- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 32
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.441
O zaman bakıcı gelince düzeni o kursun daha rahat edersin yatılı kalacak değil mi?ben zaten 2/3 kadar uyuyamadigim icinde onlari uyandirmakta zorlanirimki
Bakici gece kalmayacak ama bende aenin onerdogin tavsan uykusu aaufasina baktim mesag yolladim belki uyku egitimi veririm . en fazla 3 ay sorna dogum yapixam simdi kizleri duzene sokmassam iyicemen maf olurum. evet ya hamilelik cok zor benimkide berbat gecer . tup bebekti kizlar , dr dedi dikkat et ama ben ciddiye almadim 5 sene sorna olunca dedim zor hamile kalirim ama kizlardan 4 ay sorna baktim hamileyimO zaman bakıcı gelince düzeni o kursun daha rahat edersin yatılı kalacak değil mi?
Sabah o uyandırsın beslesin 2.5-3 saate uyurlar zaten gündüz 2 uyku yapsalar yeter 1.5 saatten. Hem onların düzeni oturur hem sen rahat edersin gece de azalır belki kalkmaları.
Allah kolaylık versin valla hamilelik kötü bişey
Öyle düşünme çok güzel olur hem oğlanmış bak ne güzel içinde ukte kalmayacak. Ama uyku eğitimi mantıklı, ben kendim vermeye çalışıyorum beceremezsem ben de alıcam uğraşamam şuan o kadar rahatki ve atak döneminde olmamıza rağmen çok şükür.Bakici gece kalmayacak ama bende aenin onerdogin tavsan uykusu aaufasina baktim mesag yolladim belki uyku egitimi veririm . en fazla 3 ay sorna dogum yapixam simdi kizleri duzene sokmassam iyicemen maf olurum. evet ya hamilelik cok zor benimkide berbat gecer . tup bebekti kizlar , dr dedi dikkat et ama ben ciddiye almadim 5 sene sorna olunca dedim zor hamile kalirim ama kizlardan 4 ay sorna baktim hamileyimsaglikla gelsin oglum ama hic mi hic hazir degildim
Ah bunu bi anlasalar keşkeOda bişey mi ilk günlerde bebeleri kucaklarından indirmedikleri için sürekli söylemekten lohusa halimle ben yorulmuşum. Ayakta sallamada var tabi bonus. Ya tamam seveceksiniz uyutmak için sallayacaksınız sonra herkes evine çekilecek ben tek kalıcam hangisini nasıl sallayayım hangisini nasıl kucakta gezdireyim. Cidden cinnetlikler
Bakalım çıktım bi yola inşallah becerebilirim.cok haklisin vallah yanliz bakmak daha iyi bari iatedigini yaparsin . surekli sunu bunu yap diyenin yok bari
evet evet yelizdi sanirimÖyle düşünme çok güzel olur hem oğlanmış bak ne güzel içinde ukte kalmayacak. Ama uyku eğitimi mantıklı, ben kendim vermeye çalışıyorum beceremezsem ben de alıcam uğraşamam şuan o kadar rahatki ve atak döneminde olmamıza rağmen çok şükür.
Kız ben sanırım senden sonra spiral taktırdım. Sen isteyerek hamile kalmamış mıydın o yeliz diye bi kullanıcı mıydı yoksa.
Çok erken bir test yapmışsın canım ikinci çizgi var gibi ama çok net değil sanki kuruma çizgisi olabilir biraz daha bekle derimmerhaba benım gebelik testime bi bakar mısınız adetime üç gün varEki Görüntüle 3067639
Bir dahaki sefere kaynanana birinin elini birinin bacağını kırdım dilendiriyoruz deÖncelikle annene geçmiş olsun Allah şifa versin pura
40'ından beri tek bakan bir olarak ve arada bir kez sünnet için annem geldiği için diyebilirim ki tek bakmak avantaj her zaman. Annem geldiğinde tüm saatleri şaşıyordu ve çocuklar huzursuz olduNormal giden gece uykuları bile bozulmuştu.
Ha normalde dönem dönem yine yapıyorlar mızmızlık, huysuzluk, uyku ve yeme bozuklukları ama inan başkasıyla olduğu kadar yormuyor seni.
