2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İhtiyac olan herseyi koymalisin canim
Ben kendime 1 tane gecelii , 1 slt ust pjama, 1 sabahlik ve 2 tane pjama tarzi ama gunluk alt ust koyucam . 2 paket lohusa kulodu, gogus pedi ve krem vs . bebek icine gogus ponpasi mama biberon 1 paket bez 1 paket pamuk . 3 battaniye/ortu ve 3 tane hastane cikisi. 2 tanede tulum koymayi dusunuyom . pisik kremi bide 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ cokmu abarttim . 1 canin boyu valiz birde spor cantasi ancak sigar

Yok yok bizim halkımızda o sorma nezaketi yok ne yazık ki 😐. Zaten ikiz bebekler diye cok dikkat cekiyoruz bide boyle ellemeye calismalari cok sinir bozucu oluyor. Acaba ne zaman gecer bu ilgi alaka
bizde ayni sekilde bide ustune hamileyim her ciktigimda gelen gecen bize bakiyo . milletin cocuklari geliyo bebeklerin ellerini tutmaya calisiyo yanaklarini ellemeye claisiyo sinir oluyorum vallahi

bizde ayni sekilde bide ustune hamileyim her ciktigimda gelen gecen bize bakiyo . milletin cocuklari geliyo bebeklerin ellerini tutmaya calisiyo yanaklarini ellemeye claisiyo sinir oluyorum vallahi
Bide 3. Geliyor senin 😄 kolaylıklar diliyorum. Ergen oluncaya kadar devam edecek sanirim bu ilgi

Seninde şansına be bacım 😬 1453 Bodrum ha baya güldüm isme 🙈
Vallaha bi ara turizm sektöründe çalıştım adını vermekte sakınca görmüyorum Rixos 😂😂 Kesinlikle batmaz diyemem 🙈 Turizm sektörü bu Allah yarattı demez 🙈 Ama oraya o kadar para verirsem beni kapıda tahteravanla karşılaşmaların isterim hatta tüm otelde de onla gezdirsinler mümkünse ben hiç adım atmıyım 🤭
Karavandan çok ben kamp olabilir modundayım. Birde adrasanda butik oteller var oraları severim.
Geçen senelerde ablamın şu tatil villaları var ya onlardan vardı oda iyiydi 😬 Sattı kitapsız 😂
Tatil işi senin ailen benim ailemle sınırlı kalır artık herhalde bu bebelerle 😩 Onuda ben istemiyorum 😬😬
He bacım adı öyleydi şimdi varsa da yoksa da bilmiyorum 😂Bize fena geçirmişlerdi 😂

Aile yanında yapılan tatil tatil değil ziyarettir. Yine pişir süpür . sil gibi gibi şeyler olduğu zaman olmuyor tatil . Bir kaç günde şöyle yitip içip kalkayım istiyorum . Bakalım nasıl olacak bu sene bizim kızlarla umarım huzursuz olmazlar da azıcık nefes alırım ,
Ne olcaksa böyle yahu birileri dur dese valla yıldık zam zam zam. Suna bak 16 bın ne yahu. Bırak oteli yol parasını duyunca vazgectım. Zaten başında Hacı, İslam yazan şeylerden direk kaçacaksın 😁
Vallaha alıştık artık aç kalabilsek protesto edip yemeyeceğiz de işte mümkün değil .

İslamı otel i ben tercih ediyorum o da şu açıdan ; bizim hayatımız da alkol yok . Şimdi alkol olan bir yere de ben çocuklarımı sokmak istemiyorum . Eşim de hiç kullanmaz . Oda bu konuda çok hassastır . İkinci bir sebepte ben haşema giymeyi sevmiyorum . Kadınlara özel havuzları olduğu için de mayo giyebiliyorum . İslami oteller çok fazla olmadığı vede talepte çok olduğu için fiyatlar diğer otellere göre 2 3 kat artabiliyor. Yani biraz mecburiyetten böyle bir tercih yapıyoruz .

