2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

17 olur mu
Gün hesabı yapılıyor yanlış bilmiyorsam
Vallahi tam aradığım kadınsın ya neredeydin şimdiye kadar
Önümüzdeki ay eklenir yada yoğun değillerse şimdi ekte yapabilirler ama şuan ek yapmak istemeyenilirler çünkü ek ders bu ay erken hesaplama yapılacak katsayılar güncellenecek temmuz maaşı için bide bayram önü bankaya teslim edilmesi gereken sıkışık bir dönem olduğu için önümüzdeki ay eklerler hocam önümüzdeki ay bir tam maaş birde 28 günlük maaş alırsınız

Yaa çok teşekkür ederim
Ben buraya ağustosta tayin oldum o sırada doğum izindeydim
Doğum izni bitince 8 ay ücretsiz aldım 1 temmuza kadar
Dün başlama yaptım işte müdürle ilk defa tanıştık
Tayin sonrası göreve başlamayı vekaletle yaptırmıştım
Ben buraya tayin olunca okuldaki diğer öğretmen norm fazlası olmuş müdür ilk günden laf vurdu
Mali işleri çok konuşmadık açıkçası bi de banka promosyonu meselesi var dilekçe yeter dediler
Bi arkadaş da 15inde göreve başladı haziran maaşını yarım alacaksın demişler

Yanlış hocam göreve başladıysa maaşını tam alır yarım değil. Banka promosyonu içinde ilk masşınızdan sonra bankaya bildirir mutemet banka uygun zamanda yatırırlar. Hangi ildesiniz

Kızlar siz tecrübeli ikiz annelerine sormak istediğim birşey var. Cift yumurta ikizi olunca bebekler benzemiyor mu birbirine. Cevaplarsaniz çok sevinirim. Benim gebeliğim cift yumurta ikizi. Herkes birbirine benzemez diyor. Ben benzemelerini cok istiyorum ikiz dediğin birbirine benzemeli dimi ama herseyden önce tabiki sağlıklı sıhhatli olmalari

Sura1221 (alıntı yapmayı unutmuşum)
Benim biri kız biri erkek. Oglum sarışın kızım esmer. Hiç benzemiyorlar. Kadınin
Biri yanımızdan geçerken ' ikiz desen ikiz değil' dedi.
Geçende de yanımızdan geçen bir çift ' bunlar ikiz değil Osman ' diyerek devam etti. Çift yumurta olunca iki farklı hamilelik gibi düşünmek gerekiyor. Huyları tipleri hiç benzemiyor.

Ay çok sinir oluyorum yaa o cefayi çekince insan tipa tip benzesin istiyo amaaa .

Selam canım hoşgeldin öncelikle . Benimde kızlar çift yumurta ikizi ama hiiiiiiç alakaları yok . Biti sarışın biri esmer, bırak ikiz olmayı görsen kardeş bile demezsin bunlara . Ben de çok benzesinler istedim de ama işte .. Sağlıklı olsunlar yeter

Eklentiler

• 704C4CC7-CE48-4258-808B-43D7412A2E89.jpeg
    155,9 KB · Görüntüleme: 45
Tek yumurta gibi çift yumurta ikizi doğuran da var bacım
Bakınız Mi-Ok Yun

Kuşum yürüteç ne zaman alınmalı bi aklıma sen geldin başka yürüteçli analar da yazsın buna hazır mıyım bileyim

Vallaha doktorlar hayır diyor, günde 15 dk olabilir diyen var. Ben anama uydum 4.ayda koydum 8.ayda yürüdüler bu yüzden Yere yatmayı sevmedikleri için başka alternatifim yoktu. Ha yere hiç inmedikleri halde emekliyorlarda Nasıl yaptılar onun hakkında da fikrim yok Böyle bi haldeyim ben

Kızlar bana bı yardım edin. Kafama cok takılıyor. 11 ayı bitireceğiz fakat oglum biberonu kendı tutup içmiyor. Ama tutmayı içmeyi biliyor. Baska nesneleri falan tutmasında sıkıntı yok bu arada
Neden olabılır.

Benimkiler yeri ve mama sandalyesini seviyor çok mızlamıyorlar ama biri aklıma girdi alsammı dedim, sonra düşerlerse vs aklımda bin çeşit soru. Yürümeye başladıktan sonra artık kullanılmıyor değil mi?
Eksileri artıları nedir

O suyu anasının elinden içmek istiyor Sorun olduğunu zannetmiyorum ben . Sonuçta erkek değil mi verin yiyeyim , götürmeyin içeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…