2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Günaydın bal Bizde durumlar kriz dönemi
Yine bir atak yine bir ağlama krizleri, uykusuz geceler
Sizde durumlar nasıl? Hala tek devam mı alışabildin mi kendi sistemine
Dewam kuzum devam duzeni oturttum rahatim cok şükür bizimkinin biri yurumek istiyor ayakta duruyor 2 adim atip totonun üstüne oturuyor cnm digeride agzi laf dolu emekliyor

Ama şöyle benim bebeler 4.5 aylık ve totalde 14-15 saat uyumaları lazım. Yani yine gündüz uykusu 2-3 saate denk geliyor.
Sabahları da uykudan deliriyorlar ama dalamıyorlar belki de aydınlık diye zaten atak dönemindeyiz ebem ağladı.
Ben genelde alt değiştirme tulum giydirme öpme ve yataklarına koyma şeklinde yapıyordm rutini

Seninkilerin gece o kadar mama içmemesi lazım mesela o fizyolojik açlık değil alışkanlık bunu değiştirmek de zor
Sabah en geç 7.30da uyanmalarını sağla uyandır iki saat sonra bayılırlar zaten, böyle böyle düzene oturur hem sana söylediğim sayfalara göz at ne doğru ne yanlış ben de ordan öğrendim.
Bak seninki 9 aylık 3 saatte bi mama veriyorsun gece, benim 4.5 aylık 12 saat uyuyorlar 3 kere mama veriyorum max. Aylara göre açlık süresi var ve 8.aydan sonra gece beslenmesi kesilmesi lazım
Bunlar okuduklarım yoksa profesör değilim bilmişlik taslamayayım anne sensin

Insallah yasini karsilar diyolar hep bakalm hayirlisi sen nasılsın prenses nasil

Yaşını beklemez bizimki gibi deliyse Yamuk prenses dün ilk adımını attı oğlumla birlikte Demir'den bekliyorduk 1 haftadır ayakta durabiliyor ama adım atamıyordu. Defne 12 adım gidiyor ayakta duramadığı halde Sabit tutunca durmak istemiyor. Biz Demir'den beklerken Defne bu yarışta bende varım dedi Tabi inatlaşıyorlar tutma diye tutunca ağlıyorlar. Senin anlayacağın günler zırıltıyla geçiyor bu yüzden

Ya tek bişey istedim annemden de tek bişey.AYAKTA SALLAMA! ama yok kızı ayakta sallamaya alıştırdı.geçen gün dışarıda yırttı kendini ayakta sallanmak istediği için bi türlü uyuyamadı.Diyorum anne ben uğraşıcam sonra sen de çok agresifsin diyor.Valla istemiyorum artık gerçekten deliricem yorulucaksam da yorulucam napim artık.

8 aylık canım bebekler.yani yapma dediğim herşeyi yapmalarından yoruldum artık.bedenen yorulucam ama yapıcak bişey yok artık kimseyi kırmak ta istemiyorum.

Oda bişey mi ilk günlerde bebeleri kucaklarından indirmedikleri için sürekli söylemekten lohusa halimle ben yorulmuşum. Ayakta sallamada var tabi bonus. Ya tamam seveceksiniz uyutmak için sallayacaksınız sonra herkes evine çekilecek ben tek kalıcam hangisini nasıl sallayayım hangisini nasıl kucakta gezdireyim. Cidden cinnetlikler

kesinlikle haklisin ama simdi yorgun dustugum icin butun gun gece uyanmadan mama veriyomki birbirlerini uyandirmasin uyusunlar aliskanlik oldugunu farkindayim ama cok zor geliyor bunu degistirmek . once denedim gece cok agladilar . bilemedim ne yapim. gece mamalarini kesseler ben rahat rahat uyurum bari .

ben zaten 2/3 kadar uyuyamadigim icinde onlari uyandirmakta zorlanirimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…