Ben kendime 1 tane gecelii , 1 slt ust pjama, 1 sabahlik ve 2 tane pjama tarzi ama gunluk alt ust koyucam . 2 paket lohusa kulodu, gogus pedi ve krem vs . bebek icine gogus ponpasi mama biberon 1 paket bez 1 paket pamuk . 3 battaniye/ortu ve 3 tane hastane cikisi. 2 tanede tulum koymayi dusunuyom . pisik kremi bide 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ cokmu abarttim . 1 canin boyu valiz birde spor cantasi ancak sigar
Abartmadin canim oldukca normal bir liste olmasi gerekenleri koymussun agiz mendili unutma bolca ihtiyacin olacak onluk biliyosun yeni doganda kullanisli degil

Adrasan yalan oldu artık Mi hippiler bastı çadırlar filan kalabalık artık tadı kalmadı. Her sene oraya giderdik biz sülalecek. Bütün esnaf tanıdık artık gelmeyin size hitap etmiyo buralar diyolar. :KK43:

Adrasanda bi otel var oraya giderim fazla kişi olamıyor kapasitesi az, ev yemekleri çıkartıyorlar 😂 Havuzuda terlik gibi 🙈
Birde sahilde kahvesi varya 🙈 Bildiğin kahvehane olan orada da kahvemi içerim o kadar içini pek gezmem üşengecim ben 😂
Adrasanı kimse bilmezken güzeldi millet Olimposa giderdi ben yaşlılarla adrasana giderdim 🙈 Ruhum yaşlı benim 🤭

He bacım adı öyleydi şimdi varsa da yoksa da bilmiyorum 😂Bize fena geçirmişlerdi 😂

Aile yanında yapılan tatil tatil değil ziyarettir. Yine pişir süpür . sil gibi gibi şeyler olduğu zaman olmuyor tatil . Bir kaç günde şöyle yitip içip kalkayım istiyorum . Bakalım nasıl olacak bu sene bizim kızlarla umarım huzursuz olmazlar da azıcık nefes alırım ,

Vallaha alıştık artık aç kalabilsek protesto edip yemeyeceğiz de işte mümkün değil .

İslamı otel i ben tercih ediyorum o da şu açıdan ; bizim hayatımız da alkol yok . Şimdi alkol olan bir yere de ben çocuklarımı sokmak istemiyorum . Eşim de hiç kullanmaz . Oda bu konuda çok hassastır . İkinci bir sebepte ben haşema giymeyi sevmiyorum . Kadınlara özel havuzları olduğu için de mayo giyebiliyorum . İslami oteller çok fazla olmadığı vede talepte çok olduğu için fiyatlar diğer otellere göre 2 3 kat artabiliyor. Yani biraz mecburiyetten böyle bir tercih yapıyoruz .

İnşallah güzel tatil olur senin için 🤲 En çok bizim ihtiyacımız var 😍
O yüzden anne evini tercih ediyorum ben 🤭 Annem hiç birşeye dokundurmaz yemek önümüze hazır gelir, çamaşırlar yıkanır katlanır, ütüleyip hazır gelir 🤭 Otelden daha otel bizim için ama kaynana evinde o iş yaş sonuçta gelinsin ayrıca çok kalabalık sülale hepsi orda ve biz gidince herkes aynı evde kalıyor gibi oluyor gecenin körlerine kadar yensin, içisin 🤦🏼 Tabi bunlara kim hizmet edecek tabiki gelin 😬 O yüzden hep ayaklarım geri gidiyor oraya giderken 😩

Bende de durumlar pek ic açıcı değil taşınma anamı ağlattı . Herşey birbirine girdi nasıl yerlescem hiç bilmiyorum. Bebeler desen çok mizmizlar halen diş çıkmadı ondan büyük ihtimal
Güle güle oturun canım
Taşınma sonrası bebelerin de düzeni şaşıyor alışana kadar biraz zaman geçiyor
Benim ev büyük ölçüde yerleştirilmişti mutfak dolapları falan ona rağmen çok zorlandım
Bize verseler söyle çocuksuz bi 4-5 saat hiç durmadan halledelim ama çocuk olunca haftalar sürüyor malesef
Benim arka balkonda hala açılmamış koliler var bir türlü elim değmedi düşün
Allah kolaylık versin bacım tasınanin halinden taşınan anlar

Lazım oluyor kuzum onlar çok deme güzel hazırlamışsın. Bana birde kettle götürseymişim dedirtmişti hastane 😬 İğrenç ısıtıcıları vardı tabi ikizlerde mama zorunluydu tekte inşallah süt sıkıntın olmaz mamaya hiç bulaşmazsın gerek bile kalmaz 🤲

