-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.981
:) benim hayatım yanmışÖyle deme yanartaş filan görmedim mesela o kadar çok gitmeme rağmenİnsan bi merak eder ama yok
Adrasan ClubSunvillage benim bahsettiğim yer ınstada var bak istersen bi
:) benim hayatım yanmış
Ben de görmedim hiç yanartaşve hatta suluadaya da gitmedim hiç çocukluğumdan beri giderim birde bi sun village ın önünde denize girdim. Bir de ilerde cici baba var paraşütçülerin indiği yerde
İşte sun village ın orda gözlemeci teyzenin arkasına hippi çadır mekanı yapmışlar baya büyük gürültü gümbürtü çekilmiyo hiç.
Tatil anlayışı yıllarca evde yatmaktan ibaret olan ben şu konustuklarinizdan hiçbir şey anlamadimSunvillage denize yakın değil anam ya seninki başkadırOndan sessiz oluyor o bungalowlar Dünya yansa duymazsın. Denize uzak Allaha yakın
Tatil anlayışı yıllarca evde yatmaktan ibaret olan ben şu konustuklarinizdan hiçbir şey anlamadim
Memurun tatil neyine
Biz kıyıköye gittik iğneadaya gittik başka da yer bilmem
Valla dün göreve başladımAnam memurun neyine tatil zaten şuan memur maaşıyla geçinmeye çalışırken gittiğim yerler değil zaten oralar
Özel sektörün kaymağını yerken, ana baba evinde suya sabuna dokunma düşünmezken, en önemlisi herif yokken yaptığım tatiller onlar
Şimdi evde kamp kuruyoz en çadırsızından
Valla dün göreve başladım
Haftaya seminere de katilcam
Müdür ek ders dedi ya
Maaşımı alsam yetecek adam ek ders dedi
Yok kız öyle değilEk derse kızlarla gelirim deseydinYada bakıcı parasını senin maaştan halledelim de bir seçenek
Yok kız öyle değil
Seminer haftası başladım ya fazladan para alacakmisim
Ben onu unutmuştum tamamen maaşa odaklandım
Başka Bi ikiz annesiyle konustumdq benimkiler ishal oldu bidaha vermedim demiştiBacılar ya bi deyiverin hele...
Yeni nesil analar buğday ruşeymi buğday ruşeymi tutturmuşlar. Dedim benim bebelerde yesin.
İshal yapar mı bu zımbırtıBebeler bugün g.tü başı dağıttılar Farklı yedirdiğim bir tek o vardı
Başka Bi ikiz annesiyle konustumdq benimkiler ishal oldu bidaha vermedim demişti
Buğdayi başağıyla vercem kolayını bulsamBacılar ya bi deyiverin hele...
Yeni nesil analar buğday ruşeymi buğday ruşeymi tutturmuşlar. Dedim benim bebelerde yesin.
İshal yapar mı bu zımbırtıBebeler bugün g.tü başı dağıttılar Farklı yedirdiğim bir tek o vardı
Milli eğitim mutemetlik memuruyum tabi alcam senin doğal hakkın ayın 15nde başladıysan maaşınıda alman gerekiyor ücretsiz izin dönüşüYok kız öyle değil
Seminer haftası başladım ya fazladan para alacakmisim
Ben onu unutmuştum tamamen maaşa odaklandım
Buğdayi başağıyla vercem kolayını bulsam
Hiç un mun uğraşmam ruşeym neymiş
evet ama sezeryan oldugu icin temmuz ortasi/ sonu olurDoğum ne zaman ağustos muydu
Milli eğitim mutemetlik memuruyum tabi alcam senin doğal hakkın ayın 15nde başladıysan maaşınıda alman gerekiyor ücretsiz izin dönüşü
august nornalde ama sezeryan ike temmuz ortasi sonu gibiCanım ne zaman doğumun. Hayırlı olsun
17 olur muMilli eğitim mutemetlik memuruyum tabi alcam senin doğal hakkın ayın 15nde başladıysan maaşınıda alman gerekiyor ücretsiz izin dönüşü
Bizim bebelere katkı maddesini dayayacaksinYa işte bende beyaz uncuyumda buda başaaan en uç noktasıymış çok besleyici fitamin değerleri filan süpermişte de işte bize iyi gelmedi
Bizim bebelere katkı maddesini dayayacaksin
Vücutları onu seviyor