum hergun. Sonra çorba, yemek ne varsa, ya da pilav, makarna. Iki gündür köfte yiyorlar . Onlara göre köfte yaptım, tost makinesinde pişirdim, hem yumuşak oluyor köfteler öyle yapınca. Öğlenleri de meyveli muhallebi yapıyorum. Hazır kaşık mamalarından yapiyorum bazen. Sabah da yumurta , pekmez ekmek, peynir oluyor genelde. Bugün yumurtalı ekmek yaptım baya sevdiler.

Valla ben seni hayranlıkla izliyorum zaten
İki tane bebeyle bi de hamilelik yaşıyorsun
Maşallah bebelerin de hiçbir şeyini aksatmiyorsujuz Galaxyeliz61 ve sen
Rabbım güç kuvvet versin ikinize de
Ben olsam şimdiye ya doğurmuştum ya bi köşede usulca ölmüştüm

Aminn ya gercekten cok cok zor aglayasim geliyor . 2 haftadir kaynanam geliyor en azindan yemek yapiyo kadin ama cocuklar biri olunca asiri huzursuz oluyo anlamadim. biri gelse bir dert gelense baska dert bide su aralar bana okadar duskunlerki ikisini kucagimda tasiyom , soylemesi ayip tuvalete bile gidemiyorum . zaten 2 hafta onceye kadar disardan yemek yiyordum hergun desem yeri . bide sabahin korunde kalkiyorlar ama en azindan esim erken kalkiyor ben 2/3 saat uyuyom . maf oldum resmen ki bu daha iyi gunlerim onuda biliyom . kizlarin hic biseyi kolay olmadi su aralar gece beslenmeyi kesmeye calisiyom cunku ohlqn dogunca bi oglani bi ikizleri gece besleme cok zor oluxak . cok zamansiz geliyor oglusum ama iyikide boyle olmus yoksa cesaret edemezdim isteyerek birdaha hamile kalmayi. surda 1/2 sene dis sıkıp sorna rahatlicam ozamana kadar kafayi yemessem tabi esimde diyo cok tahamulsuz sinirli bisey oldun diye

valla benim duzenim diye bisi kalmadi bebeler 6 gibi uyaniyo bende sut veriyom sorna esim 8/9 gibi uyanir ona yone mama ver diyom. 10 gibi yarim saat uyurlar. ben uzaniyom sornw 11 gibi hep beraber kahvalti yapariz . 1:30 gibi 1 saat uyurlar onlar uyunca bende hemen yataga kosarik uyumaya . corba yaparim yada boyle sulu patates tarzi bisey o arada karpuz kavun yogurt veririm . sorna 5 gbi yije uyurlar 1 saat civari bende yataga kos uyaninca ogle yaptigim yemegi tekrar veririm yine meyve muhallebi ne olursa veririm sorna aksam 9 da mama verip 10 da uyuturum . gecede 1/2 beslerim ama dun gece itibariyle kesmeye calisiyom. uUn oldu baya ben hamile oldugum icin hep uyuyasim var bide gece uyumakta zorluk cekiyom uykuya dakmam 3/4 bukuyo o yuzden herzaman uykusuzum

baby turco baktimda oda migrosda carefurda kolay bulunmuyo ki . bide minnies ike cok fark yokmus . migrosun bezini kalitesinden ziyadi bittigi an 1/2 saat icinde geliyor ya o kolayima gidiyo iyi oluyo . yeni bebegede e bebek bezini kullanicam ama onada islak mendil karar beremedim halen

Kucakcilik benimkilerde de var bu ara canımdan bezdim
1 yas sendromu diyorlar da ben sendromlara inanmıyorum
Plansız olması konusunda sana hak veriyorum
Ben ilk zamanlar istiyordum ama şimdi asla cesaret edemiyorum
Gunde 3 saat boş vaktim var onu da başka bir çocukla harcayamam
Boş dediğim de işte yemek temizlik yapılacak zaman

Hamilelik zaten zor bi de iki bebe. Neyse Allah kaldiramiyacagimiz yük vermez . Inşallah üstesinden gelicez.
Benimkiler de gece uyanıyorlar ikide bir. Daha hiç akşam yatıp sabaha kadar uyumadılar. Ya mikirdanirlar, ya uyanırlar. Bazen emerken yine uykuya dalıyorlar. Bazen de gizler fal taşı gibi açık bakıp agliyorlar. 1 yılı geçirdik Allahın izniyle inşallah bundan sonra Her sey çok daha güzel ve kolay olur.
Oralar da var mı ben de hiç bakmadım. Şok ve 101 de var ama. Migros un bezini denemiştim ben de güzeldi, kullananı da çok. Islak mendil hep üni baby kullandım ben . Hâlâ daha devam ediyorum, şimdi 6-12 ay olanı kullanıyorum baya stogum var, bitince de 12+ olanına geçerim. O daha uygun fiyatıydı. En pahalısı yenidoğan olanıydı. Bir de kaka yapınca genelde yıkıyorum. Heyetlerine bulaşıyor. Ay hele bu sabah görsen ta sırtlarına çıkmış kakalar. Mecburen banyo yaptılar.

Benim kızlardan birinin azı dişi patlamış
Ağzına bir lokma bir sey atıp ağlamaya başlıyor
Hiçbir şey yiyemiyor kaşıkla zaten uzun süredir besleyemiyorum tükürüyor ne olursa olsun
En son biberon mamasina pirinc unu karıştırdım
Başka bi fikri olan var mı nasıl doyuracağimla ilgili?

Kaşık mamalarını daha fazla suyla yapıp içine yumurtayı blenderdan çekip biberonla besleyebilirsin. Bitane ucu feda et aç ucunu iyice Çorbayı filan biberona koy yine akışkan kıvamlı yaparak

Benim oğlum da öyle hala daha çıkarıyor bazı şeyleri. Yemekten önce caljel sürüyorduk baya fayda esiyordu .Bi dene istersen sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…