- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.021
Ben de erken koyanlardanım yürütece . Büyük kurtarıcı ama şimdi ikisi de istemiyor çünkü istedikleri gibi evi dökemiyorlar. Nerdeyse artık kullanmıyorum diyebilirim . Fiktimi soracak olursan koy derim . En azından biraz da olsa rahat edersin . Emeklemeye başladıkları zaman daha az ihtiyaç duyuyorsun . Biraz daha dursun gönderirim ben yani anlayacağın bir kaç ay ihtiyacın oluyor sonrası yürümeye başlıyorlar zatenKuşum yürüteç ne zaman alınmalı bi aklıma sen geldin başka yürüteçli analar da yazsın buna hazır mıyım bileyim
Ben de bekledim bekledim tam 12. Ayda tuttular. Şuan kendileri tutup istedikleri gibi içiyorlar. Ama kendileri tutarken hemencik sıkılıp dönmeye falan başlıyorlar. O yüzden devamında ben yine tutuyorum çoğunluklaKızlar bana bı yardım edin. Kafama cok takılıyor. 11 ayı bitireceğiz fakat oglum biberonu kendı tutup içmiyor. Ama tutmayı içmeyi biliyor. Baska nesneleri falan tutmasında sıkıntı yok bu arada
Neden olabılır.
Biz 7 aylıkken aldik yurutec, çok da güzel bindiler 10 aylik olana kadar , Sonra oğlum sarkmaya başladı yurutecten, kafa üstü düşecekti nerdeyse, onu bi daha bindirmedik. Yuruteci birisi kırıldı zaten o arada. Kızım kendi başına çok binmek istemedi , ikisi oyun yapıyorlardı birbirine , bir de oğlan emekliyor tekerleriyle elini ezer diye korktum. O yüzden sattık kalan sağlam yuruteci de.Kuşum yürüteç ne zaman alınmalı bi aklıma sen geldin başka yürüteçli analar da yazsın buna hazır mıyım bileyim
ben yuruteci 7 ayda aldim cok cok isime yaradi . tavsiye edilmiyor ama 3/4 ay resmen kurtaricim oldu kesinlikle alinmasi gerek ikizlerde benceKuşum yürüteç ne zaman alınmalı bi aklıma sen geldin başka yürüteçli analar da yazsın buna hazır mıyım bileyim
Benimkilerde ayni sekilde 11 ay oldular halen acil durumlarda zorla olsada bindiriyom . her biri koltuk sandalye tirmanmaha calisiyor hamile halimle maf oluyom peslerinde kosmaktan bende yurutece kapatiyomBiz 7 aylıkken aldik yurutec, çok da güzel bindiler 10 aylik olana kadar , Sonra oğlum sarkmaya başladı yurutecten, kafa üstü düşecekti nerdeyse, onu bi daha bindirmedik. Yuruteci birisi kırıldı zaten o arada. Kızım kendi başına çok binmek istemedi , ikisi oyun yapıyorlardı birbirine , bir de oğlan emekliyor tekerleriyle elini ezer diye korktum. O yüzden sattık kalan sağlam yuruteci de.
Bu arada bence çok güzel bisey. Gün-de yarim saat te olsa insana nefes aldırıyor. Akşam yemek yedirdikten sonra yarim saat koyuyordum , eşim işten gelene kadar sofra hazırlamaya vaktim oluyordu. Çok seviyorlardı tıkır tıkır evin içinde, evi karıştırmaya bile başlamışlardı. Oğlum emeklemeye başladı, tutunup kalkıyor ve sıralıyor kenarlardan. Yurutecin kötü bi etkisi olmadi , gerçi dediğim gibi en fazla günde 45 dk binmişlerdir . Kızım da oturduğu yerden gidecek galiba , kendi etrafında donuyor şimdilik.
Ben tavsiye ederim , zaten 7. Ay dan emeklemeye başlayana kadar biniyorlar.
Evet ilk maaşınızı aldıktan sonra alırsınız promosyonuHataydayım
İlk maaştan sonra yapılacak islem o zaman
Sorundan ziyade acaba tembel mi diyorum kendı kendıme.O suyu anasının elinden içmek istiyorSorun olduğunu zannetmiyorum ben . Sonuçta erkek değil mi verin yiyeyim , götürmeyin içeyim.
Benimkiler biri sarı mavi goz diğeri kumral yeşil göz ... rabbim çeşit çeşit hediye etmiş diyoruz hep ... yalnız sülale ikiye ayrıldı fanlar ayrı olunca gruplaşma var...bende halinden memnun momy...alın götürün oynayın...Ay çok sinir oluyorum yaao cefayi çekince insan tipa tip benzesin istiyo amaaa .
Ah ne güzelBenimkiler biri sarı mavi goz diğeri kumral yeşil göz ... rabbim çeşit çeşit hediye etmiş diyoruz hep ... yalnız sülale ikiye ayrıldı fanlar ayrı olunca gruplaşma var...bende halinden memnun momy...alın götürün oynayın...
Ben hiç almadım. Oyun matının etrafını çitle çevirdim. İstedikleri gibi oynuyorlar hem de güvenli. Şimdi emekliyorlar, tutunup kalkıyorlar.Kuşum yürüteç ne zaman alınmalı bi aklıma sen geldin başka yürüteçli analar da yazsın buna hazır mıyım bileyim
2. El bugaboo donkey aldık. Sürüşü vs çok rahat ama travel olduğu için çok yer kaplıyor. Chicco olalala kullanıyor burda arkadaşlar genelde.tecrubeli ikiz anneleri bebek arabası olarak ne aldnz?
2. El bugaboo donkey aldık. Sürüşü vs çok rahat ama travel olduğu için çok yer kaplıyor. Chicco olalala kullanıyor burda arkadaşlar genelde.
Bunu hiç bilmiyorum. Biz 2 tane tekli kabin boy aldık baştan ama ben tek başıma çıkmak istediğim için 2. El ikiz araba aldık.
Benim yetmedi malesef ama maşallahı var bazı annelerin yetiyor çok şükür...Ah ne güzelpeki bişey sormak istiyorum kendi sütünüz yetiyor mu iki bebeğe yoksa mama takviyesi yapiyor musunuz. Benim oglumda sütüm maşallah baya boldu şimdi iki bebeğe yeter mi diye tedirginim açıkçası
Mama reddi ne durumda ?Kızlar kızlar nasılsınız kuzucuklar nasıl ?
Maşallahİyiyiz kuzum sizden ne haber? Emeklemeler, ayağa kalkmalar, ağlamalar, gülmeler, ataklar pataklar, dişler derken 10 aylık olduk
Devam ediyor doktor da doğal beslenmek istiyor demek ki yapacak bir şey yok dedi. Resmen normal gıdalarla devam ediyoruz biz ve çok zor oluyorMama reddi ne durumda ?
benim kizlarda 1 olucak ay sonu bitane 1 aydir biberonu tutuyo . isine gelince gece uykuda tutuyordu. baktim olmuyo biberonu yanina biraknaya basladim oda kendi alip icmeye basladi .Sorundan ziyade acaba tembel mi diyorum kendı kendıme.
ben britax romer double aldim yurtdisindaydim ozaman . azicik tasirken agir ama cok cok kullanisli her yere sigiyor tek parca cok memnunumtecrubeli ikiz anneleri bebek arabası olarak ne aldnz?