2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Devam ediyor doktor da doğal beslenmek istiyor demek ki yapacak bir şey yok dedi. Resmen normal gıdalarla devam ediyoruz biz ve çok zor oluyor siz ne yaptınız ?
bende ayni durumdayim bir gun mama istemiyorlar diger gun ek gida istemiyorlar . mama sakinlestiriyo ama sanki yoksa benmi oyle saniyom anlamadim . cocuklarim istahli ama kilolu degil ama ben surekli ac olduklari i hissediyom cubku herseyi az az veriyom

Nedeni tembellik senin tutmanla içmek keyifli geliyordur . Benim kızlardan biride o şekilde bazen canı isterse kendi içiyor ama çoğu zaman bana tutturuyor eline oyuncak alıyor filan keyifçi yani

Maalesef çift yumurta ikizi iki kardeş ne kadar benzerse ancak o kadar benzer . Birbirinin aynısı olması için tek yumurta ikizi olmalı Bende hep ikizse birbirine benzemeli derdim tek yumurta ikizlerim oldu

Nedeni tembellik senin tutmanla içmek keyifli geliyordur . Benim kızlardan biride o şekilde bazen canı isterse kendi içiyor ama çoğu zaman bana tutturuyor eline oyuncak alıyor filan keyifçi yani
Dün dedım ki mama içerken oğluşım dedım tut sunu ellerini biberona götürdüm cünkü tuttuğunu gördüm kendı kendıne bırkac kez. Amaaaan demez olaydım yktı ortalıgı sinirlilerde ha.

Benimkiler yeri mama sandalyesini seviyorlar çok sorun olmuyor görümcem aklıma soktu da ya düşerlerse vs onu düşünüyorum artısı eksisi ne sence

Açıkcası uyku eğitimleri var gibi o yüzden aşırı zorlanıyorum diyemem ev işi dandini zaten umrum değil bi yemek yapıyorum o da arada. Şuan yerde oynarlarken de rahatım emin olamadım o yüzden bi de çarparlar düşerler vs korkusu var birazcık
Ya eksisi olmaması güzelmiş herkes olumlu şeyler yazmış kanıma girdiniz gibi
ben yuruteci 7 ayda aldim cok cok isime yaradi . tavsiye edilmiyor ama 3/4 ay resmen kurtaricim oldu kesinlikle alinmasi gerek ikizlerde bence
Yaa ben de 5.5 aylıklae şuan kafamda deli sorular korkutucu geliyor düşerlerse diye
Ben hiç almadım. Oyun matının etrafını çitle çevirdim. İstedikleri gibi oynuyorlar hem de güvenli. Şimdi emekliyorlar, tutunup kalkıyorlar.
Ben de çiti düşünüyorum çünkü oğlum komando gibi döne döne ilerlemeye başladı

tecrubeli ikiz anneleri bebek arabası olarak ne aldnz?
Chicco ohlala mükemmel bi araba sürüşü güzel çok ağır değil bagaja sığıyor çook memnunum tek kötü yanı şu dandik apartmanımızın asansörüne sığmıyor eğer sığsaydı tek başıma gezebilirdim şimdi mecbur araba bagajında bırakıyoruz ve eşimle indiriyoruz bebeleri ölçün asansörünüzü ne alacaksanız

Benimkiler zayıf ya zaten hiç bir zaman doğru düzgün mama da içmek istemediler şimdi iyice soğudular emmiyorlar sütüm de gitti Ek gıdanın da heyecanı kaçıyor gibi bir heyecan istediler ama. Çok zorluyor yeme konusu beni

Devam ediyor doktor da doğal beslenmek istiyor demek ki yapacak bir şey yok dedi. Resmen normal gıdalarla devam ediyoruz biz ve çok zor oluyor siz ne yaptınız ?
Bi tanesi alıyodu uyurken o da almamaya başladı. Emzirmeye devam ediyorım şimdilik. Memeden kesip kesmeyeceğim içinde 1 temmuzda randevum bakalım neler olcak. Çocuk doktorlarına danıştım aynı sana denileni söylediler. Meme mama şart değil normal yemek yerler diyolar. E hani 2 yaşa kadar meme ya da mamaydı hala mama verememe fikrini sindirebilmiş değilim

yemeyeb bebek gercekten zorluyor anneyi ama hic dert etme etrafimda cok gordum boyle ama 1/1:5 yasinda felan herseyi yemeye basliyorlar . seninkiler kac aylik bilmiyom ama inshallah acilir istahlari bence acilir . su an yurume gezem emekleme dis derken hersey birbirine karisiyor bebeklerde sasirdi ne yapicaklarini . benim bitane tam oyunca eli oyuncaga deyse agliyor sanki dovduk su aralar 1 yas sendromu diye bisey varsa eger tam ortasindayiz

kizlar ben bebeklerim 29 haziranda 1 yas oluyorlar ama ben dogum gunu felan hic biraey dusunmedim istemiyorumda abartmis mi olurum . gecen hafta hediye olarak bebek spa'sina goturduk esimle guzel vakit gecirdiler ama boyle aile arasi felanda dusunmuyorum . hem psikolojik olarak cok yorgunum bu aralar hemde gerek duymadim ama bilenedim ne yapim

Ben de çok fazla yorgunum. Doğduklarından beri ne doğru düzgün uyudum, ne de dinlendim. Hayatım boyunca aylardır bu kadar yorgun hiç olmamıştım. Bi de akraba arkadaş eve çağırınca bebeklerin düzeni bozulur diye korkuyorum. Ama 1. Yaşları, evde ufak bi süsleme, bi pasta yeter bence, güzel anılar biriktirmek için. Yoksa bu bebelerin hep bizi zorladığı zamanlar aklımızda kalacak .

biriker gelince gervekten duzenleri bozuluyo yani 3.cu kisi bile yetiyo ve biylede olunca etrafimda surekli 'bu bebekler yine huzursuz, yine mizmiz, uykular niye duzensiz, niye erken niye gec ' sinir oluyorum . esimde yaz aylarinda yogun calisiyor yani planli programli yapma imkanim yok zaten esim gecede sorna geliyo bende bilmiyorum ne yapicagimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…