- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.781
Aaaa gerçekten çok kötü, ama olmaz ki o kadar...Çok şükür sadece o olsun aman
Galaxyeliz61 Sen gel bize ben sana hareket göstereyim sabahın 5'ine kadar uyumayan gırgır şamata üniversite öğrencileri var üst katımda hemen haline şükredersin
Annelik endiseleri kuzum uykusu gelmis tabi gozler gider kapanir rengi solar biseycigi yok kendine stres yapmaAynen kuzum dün yine sanki beti benzi attı gözler gitti gibi oldu ama tam uykusu geldiği zamandı birazda geç yatırayım diye bekletiyordum işin açığı. Uyku yüzünden mi yaptı yoksa tekrar aynı şeyi mi yaşadı emin olamadımHatta ben mi paranoya yaptım, annelik iç güdüsü mü delirmek üzereyim
Eşimin işi bu ara yoğun haftaya kesin doktora gidicem ama yinede içim rahat etmeyecek gibi. Ailemede soramıyorum hemen gel diyecekler diye ablamın eşi hastane yöneticisi bu tarz konuda çok pimpirikliler birde geçmiş hastalık hikayelerinden biri hapşursa hastanedeyiz normalde
Mi-Ok geçmiş olsun kuzum biberon ile ilgili yazmıştın tekrarladı mı yoksaAynen kuzum dün yine sanki beti benzi attı gözler gitti gibi oldu ama tam uykusu geldiği zamandı birazda geç yatırayım diye bekletiyordum işin açığı. Uyku yüzünden mi yaptı yoksa tekrar aynı şeyi mi yaşadı emin olamadımHatta ben mi paranoya yaptım, annelik iç güdüsü mü delirmek üzereyim
Eşimin işi bu ara yoğun haftaya kesin doktora gidicem ama yinede içim rahat etmeyecek gibi. Ailemede soramıyorum hemen gel diyecekler diye ablamın eşi hastane yöneticisi bu tarz konuda çok pimpirikliler birde geçmiş hastalık hikayelerinden biri hapşursa hastanedeyiz normalde
Annelik endiseleri kuzum uykusu gelmis tabi gozler gider kapanir rengi solar biseycigi yok kendine stres yapmabak benimkiler 2 gundur ateslilerdi goturmedim hastaneye biraz rahat olman gerek
Mi-Ok geçmiş olsun kuzum biberon ile ilgili yazmıştın tekrarladı mı yoksa
Sagol kuzum amin malum surekli cocuklarin icindeyim full dikkat ama kacis olmuyorİnşallah dediğin gibi çıkarSizede geçmiş olsun bu ara tam faranjit havaları dikkatli olmalıyız dün boğazım gıcıklanmaya başladı aha dedim geldi kritik zamanlar Allah herkese şifa versin hastalık uzak olsun hepimizden
Biraz büyüseler düzelir diyorum burayı okuyunca umutlanma diyorumSağol kuzum,amin.valla nasıl akşam oluyor inan ben de anlamıyorum.Evin içinde hep bi koşuşturma.Annenle bakıyorsun di mi ?
Yine mama sonrası mı oldu? Belki oyun yapıyordur kendince şu şekilde Yani benim bebeklerden biri mamayı boğazında gıgırdatmayı oyun yapmıştı birkaç kere yaptı endişe ediyordum genzine kaçıp bir şey olacak diye. Yapıp sonra kontrol edemiyorsa filan belki öyle bir şeydir. Sonra bıraktı Allah tan da. İnsan çok korkuyor ben özellikle yenidoğduklarında yutmaları iyi değildi yaşadım da insanın canından can gidiyor. İnşallah öyle geçmiş girmiştir anlıktır.Ya tekrarladı ya paranoya hala emin olamıyorum. Bakalım bir kaç güne netleşir
Biraz büyüseler düzelir diyorum burayı okuyunca umutlanma diyorumannemlere geldim iki ayı geçti buradayız. İşte dönerim artık ama bu kadar insan zorlanıyoruz ne yakacağım bilmiyorum hiç. Bebek bakmak hele ikiz her koşulda zordur da uyku düzenleri yok yemeleri yok mız mızlıkları çok ondan dolayı ben korkuyorum baya
Yine mama sonrası mı oldu? Belki oyun yapıyordur kendince şu şekilde Yani benim bebeklerden biri mamayı boğazında gıgırdatmayı oyun yapmıştı birkaç kere yaptı endişe ediyordum genzine kaçıp bir şey olacak diye. Yapıp sonra kontrol edemiyorsa filan belki öyle bir şeydir. Sonra bıraktı Allah tan da. İnsan çok korkuyor ben özellikle yenidoğduklarında yutmaları iyi değildi yaşadım da insanın canından can gidiyor. İnşallah öyle geçmiş girmiştir anlıktır.
Canım ek gıda ya çökelek ile başlamıştım kendim yapıyordum şimdi biri seviyor diğeri begenmiyor ,değişiyor huyları... bu ara seçici olan daha hareketli sakin olan huysuz atom karınca gibi... beklemedeyim...Yok bu sefer mama sonrası değildiDiğeri mamayla oynamayı seviyor senin dediğin gibi püskürtür ağzının içinde geveler genelde o yapsa belki derdim ama kız direk yer hiç polemiğe girmez normalde Bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek şimdilik tek isteğim anlık olmuş olsun altından bir sorun çıkmasın
Canım ek gıda ya çökelek ile başlamıştım kendim yapıyordum şimdi biri seviyor diğeri begenmiyor ,değişiyor huyları... bu ara seçici olan daha hareketli sakin olan huysuz atom karınca gibi... beklemedeyim...
