2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benimde doktorum İzmir'de İzmir'de yaptiracagim testi yaşım 32 testte sorun çıkar mı diye çok korkuyorum Allah'ım güzel haberler almak nasip etsin hepimize
Testin kötü çıkacağını hiç aklıma getirmedim. Sen de güzel haber alacaksın hep öyle düşün canım. Riskli yaş grubunda değilsin içini ferah tut. Enerjin güzel olsun

Testin kötü çıkacağını hiç aklıma getirmedim. Sen de güzel haber alacaksın hep öyle düşün canım. Riskli yaş grubunda değilsin içini ferah tut. Enerjin güzel olsun
Sağol canım benim inşallah buarada kaç haftalık hamilesin

16 haftalık olduk bugün. Cinsiyetleri henüz belli değil bu hafta gideceğim doktora. Merakla bekliyoruz
Bizimde 12 bitiyo bugün.C.tesi kontrol var detayli ultrasona gireceğim orada genelde belli oluyomus cinsiyetleri.İki kese farklı benim bakalım ne olacak bebeklerim.Tahminimiz 1 erkek 1 kız.
Rabbim sağlıkla dogmalarini nasip etsin yeter.
Bunlar sadece meraktan.

Doktorlar arası görüş ayrılığı var sanırım. Benim ikili testim yapıldı.
Kesinlikle yapilmaz diye bir sey yok diye anladim ben doktorumun soylediginden. Ama simdi iki bebek icin ikiye bolup deger aliyoruz dedi. Ama bir bebekten %30 digerinden %70 geliyor olabilir, bunu ayirt etmek mumkun degil 2li test ile dedi. Tek bebekte neyse o. Ama ikizde yari yariya olmayabilir demek istedi yani.

Onu bilmiyorum ancak çocukların boyları ve ense kalınlıkları farklı olduğu için benim sonuçlar aynı değil iki bebek için. İkili testte önemli olan ultrasonda ense kalınlığı ve çocukların organlarının gelişiminin doktor tarafından bakılması. Mesela benim üçlü testim yapılmadı. Şimdi 20. Haftadan sonra detaylıya gideceğim. Bence en önemli kontrol bu olacak.

Hic ikili yaptirmadim bilmiyorum. Doktorun soyledigi kan testinin etkiledigi sonuclar icin. Kandan gelen sonuca gore de yapilan hesaplamalar var sanirim onlar sasabilecegi icin guvenilirligi daha dusuyormus. Yani boyle acikladilar bilmiyorum bende.

Kızlar ben de ikili test yapılmaz diye biliyordum doktorum ikili yapılır ikiz de 3 lü test yapılmaz dedi ense kalınlığı ölçtü 1.2 çıktı ikisi de normal dedi kan verdim ikili için bakalım cuma çıkacak sonuç

Selam kızlar mide yanması yaşayan var mı ne içiyorsunuz olunca?
Merhaba benim mide yanmam ve ekşimem olmuştu geceleri uyutmazdi. Dr dedim o da bir şurup verdi sürekli kullanmıyorum ama eskisi kadar yanma yok artık şuan bulantılarim yanma ve eksimenin önüne geçti.

Bende tüp bebek ile ikiz bebislere hamileyim. 7. Haftami bitirdim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
-Kaç haftada bir Dr kontrolüne gidiyorsunuz hanımlar. Ben her hafta gideyim istiyorum ama öyle olmuyormus.
-İlaçları tüp bebek Dr 1 ay daha kullan dedi saniirm 3. Aydan sonra tüp bebek ilacı kullanmayacagim progeston hariç coraspirin için birşey demedi onu da sorarım ilaçları bırakınca kanama vs ile karşılaşan oldu mu.
-Dr bana artık şehrinde bir Dr ile devam edebilirsin dedi içime sinen Dr bulmak çok zor.
-İleri ki haftalarda beni neler bekliyor hangi test ve taramalar yaptırmalıyım. Sağlık ocağına gidip kayıt oluşturmam gerekiyor orada gidince kan alırlar mı aç mı gideyim.
Baya sordum :))) yardımcı olacak olan varsa çok teşekkür ederim

Ben ayda 1 gidiyorum canım 13 haftalık şuan

Ben ayda 1 gidiyorum canım 13 haftalık şuan
Maşallah ne güzel bana da 3 hafta sonra gel demisti Dr ben de ne bileyim ilk kez hamile kalıyorum birde tüp bebek acaba kalpleri atıyor mu nasıllar diye hep merak ediyorum ondan sık gitmek istiyorum belki zamanla alışırım. Siz nasılsınız kilo aldınız mı göbeğiniz falan çıktı ki ve bulantı durumunuz nedir

Ben iki haftada bir gidiyorum canım ikiz olduğu için riskli gebelik grubundayız oyuzden iki haftada kontrolde olucaz demişti. Benim kanamam oldu 9. Haftada kanama alanım olmuş progestana devam ediyorum 18. 20.haftaya kadar devam edicez dedi doktorum tedbiren ama küçülmüş baya çok şükür. Benim doktorum ikizlere testler yapılmıyor doğru cıkmıyor dedi bi nifty mi ne varmıs yurt dısına gönderilşyomus o yapılabiliyor ama yine yüzde yüz degıl dedi hepsini anlattı benm kendi düşüncem ben yaptırmayı düşünmüyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşaallah gebelik girilince sağlık ocagında hemşiren arıyor seni zaten bilgilerini alıyor kac kilosun kac haftalıksn vs vs

Teşekkür ederim canim bende test yapılmıyor diye okudum hep ama bakalım. Benim Dr progestoron için doğuma kadar kullan dedi ikiz çünkü dedi her Dr başka şeyler diyor ya bakalım. Kilo aliminiz nasıl oldu acaba yemek yiyebilir musun bulantı oluyor bende sürekli

Evet her doktorun farklı fikirleri oluyor ama eger doktora güvenmezse de insan hep bir arayıs içinde oluyor ve hiç birşey içine sinmiyor bence en iyisi Allah a sığınmak Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin hepimize ben kilo almadım henüz ilk zamanlar biraz şişkinliğim vardı belki bir iki kilo farketti ama sonra verdim yiyememekten hatta gecen hafta kontrolde doktorum zayıflamıssın beslenmene dikkat et dedi. Ama bende de cok asırı bulantı ve kusma var daha dün serum takıldı hatta kusunca yemekte zor oluyor malesef inşaallah artık düzelir zamanla bende zevkle yemek yemek tadını cıkarmak istiyorum ama sonundaki güzelliğe hepsi deger yinede şikayetim yok

Amin amin inslalah Sağlıkla gelsin inşallah bebekler Bende de bulantı var mide yanması iştahsızlık böyle ne bileyim bende transfer sonrasi kilo verdim yani ömrümde bu kiloya hiç düşmedim öyle. Bu iki gündür yiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…