2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Dün bende sünnet olayını sordum yapmıyorlar 🙄 çocuk cerrahı bir yıldan önce yapmıyormuş ürolog da yazın yapalım dedi. Genel cerraha da doktorumuz götürmeyin dedi. Ben de daha fazla büyümeden bebeler yapalım istiyordum

Ürolog yaptı bizimkini 5. Ayda yapıldı. Keşke hareket etmeye başlamadan yaptırsaydım dedim. Tam kapalı olmasada ister istemez dışındaki deri engelliyormuş şimdi sünnetten sonra rahatladı çocuk gözle görülür fark var tuvalete çıkmasında . Hatta gazın azalmasına bile yardımı oldu sanki o günden sonra gaz problemimiz aşırı olmadı.
Bazı doktorlar yapmıyorlar sen onlara denk gelmişsin 🤦🏼

Alla alla neden yapmıyormuş ki? Ben de aslında çok istiyorum hemen iyileşsin diye ama eşim illa 6 yaşında yaptırmak istiyor. Hatırlasınlarmış 😒
Ya benim eşim hatırlıyor ve asla kabul etmiyor acısını korkusunu stresini...tabiki anne babaların tercihi ama özellikle eşim erken olsun bitsin istedi..

Sanki benim anne babami anlatmissin, e ben ise baslayinca nolcak dedim bize guvenme dediler ve gittiler tam 51 gun once ve arayıp sormadilar, bu saatten sonra kapimda aglasalar cocuklarimi goremezler
Daha cok yenı dogum yapmışsın. Zamanla kendını daha güçlü hissedeceksin. Çok kötü bunalımdayım. Arada oluyor ama zamanla azaldı. Sende sabret su akıp yolunu bulacak. Ne ekerlerse onu biçerler. Bebeklerımın yeni dogduklarındakı kokusunu bilmiyorum hatırlamıyorum stresimden

Daha cok yenı dogum yapmışsın. Zamanla kendını daha güçlü hissedeceksin. Çok kötü bunalımdayım. Arada oluyor ama zamanla azaldı. Sende sabret su akıp yolunu bulacak. Ne ekerlerse onu biçerler. Bebeklerımın yeni dogduklarındakı kokusunu bilmiyorum hatırlamıyorum stresimden
AllahLarindan bulsunlar ne diyim, yani bebegini karninda tasi uykusuz kal buyut parasiz kal yedir icir evlenince agzina et bebegi olunca sirt cevir, nasil insan ya bunlar, insan cocuguna nasio kiyar aklim almiyor, evet ben kotuyum tedavi sart, kayinvalideme gitcem 2 haftaya anca o beni dindirir.

Ürolog yaptı bizimkini 5. Ayda yapıldı. Keşke hareket etmeye başlamadan yaptırsaydım dedim. Tam kapalı olmasada ister istemez dışındaki deri engelliyormuş şimdi sünnetten sonra rahatladı çocuk gözle görülür fark var tuvalete çıkmasında . Hatta gazın azalmasına bile yardımı oldu sanki o günden sonra gaz problemimiz aşırı olmadı.
Bazı doktorlar yapmıyorlar sen onlara denk gelmişsin 🤦🏼
Sorup soruşturayım o zaman ben başka doktor. Zaten hareketli bebekler ikisi de biri daha fazla şimdiden el kol kıpır kıpır durmuyor ki😬

Eklentiler

• IMG_20220227_235223_106.jpg
    IMG_20220227_235223_106.jpg
    151,4 KB · Görüntüleme: 40
Sorup soruşturayım o zaman ben başka doktor. Zaten hareketli bebekler ikisi de biri daha fazla şimdiden el kol kıpır kıpır durmuyor ki😬

Geçti seninde hareketsiz zamanların 😂 O zaman ilk aydı 😬 Ama o ilk ayda milletin kaprisini çekmek zorunda kaldığımız için bebelerimin işlerine bakamamıştım.

Psikolojik destek alip ilac kullanan var mi aramizda? O ilaclari alirken emzirme devam edebiliyor mu merak ettigim bu. Cunku bana eminim ki ilac verecek cok kotu durumdayim
Lustral 25 mg alıyorum ben ama 2 tane psikiyatr ile görüştüm ben de sadece sinirlilik oluyordu görüşmeden almamak lazım kuzum.

Yerim o tontik nanakları 😍Ne tadımıymış bu pekmezle mi başladınız tadıma 😅

Ay benimki de gayet büyükken olmuş o da hatırlıyor ama travması yok ondan o da öyle istiyor 😅
💞 Açıkçası öyle düzenli bir şey yok emziğine sürüp vermiştim karadut pekmezi. Yüzü yemiş 😅😬 nasıl oldu anlamadım 🙂

Maşallah rabbim esirgesin annesi zaman geçsin bir süre sonra farklı şeyler yemek isteyecekler ,biberon aza inecek sen devam et
Allah razı olsun cümlemizinkini inşallah. Senin delikanlılar çok yakışıklı maşallah Allah bağışlasın🥰 Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun yazmıştı arkası kız olacak belli idi diye 🙂🌺 sağlıkla büyüsünler

Lustral 25 mg alıyorum ben ama 2 tane psikiyatr ile görüştüm ben de sadece sinirlilik oluyordu görüşmeden almamak lazım kuzum.
Mersine esimin ailesinin yanina gtcem orda doktora da görüncem hemen, cok cok eminim ilac vereceginden cunku istemsiz cigliklar atmaya basladim bas edemediğim seylerde. Demek ki süt kesme zorunluluk degil yani

Maşallah 🧿 kaç aylık oldular, yeni takviminden dolayı eskiyi unuttuk 🤭
Teyzesi 10 aylık oldular ,sorma yeni takvimi gümbür gümbür geliyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum... 15 + 5 günlük
Kızlar yalnız ben ikizlerin hareketini erken hissetmiştim bunu henüz yakalayamadım...beklemedeyim

Acaba evlatlıkmıyız diye düşündüm oda degil. Tek cevap imtihanımızmış. Bana bu imtihanı kaybettırdıler. Çünkü beddua ettim ana baba denilen şahıslara.. Hiç ama hiçbirini hak, etmedik. Daha buda yetmezmiş gibi arkamızdan dedikodu yapıyor. Bide ben beyın tumorü hastasıyım yarınım belli degil. Ben üzülmüyorum sende üzülme be canım. Vicdanım cok rahat
Yarına çıkacağımızın hiç birimiz için garantisi yok . Öyle düşünme canım ben her zaman Allah ım çocuklarımın benden yardıma ihtiyaçı olmayacağı güne kadar ömür ver derim . Rabbim hiç bir çocuğu annesiz koymasın.Belki iyi bir ailen yokmuş ama çok iyi bir anne olacaksın 😘😘

X