İnşallah sende düzenini kurar toparlarsın hayatını
Özellikle kaynana işin içine girince sinirini bozuyor gerçekten.
Ben telefonla görüşmüyorum bile çünkü biliyorum bişeyler soracak, söyleyecek sinirim bozulacak. Karışılmasından pek hazetmiyorum bebeklerime bakarken. 9 aydır onlara sorarak bişey yapmadım şimdiden sonra hiç yapamam.
Geçen zaten eşime sabah kahvaltıda ne yiyorlar, oyuncak oynuyorlar mı diye soruyor. DelircektimEşime dedim ne yedirdigim konusunda kimseye bişey söyleme. Ben yediriyorum alerji yapmıyor, alıştırdım bünyelerine gider başkasına söyler Mi bunu yediriyor sizde yedirin diye bişey olur al başına belayı dedim Söylemedim zaten cicibebe yediriyor dedim diyor. Şimdi de orda burda bişey yedirmiyor diyecek diye çıldırıcam Senin anlayacağın başka kişi dertten başka bişey değil Yine söylüyorum az insan çok huzur
Bir dahaki sefere kaynanana birinin elini birinin bacağını kırdım dilendiriyoruz deanlar o bence
Günaydıınnbir soruyla geldim benim kızlar 7.5 aylık oldular ama hala su içiremiyorum doğru düzgün ek gıdaya başladığımızdan beri her öğünden sonra su teklif ediyorum ama hiç içmiyorlar ya aventin alıştırma suluklarından almıştım onu mu beğenmediler diye düşündüm kaşıkla veriyorum ama yok zorla 3-5 kaşık içiyorlar biberonla vermek istemiyorum kaynatıp ılıttığım sudan veriyordum tadı değişiyordur diye normal içme suyuna başladım kaynatmadan veriyorum yani fuskanın bebek suyunu bile denedim ama sevmiyorlar resmen bir zararı olucak diye de korkuyorum nasıl alıştırdınız bebekleri suya bir tavsiyesi olan var mı
Tanıdığım şöyle yapmıştı normal bardağı aldı karşısına geçti oyun gibi içti mmh yaptı sonra çocuklara teklif etti, onlar da hevesle içip ses çıkardılar çocuklarla oynaya oynaya alıştırmıştıGünaydıınnbir soruyla geldim benim kızlar 7.5 aylık oldular ama hala su içiremiyorum doğru düzgün ek gıdaya başladığımızdan beri her öğünden sonra su teklif ediyorum ama hiç içmiyorlar ya aventin alıştırma suluklarından almıştım onu mu beğenmediler diye düşündüm kaşıkla veriyorum ama yok zorla 3-5 kaşık içiyorlar biberonla vermek istemiyorum kaynatıp ılıttığım sudan veriyordum tadı değişiyordur diye normal içme suyuna başladım kaynatmadan veriyorum yani fuskanın bebek suyunu bile denedim ama sevmiyorlar resmen bir zararı olucak diye de korkuyorum nasıl alıştırdınız bebekleri suya bir tavsiyesi olan var mı
Yani Allah isteyene nasip etsin bana yeter diye taktırdım spiralievet evet yelizdi sanirim2/3 ayda bir ancak yaziyom ama o konusmakari hayirliyom bile isteye hamile kalmisti ya bi sekikde buyuyup gidiyorlar bu gunler unutukuyo da ben 3/4 sene sorna diyordum hayirlisi buymus . bundna sorna cozum bakicam artik
ben baldan anne ile anlastim geri sayim yapıyorum 15 haziranda basliyorum egitime insllah cok aglamazlar beni tek zorlayacak olan konu buÖyle düşünme çok güzel olur hem oğlanmış bak ne güzel içinde ukte kalmayacak. Ama uyku eğitimi mantıklı, ben kendim vermeye çalışıyorum beceremezsem ben de alıcam uğraşamam şuan o kadar rahatki ve atak döneminde olmamıza rağmen çok şükür.
Kız ben sanırım senden sonra spiral taktırdım. Sen isteyerek hamile kalmamış mıydın o yeliz diye bi kullanıcı mıydı yoksa.
