2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

@Nosking Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun merakliblog merakliblog ve artık evimdeyim araba bozulması cesaretsizliğim eminim şuan hersey çok güzel eminim bazen çok zorlancam birlikte oturup agliycaz ama şu tek kalmanın huzuru bile bambaşkaymis ya işine karışanin olmaması hele paha bicilmezmiş

Kendin sakin, mutlu olursan bebelerde sakin olur ona dikkat ettiğin sürece güzel geçer merak etme 👍
Tabiki bebek bunlar dişi olacak, hasta olacaklar, mızmızlanacaklar ama kendin olunca hiçbiri zorlamıyor 😍

Kendin sakin, mutlu olursan bebelerde sakin olur ona dikkat ettiğin sürece güzel geçer merak etme 👍
Tabiki bebek bunlar dişi olacak, hasta olacaklar, mızmızlanacaklar ama kendin olunca hiçbiri zorlamıyor 😍
Kesinlikle lyle desteğinn için çok teşekkür ederim 🥰🥰

Bi tanesi alıyodu uyurken o da almamaya başladı. Emzirmeye devam ediyorım şimdilik. Memeden kesip kesmeyeceğim içinde 1 temmuzda randevum bakalım neler olcak. Çocuk doktorlarına danıştım aynı sana denileni söylediler. Meme mama şart değil normal yemek yerler diyolar. E hani 2 yaşa kadar meme ya da mamaydı 🤯 hala mama verememe fikrini sindirebilmiş değilim
Ben sindirmek zorunda kaldım çözüm olmadı hiç bir şey kaşık mama bile almadı😑 yoksa senin gibi düşünüyordum çocuk zayıfladı gitti mamayı bekle bekle artık normal öğün yaptırıyorum

biriker gelince gervekten duzenleri bozuluyo yani 3.cu kisi bile yetiyo ve biylede olunca etrafimda surekli 'bu bebekler yine huzursuz, yine mizmiz, uykular niye duzensiz, niye erken niye gec ' sinir oluyorum . esimde yaz aylarinda yogun calisiyor yani planli programli yapma imkanim yok zaten esim gecede sorna geliyo bende bilmiyorum ne yapicagimi
Kimseyi çağırma şeker hamurundan bir pasta yaptır bir de güzel kıyafetler giydir bitti gitti

@Nosking Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun merakliblog merakliblog ve artık evimdeyim araba bozulması cesaretsizliğim eminim şuan hersey çok güzel eminim bazen çok zorlancam birlikte oturup agliycaz ama şu tek kalmanın huzuru bile bambaşkaymis ya işine karışanin olmaması hele paha bicilmezmiş
Sen bir de alışınca gör hiçbir yere gitmek istemeyeceksin Tamam yoruluyoruz ama çok güzel vakit geçiyor

Kizlar 6. Ay aşısı yapıldı dün bebeklere ikisi de çok mizmiz oldular anlamadim gitti zaten refluleri de var kusuyolardi ama biri daha çok kusmaya başladı yapar mı aşı kusma ve huysuzluk ateşleri de cikcak gibi 37.2 en yüksek ama siz Bi etki gördünüz mü

Kizlar 6. Ay aşısı yapıldı dün bebeklere ikisi de çok mizmiz oldular anlamadim gitti zaten refluleri de var kusuyolardi ama biri daha çok kusmaya başladı yapar mı aşı kusma ve huysuzluk ateşleri de cikcak gibi 37.2 en yüksek ama siz Bi etki gördünüz mü

Takipte ol yinede benimkiler hiç bir aşıda ateş yapmadılar mızmızlıklarıda aşı olunca kesiliyordu 😂 Ben aşı günlerini iple çekiyorum o yüzden 😂🤦🏼 Ama genelde bebeklerde senin anlattığın gibidir 👍

kızlar kaç kilo aldınız ? ben 15.haftamdayım 2 kilo aldım.

Hızlı kilo almalar ne zaman başlıyor?
58 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğum yaptım . 12 kg almıştım . Kilo meselesi kişiden kişiye değişen bir durum .6. aydan sonra kilo alımı daha da hızlanıyor .

kizlar ben bebeklerim 29 haziranda 1 yas oluyorlar ama ben dogum gunu felan hic biraey dusunmedim istemiyorumda 🤷🏻‍♀️ abartmis mi olurum . gecen hafta hediye olarak bebek spa'sina goturduk esimle guzel vakit gecirdiler ama boyle aile arasi felanda dusunmuyorum . hem psikolojik olarak cok yorgunum bu aralar hemde gerek duymadim ama bilenedim ne yapim
Kutlu olsun kuzum nice yaşları olsun 🤗 ben konseptli abartı partileri sevmiyorum ama şöyle sade aile arasında bir pasta iki mum ile yeter ya fazlasına gerek yok bence

biriker gelince gervekten duzenleri bozuluyo yani 3.cu kisi bile yetiyo ve biylede olunca etrafimda surekli 'bu bebekler yine huzursuz, yine mizmiz, uykular niye duzensiz, niye erken niye gec ' sinir oluyorum . esimde yaz aylarinda yogun calisiyor yani planli programli yapma imkanim yok zaten esim gecede sorna geliyo bende bilmiyorum ne yapicagimi
Bu günler de geçecek diye avutuyorum kendimi artık. Büyüyecekler illaki, akıllanacaklar. Gerçi benim komşu hala daha bağırıyor çocuklarına, ama hiç olmazsa gece uyurlar büyüyünce, bizim odadan giderler .

kızlar kaç kilo aldınız ? ben 15.haftamdayım 2 kilo aldım.

Hızlı kilo almalar ne zaman başlıyor?
62yle hamile kaldım 80 le doğurdum.ilk aylarda kustuğum için alamadım 25ten sonra doktor hareketi kısıtlayınca almaya başladım. Çocuklar 2700-2450 doğdu. Doğumdan sonra bir haftada 68e düştüm sonra emzirme dönemi 77ye kadar çıktım şimdi 72kgyum 3 haftada 5 kilo verdim biraz dikkat edince emzirme bitti bu arada sürekli evdeyim hareketim az, ama iki aya 62ye düşerim.

Ya ben 1 yaş doğru düzelir diyordum ne zaman düzelecek ağlayacam
bende ayni durumdayim . kaynanamlar goruncem felan bize gelmeye korkuyo cunku 10 gibi uyunca bebekler cit sese uyanirlar . ben bir yere gidince cocuklar o saatlerde mizmizlaniyo . ne kimse geliebiliyo ne ben bir yere gidebikiyorum . gun arasi sorun yok heryerde uyurlar ama aksam olunca mizmizlik basliyo . yurume tirmanma sevdasida basladi bisey anlamadim bu isten . bide etrafda surekli mizmiz muamelisi gorunxe cocuklarim benim zoruma gidiyo

X