2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ya ben 1 yaş doğru düzelir diyordum ne zaman düzelecek ağlayacam
Bence tam düzelme 3 yaş. Çünkü 3 yaş çocukları görüyorum baya düzgün konuşuyorlar, anlıyorlar. 2 yaş daha bebek
Iyi geceler kizlar . ben 1 yas sornasi devam sutu mu yoksa gunluk sut mu verim bilemedim halen siz ne yapmayi dusunuyorsunuz .
Bunu ben de merak ediyorum ne yapsak. Akşamları yatmadan önce mama veriyoruz sadece, bir de gece uyanırlarsa. Belki 2 yaşına kadar mama ile devam edebiliriz. Süt te arada verilebilir. Bilemedim .

Bende ayni sekilde ama bazen gun arasi ek gidayo az yerlerde rahatlatmak amaci mama beriyom cok seviyorlar cunku . Ama mama en sutune daha yakinmia ve sutun sindirimi dahami agirmis galiba

Merhabalar bende ikiz annesiyim bizde dün ilkkez tattık ama ishal vs olmadı siz nasil verdiniz onunda etkisi olabilir

Hehhe bende instada takip ettgm anneden gördüm ama denemek istemiyorum ya sutekli yeni seyler cıkıyor

Hehhe bende instada takip ettgm anneden gördüm ama denemek istemiyorum ya sutekli yeni seyler cıkıyor

Bacım bende bimde gördüm üstünü okudum altın gibi bişey baksana ananı satiim dedim aldım Almaz olaaaydımmm Zaten durmaz g.t yapmışlardı (Demir için diyorum) ruşeymi verince

Eklentiler

• IMG_20220622_162944.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 20
Meme reddimi yaşadınız bnm bebeklerim bu ara emmek istemiyorlar da 5 aylığız.

Kizlar 0.2 tog uyku tulumu kullanan var mı almama gerek var mı sizce evin ısısı 27 28 derece zibin üstüne bsrbatoz giydiriyodum ama barbatozü de çıkardım zibinka duruyolar gündüz geceleri barbatozu giydiriyorum üstüne de muslin atıyorum sizce gerek var mı ortmeme siz ne yapiyosunuz

Ben kişin hep uyku tulumu ile yatirdim ama yazin okadar sicakki bebekler bunaliyo . bendede vardi 0.2 ama 1/2 kullanmamada bebeler rahatsiz oldu bende biraktim . senin gibi zibin giydiriuom bide ince ortu ortuyom ama ortuyu hep aciyorlar . evde klimada acik olmak zorunda yoksa piseriz o yuzden zibin bide ince tayy giydiriuom ben cunku ustlerini zaten aciyorlar . bence hic alma o sicak giydir et bebekler bunaliyo .

O normal ya her annenin zoruna gider benim de kızıma öyle diyorlar haklılar ama ana yüreği işte öyle demeyin falan diyorum. Evden bi kere çıktım arkadaşa gittim kızım üç saat ağladı bi bardak su içmeden geri döndüm neyse asosyal olalım napalım

Gerçekten üzüldüm şuan gazamız mübarek olsun

Meme reddimi yaşadınız bnm bebeklerim bu ara emmek istemiyorlar da 5 aylığız.
Şöyle kızımda meme reddi had safhada sanki ne veriyoruz em geç, oğlum emiyor ama o da az gelince ağlıyor e yani bebelere tek bakıyorum bi de az emdiği için sütüm azaldı sağmak için de uykumdan dinlenme süremden vakit ayırmam lazım resmen ben de boşladım biraz napim olduğu kadar dedim

oyle olduk vallahi , disarda gezmede hic bir sorun yok saatlerce gezerler ederler ama ev icinde baslarlar . kalabalik sevmiyorlar . hayatimin before ve after'si cok deoressif oldu bebelerim saglikli olsunda hic onemi yok bu gunleri gecip gidicek .

Aynı şeyleri bnde yaşıyorum zor emziriyorum kızımı oğlum emiyor ama doymadan bırakıyor sütüm olduğu halde. İnş 1 2 ay daha gideriz.

Aynen işte üstlerini aciyolar bizde klima yok yani suanlik gerek duymuyoruz ama ne bileyim üstünü ortsen ayrı dert örtmesen ayrı dert

oyle olduk vallahi , disarda gezmede hic bir sorun yok saatlerce gezerler ederler ama ev icinde baslarlar . kalabalik sevmiyorlar . hayatimin before ve after'si cok deoressif oldu bebelerim saglikli olsunda hic onemi yok bu gunleri gecip gidicek .
Acaba ne zaman geçip gidecek çok merak ediyorum aman aman eğlenceli bir hayatım yoktu kafama eseni yapardım 24 veya 36 nobetlerden fırsat buldukça ama sanki artık hicbirsey düzelmeyecek gibi geliyo bana geçmeyecek sanki halbuki daha 1 hafta öncesine kadar tek naparim derken şuan göbek atıyorum o da Bi gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…