İnşallah güzel tatil olur senin için 🤲 En çok bizim ihtiyacımız var 😍
O yüzden anne evini tercih ediyorum ben 🤭 Annem hiç birşeye dokundurmaz yemek önümüze hazır gelir, çamaşırlar yıkanır katlanır, ütüleyip hazır gelir 🤭 Otelden daha otel bizim için ama kaynana evinde o iş yaş sonuçta gelinsin ayrıca çok kalabalık sülale hepsi orda ve biz gidince herkes aynı evde kalıyor gibi oluyor gecenin körlerine kadar yensin, içisin 🤦🏼 Tabi bunlara kim hizmet edecek tabiki gelin 😬 O yüzden hep ayaklarım geri gidiyor oraya giderken 😩
Anne ile kaynana bir olmaz tabi ki ama yine de o kadar yüklenmeyin kadıncağza 😂 onlar her ne kadar şikayet etmeseler de çok yoruluyorlar . Allah uzun ömür versin hepsine

Anne ile kaynana bir olmaz tabi ki ama yine de o kadar yüklenmeyin kadıncağza 😂 onlar her ne kadar şikayet etmeseler de çok yoruluyorlar . Allah uzun ömür versin hepsine

Ah kuzum onu değiştiremiyoruz malesef 😬 Kendi tercihi siz oturun oturun, dokunmayın, ellemeyin 😩 Kendimi bildim bileli öyledir. Bekarken de bişey yaptırmazdı. Evde kalabalık normalde 8 kişiydik bizde 🤦🏼 2 tane dublex evi çekip çevirir gık demez. İş yapmasın, kendini dinlesin hasta olur kesin bi hastalık patlak verir 😂 Çok değişik kadındır Allah eksikliğini göstermesin hiç birinin 🤲

Ben bu dediklerini koydum üstüne bi de yedek tişört havlu tarak şampuan falan koymuştum yetmedi bile
Eşim hastanede kaldığımız süre boyunca habere evden eşya taşıdı
Kampa gidiyormuş gibi hazırlan buralarda çoğu hastane hiçbir şeyi tedarik etmiyor

Adrasanda bi otel var oraya giderim fazla kişi olamıyor kapasitesi az, ev yemekleri çıkartıyorlar 😂 Havuzuda terlik gibi 🙈
Birde sahilde kahvesi varya 🙈 Bildiğin kahvehane olan orada da kahvemi içerim o kadar içini pek gezmem üşengecim ben 😂
Adrasanı kimse bilmezken güzeldi millet Olimposa giderdi ben yaşlılarla adrasana giderdim 🙈 Ruhum yaşlı benim 🤭
Kız avuç içi kadar yer zaten nesini gezecen :) çok seviyom bende havasını denizini insanını bakalım bi yer bulcam inşallah bebelerle rahat edebileceğim. Her sene gittiğimiz yer konsept değiştirmiş gelmeyin rahat edemezsiniz dedi. :KK43:

Kız avuç içi kadar yer zaten nesini gezecen :) çok seviyom bende havasını denizini insanını bakalım bi yer bulcam inşallah bebelerle rahat edebileceğim. Her sene gittiğimiz yer konsept değiştirmiş gelmeyin rahat edemezsiniz dedi. :KK43:

Öyle deme yanartaş filan görmedim mesela o kadar çok gitmeme rağmen 😂 İnsan bi merak eder ama yok 🤭
Adrasan ClubSunvillage benim bahsettiğim yer ınstada var bak istersen bi 😍

Kızlar bana akıl verir misiniz ben yarın evime dönüyorum yaklaşık 7 saat falan sürecek yolumuz Bi diyorum aksam 5 ten sonra çıksam yola bide diyorum aksama kalma ne olur ne olmaz gündüzden git gelirken sabah çıkmıştık o zaman 3 ayliklardi tabi daha uzun uyuyolardi ama şimdi normalde uyumuyolar malum arabada ne olur bilmiyorum bebekleriyle yolculuk yapanlar
Birde hava çok sıcak olur gündüz olursa siz klima aciyo misiniz hasta etmekten çekiniyorum klima en dusukten açsak çarpar mı sizce

Ben bu dediklerini koydum üstüne bi de yedek tişört havlu tarak şampuan falan koymuştum yetmedi bile
Eşim hastanede kaldığımız süre boyunca habere evden eşya taşıdı
Kampa gidiyormuş gibi hazırlan buralarda çoğu hastane hiçbir şeyi tedarik etmiyor
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ oyle yapıcam galiba gozum korktu cunku gece kaynanam kalicak , esime dedim sen ikizlere vak goruncem ile beraber baska turlu icin rahat etmez ikizleri kimseye emanet edemem valla. fazla olsun az olmqsin esya zarari olmaz

X