2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Annelik endiseleri kuzum uykusu gelmis tabi gozler gider kapanir rengi solar biseycigi yok kendine stres yapma bak benimkiler 2 gundur ateslilerdi goturmedim hastaneye biraz rahat olman gerek

Mi-Ok geçmiş olsun kuzum biberon ile ilgili yazmıştın tekrarladı mı yoksa

Annelik endiseleri kuzum uykusu gelmis tabi gozler gider kapanir rengi solar biseycigi yok kendine stres yapma bak benimkiler 2 gundur ateslilerdi goturmedim hastaneye biraz rahat olman gerek

İnşallah dediğin gibi çıkar Sizede geçmiş olsun bu ara tam faranjit havaları dikkatli olmalıyız dün boğazım gıcıklanmaya başladı aha dedim geldi kritik zamanlar Allah herkese şifa versin hastalık uzak olsun hepimizden

Sagol kuzum amin malum surekli cocuklarin icindeyim full dikkat ama kacis olmuyor

Sağol kuzum,amin.valla nasıl akşam oluyor inan ben de anlamıyorum.Evin içinde hep bi koşuşturma.Annenle bakıyorsun di mi ?
Biraz büyüseler düzelir diyorum burayı okuyunca umutlanma diyorum annemlere geldim iki ayı geçti buradayız. İşte dönerim artık ama bu kadar insan zorlanıyoruz ne yakacağım bilmiyorum hiç. Bebek bakmak hele ikiz her koşulda zordur da uyku düzenleri yok yemeleri yok mız mızlıkları çok ondan dolayı ben korkuyorum baya

Ya tekrarladı ya paranoya hala emin olamıyorum. Bakalım bir kaç güne netleşir
Yine mama sonrası mı oldu? Belki oyun yapıyordur kendince şu şekilde Yani benim bebeklerden biri mamayı boğazında gıgırdatmayı oyun yapmıştı birkaç kere yaptı endişe ediyordum genzine kaçıp bir şey olacak diye. Yapıp sonra kontrol edemiyorsa filan belki öyle bir şeydir. Sonra bıraktı Allah tan da. İnsan çok korkuyor ben özellikle yenidoğduklarında yutmaları iyi değildi yaşadım da insanın canından can gidiyor. İnşallah öyle geçmiş girmiştir anlıktır.

Her dönemi ayrı zor yani şöyle düşünüyorum hangi dönem daha kolay diye her ayın kendine göre zorlukları var. Tabi bu zorluklar ikiz olmalarından kaynaklanıyor. Şimdi bakıyorum da tek bebek doğursaydım sanırım tırnağımın ucunda çevirirmişim
Yardım alabiliyorsanız hep yardımlı gidin. Bizim gibi mecbur kalmadığınız sürece tek bakmayın söyleyebileceğim en olumlu şey şu ara bu malesef

Yok bu sefer mama sonrası değildi Diğeri mamayla oynamayı seviyor senin dediğin gibi püskürtür ağzının içinde geveler genelde o yapsa belki derdim ama kız direk yer hiç polemiğe girmez normalde Bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek şimdilik tek isteğim anlık olmuş olsun altından bir sorun çıkmasın

Canım ek gıda ya çökelek ile başlamıştım kendim yapıyordum şimdi biri seviyor diğeri begenmiyor ,değişiyor huyları... bu ara seçici olan daha hareketli sakin olan huysuz atom karınca gibi... beklemedeyim...

Bakalım Yelizim ya böyle böyle büyüyecekler biliyorum zaten annelik bu değil mi hep bir endişe korku herşeyin onlar için en iyisini isteme Onlarda kullansın bakalım bunu şimdilik Büyüyünce inşallah sorcam ben onlara bunların hesabını tek tek

Ben hic perinatologa gitmedim, gerek duymadi doktorum canim

Bende iptal edecem sanırım ya. Oğlum hiç girmek istemiyor.
Ne güzel sizin adımlar başlamış o süreçte çok yorucu. Allah yardımcımız olsun.

Bu durum benimde başıma gelmişti nasıl bilmiyorum ama..
Oğlan anası olmak gerçekten zor. Kız da zor ama oğlum çok fena ona yetişemiyorum bazen. Artık kafasını vursa ağlamıyor artık

Acaba o an kusmugu mu boğazina kaçmıştı yoksa emerken mama mi kaçtı.
İkiz bencede gerçekten zor. Bende sana yine yeniden katılıyorum. Büyüdükçe de zorlaşıyor. Yani benim açımdan en azından öyle.
Tek bebe olsa sürekli gözün üstünde olsun. İki tane olunca biri sağa kaçıyor biri sola.

Çok geçmiş olsun canım . Ben kullanıyorum henüz geçmedim +6 çünkü meme deliği geniş biraz 1 yaşına kadar kullanma sen de

Hala takipteyim ama dün hiç birşey olmadı olumsuz çok şükür. Sanırım ilki kusmuğu tıkadı ikincisinde ben paranoya yaptım uykusu gelmişti
Zaten diğeriyle uğraşırken olunca yine ikiz zorluğu olduğunu kabulleniyorsun da yapacak hiç birşey inde olmayınca canın sıkılıyor.

Çok geçmiş olsun canım . Ben kullanıyorum henüz geçmedim +6 çünkü meme deliği geniş biraz 1 yaşına kadar kullanma sen de

Sağol güzelim Allah korusun hepsini. Kaldırdım zaten uzun bir süre geçmem cesaret edemem. 1 yaş bile belki hayır gittiği yere kadar

Allah korusun canım insallah mama kaynaklıdır ve tekrarı yaşanmaz
Ama o paranoya hali kadar normal bir şey yok hangi anne yaşasa aynı şeyleri düşünürdü
Masalın dediği gibi biraz rahat olmak lazım aslında kendi akıl sağlığımız için
Bacı benim şimdiye kadar rahat ettigim tek dönem emekleme öncesi oturma zamanlarıydı
En fazla birbirinin elinden oyuncak alıp saç çekiyorlardı
Şimdi ninja gibi her yere tırmanıyorlar bi bakıyorsun biri mmutfak çöpüne gitmiş diğeri tv ünitesine çıkmış
Evde her şeyi tehlike olarak görüyorum
Dün biri gözümün önünde kafasını deldi dolaba vurup

Akıl sağlığı mı o da ne bölümündeyim. Sahurda bile peynir ekmek yerine beynimi yiyorum son günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…