Yaa fiyat olarak ne söyledi kaç aylıkken başlamış olacaksın bende 20 haziran da melodi uyku ile başlamayı düşünüyorumben baldan anne ile anlastim geri sayim yapıyorum 15 haziranda basliyorum egitime insllah cok aglamazlar beni tek zorlayacak olan konu bu
İkisi ile de görüş duruma göre bak , genç olması daha enerjik olması demek . Gücü daha çok yetebilir . Büyük olan daha tecrübeli olabilir . Sadece çocuk mu bakacak yoksa temizlik yemek vs yapacak mı ? Maddi durum varsa yabancı yatılı bakıcıda olabilir aslında .Ya iki bakici buldum biri tanidigin tanidigi 25 yasinda ogrenci digeri 45 yasinda bir apla ama tanimiyorum 5 cocuk buyutmua . bende 30 . daha genc olunca sanki daha cok yonetebilirim . daha yasli olunca sanki birsey isteyemem bende bilmiyorum ilk defa boyle biseyler karailasicam
Yani hiç ağlamadan uyku eğitimi imkansız bence araştırdığım kadarıyla umarım güzel olur ben atak dönemi sonrası oturtamazsam o zaman alıcam dayanamıyorumben baldan anne ile anlastim geri sayim yapıyorum 15 haziranda basliyorum egitime insllah cok aglamazlar beni tek zorlayacak olan konu bu
Benimkiler ne yaptımsa içmediGünaydıınnbir soruyla geldim benim kızlar 7.5 aylık oldular ama hala su içiremiyorum doğru düzgün ek gıdaya başladığımızdan beri her öğünden sonra su teklif ediyorum ama hiç içmiyorlar ya aventin alıştırma suluklarından almıştım onu mu beğenmediler diye düşündüm kaşıkla veriyorum ama yok zorla 3-5 kaşık içiyorlar biberonla vermek istemiyorum kaynatıp ılıttığım sudan veriyordum tadı değişiyordur diye normal içme suyuna başladım kaynatmadan veriyorum yani fuskanın bebek suyunu bile denedim ama sevmiyorlar resmen bir zararı olucak diye de korkuyorum nasıl alıştırdınız bebekleri suya bir tavsiyesi olan var mı
Bütün sulukları sülük diye düzeltmiş telefon anlayın sizBenimkiler ne yaptımsa içmedi
Normal sülük aldım pipetli sülük denedim biberonla verdim yok
En son aptamilin yanında hediye suluk gönderdiler son çare onu deneyeyim dedim şimdi sürekli su istiyorlar
Bi arkadaş daha söylemişti aptamilin suluğuyla çok güzel içiyor diye
Ben de o bardaklarla ayran veriyorum, bazen de ayva suyu falan içiyorlar alıştılar:)Bende aldım bunlardan ama içemiyor benimkiler renkli renkli olunca oyuncak sanıp dis kaşımaya çalıaıyorlar. Sen nasil alistirdin kuzum
Benimkiler de çok çok az içiyorlar hala daha ama ben zorlamıyorum, ayranla çorbayla falan alıyorlar, emiyorlar bir de , akşamları da 180 ml mama veriyoruz. Ama şimdiler de biraz tuz atiyorum yemeklerine , doktor çok az tattirabilirsin yavaş yavaş demişti, sanırım azcık tuzlu yiyince su hoşlarına gidiyor. Fuska suyun içinden yeşil içme aparatları çıkıyor, bizimkiler öyle sevdiler. Suluk aldım içmediler sulukla , ben de direk öyle veriyorum. Bardakla vermeyi dene bi de, ben içerken kucagomdaysa birisi veriyorum biraz ,cam bardakla içiyorlar.Günaydıınnbir soruyla geldim benim kızlar 7.5 aylık oldular ama hala su içiremiyorum doğru düzgün ek gıdaya başladığımızdan beri her öğünden sonra su teklif ediyorum ama hiç içmiyorlar ya aventin alıştırma suluklarından almıştım onu mu beğenmediler diye düşündüm kaşıkla veriyorum ama yok zorla 3-5 kaşık içiyorlar biberonla vermek istemiyorum kaynatıp ılıttığım sudan veriyordum tadı değişiyordur diye normal içme suyuna başladım kaynatmadan veriyorum yani fuskanın bebek suyunu bile denedim ama sevmiyorlar resmen bir zararı olucak diye de korkuyorum nasıl alıştırdınız bebekleri suya bir tavsiyesi olan var mı