2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Öyle deme yanartaş filan görmedim mesela o kadar çok gitmeme rağmen 😂 İnsan bi merak eder ama yok 🤭
Adrasan ClubSunvillage benim bahsettiğim yer ınstada var bak istersen bi 😍
:) benim hayatım yanmış
Ben de görmedim hiç yanartaş 😂 ve hatta suluadaya da gitmedim hiç çocukluğumdan beri giderim birde 😂 bi sun village ın önünde denize girdim. Bir de ilerde cici baba var paraşütçülerin indiği yerde
İşte sun village ın orda gözlemeci teyzenin arkasına hippi çadır mekanı yapmışlar baya büyük gürültü gümbürtü çekilmiyo hiç.

:) benim hayatım yanmış
Ben de görmedim hiç yanartaş 😂 ve hatta suluadaya da gitmedim hiç çocukluğumdan beri giderim birde 😂 bi sun village ın önünde denize girdim. Bir de ilerde cici baba var paraşütçülerin indiği yerde
İşte sun village ın orda gözlemeci teyzenin arkasına hippi çadır mekanı yapmışlar baya büyük gürültü gümbürtü çekilmiyo hiç.

Sunvillage denize yakın değil anam ya seninki başkadır 🤭 Ondan sessiz oluyor o bungalowlar 😂 Dünya yansa duymazsın. Denize uzak Allaha yakın 🤭🤭

Sunvillage denize yakın değil anam ya seninki başkadır 🤭 Ondan sessiz oluyor o bungalowlar 😂 Dünya yansa duymazsın. Denize uzak Allaha yakın 🤭🤭
Tatil anlayışı yıllarca evde yatmaktan ibaret olan ben şu konustuklarinizdan hiçbir şey anlamadim 🤣
Memurun tatil neyine🤣
Biz kıyıköye gittik iğneadaya gittik başka da yer bilmem🤣

Tatil anlayışı yıllarca evde yatmaktan ibaret olan ben şu konustuklarinizdan hiçbir şey anlamadim 🤣
Memurun tatil neyine🤣
Biz kıyıköye gittik iğneadaya gittik başka da yer bilmem🤣

😂😂 Anam memurun neyine tatil zaten şuan memur maaşıyla geçinmeye çalışırken gittiğim yerler değil zaten oralar 🤭
Özel sektörün kaymağını yerken, ana baba evinde suya sabuna dokunma düşünmezken, en önemlisi herif yokken yaptığım tatiller onlar 😬
Şimdi evde kamp kuruyoz en çadırsızından 🤭

😂😂 Anam memurun neyine tatil zaten şuan memur maaşıyla geçinmeye çalışırken gittiğim yerler değil zaten oralar 🤭
Özel sektörün kaymağını yerken, ana baba evinde suya sabuna dokunma düşünmezken, en önemlisi herif yokken yaptığım tatiller onlar 😬
Şimdi evde kamp kuruyoz en çadırsızından 🤭
Valla dün göreve başladım
Haftaya seminere de katilcam
Müdür ek ders dedi ya🤣
Maaşımı alsam yetecek adam ek ders dedi🤣🤣

Bacılar ya bi deyiverin hele...
Yeni nesil analar buğday ruşeymi buğday ruşeymi tutturmuşlar. Dedim benim bebelerde yesin.

İshal yapar mı bu zımbırtı 😂😂 Bebeler bugün g.tü başı dağıttılar 🙈🙈 Farklı yedirdiğim bir tek o vardı 😬😬

Yeni nesil analar buğday ruşeymi buğday ruşeymi tutturmuşlar. Dedim benim bebelerde yesin.

İshal yapar mı bu zımbırtı 😂😂 Bebeler bugün g.tü başı dağıttılar 🙈🙈 Farklı yedirdiğim bir tek o vardı 😬😬
Başka Bi ikiz annesiyle konustumdq benimkiler ishal oldu bidaha vermedim demişti

Buğdayi başağıyla vercem kolayını bulsam
Hiç un mun uğraşmam ruşeym neymiş 🤣

Milli eğitim mutemetlik memuruyum tabi alcam senin doğal hakkın ayın 15nde başladıysan maaşınıda alman gerekiyor ücretsiz izin dönüşü ☺️
17 olur mu🤣
Gün hesabı yapılıyor yanlış bilmiyorsam
Vallahi tam aradığım kadınsın ya neredeydin şimdiye kadar 😍😍

X