3 aydan sonra mi actin yavrum deligi?Ben kullanıyorum ama çatalla açtım biraz daha , çünkü sinirleniyorlardı az geldiği için .
Ben hic perinatologa gitmedim, gerek duymadi doktorum canimMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı . 16 haftalık ikiz gebeyim . Doğum için hastane ve doktor araştırıyorum. Perinatolog olması daha iyi olur dediler . Hastane doğum fiyatları cok artmış. Bir de ikiz olunca bebek yoğun bakım hassasiyeti oluyor . Rica etsem bana memnun olma veya olmayan da olsa olur deneyimlerinizi yazar mısınız? İstanbul , Anadolu yakasında oturuyorum. Teşekkürler
Bende iptal edecem sanırım ya. Oğlum hiç girmek istemiyor.Ben yürüteç olayını iptal ettim elo... baktım bunlar fişek gibi evi dolaşıyor dedim haydi bakalım şimdi yere en azından erken yoruluyorlar ve uyuyorlar...sünnet olayını da hallettik çok şükür bitti gitti ...bir tanesi ilk adımlarını attı ama fena korkuyorlar...
Bu durum benimde başıma gelmişti nasıl bilmiyorum ama..
Acaba o an kusmugu mu boğazina kaçmıştı yoksa emerken mama mi kaçtı.Nosking vallaha hala ne olduğunu çözmeye çalışıyorum desem yeridir. İçim hala rahat değil bakalım şuan gözlem yapıyorum o anlık mıydı diye İkiz cidden çok zormuş yine yine yine tekrarlayayım
Çok geçmiş olsun canım . Ben kullanıyorum henüz geçmedim +6 çünkü meme deliği geniş biraz 1 yaşına kadar kullanma sen deKızlar phılıps Avent biberon kullanan varsa 6+ geçmeyi düşünmeyin bile
Akımı o kadar hızlı ki bugün Defne nefessiz kaldı morardı,bayılıyordu az kalsın.
Uzun uzun çok uzuuuuun bir süre daha geçmem büyük boya sanırım bu saatten sonra
İlk başta bişey yoktu yedirirken yiyemedi ama tekrar eskisine geçip yedirmeye devam ettim. Yerde yuvarlanıyordu bende diğerinin altını değiştirmeye giderken eşimi çağırdım, Defne yerde olsada içime mi doğdu ne git başına dedim. Elinde çocukla bir geldi kızın bişeyi var ağzının kenarları mor gözleri gidiyor diye aldım hemen nefes almasını sağladım ama ben bile soğuk kanlılığıma şaşırdım.Hala şoktayım nasıl oldu neden hemen değilde belli bir süre sonra oldu diye durup durup geri sarıyorum.
Acaba o an kusmugu mu boğazina kaçmıştı yoksa emerken mama mi kaçtı.
İkiz bencede gerçekten zor. Bende sana yine yeniden katılıyorum. Büyüdükçe de zorlaşıyor. Yani benim açımdan en azından öyle.
Tek bebe olsa sürekli gözün üstünde olsun. İki tane olunca biri sağa kaçıyor biri sola.
Çok geçmiş olsun canım . Ben kullanıyorum henüz geçmedim +6 çünkü meme deliği geniş biraz 1 yaşına kadar kullanma sen de
Allah korusun canım insallah mama kaynaklıdır ve tekrarı yaşanmazNosking vallaha hala ne olduğunu çözmeye çalışıyorum desem yeridir. İçim hala rahat değil bakalım şuan gözlem yapıyorum o anlık mıydı diye İkiz cidden çok zormuş yine yine yine tekrarlayayım
Bacı benim şimdiye kadar rahat ettigim tek dönem emekleme öncesi oturma zamanlarıydıBiraz büyüseler düzelir diyorum burayı okuyunca umutlanma diyorumannemlere geldim iki ayı geçti buradayız. İşte dönerim artık ama bu kadar insan zorlanıyoruz ne yakacağım bilmiyorum hiç. Bebek bakmak hele ikiz her koşulda zordur da uyku düzenleri yok yemeleri yok mız mızlıkları çok ondan dolayı ben korkuyorum baya
Allah korusun canım insallah mama kaynaklıdır ve tekrarı yaşanmaz
Ama o paranoya hali kadar normal bir şey yok hangi anne yaşasa aynı şeyleri düşünürdü
Masalın dediği gibi biraz rahat olmak lazım aslında kendi akıl sağlığımız için
Bacı benim şimdiye kadar rahat ettigim tek dönem emekleme öncesi oturma zamanlarıydı
En fazla birbirinin elinden oyuncak alıp saç çekiyorlardı
Şimdi ninja gibi her yere tırmanıyorlar bi bakıyorsun biri mmutfak çöpüne gitmiş diğeri tv ünitesine çıkmış
Evde her şeyi tehlike olarak görüyorum
Dün biri gözümün önünde kafasını deldi dolaba vurup