2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Şu kahverengi lekeler ne zaman peşimi bırakacak. Psikolojik olarak yıprandım resmen tam geçti diyorum hop bi daha

Şu kahverengi lekeler ne zaman peşimi bırakacak. Psikolojik olarak yıprandım resmen tam geçti diyorum hop bi daha
Ben dokuz ay boyunca olanları duydum cnm . Birde ne kadar çok düşük tehlikende olsa veya hiç bir sikintin olmasa da o bebeğin doğacağı varsa her türlü doğarlar

Benimde rahimde kanama alani olustu 7. Haftada devam ediyordu ama bakalim bugun ogrenecegiz 13:30 da randevum var. bizimki 16. Haftada soyluyormus cinsiyeti gorebilirse. Ama en basindan beri kizlar diyor bakalim ne cikacak bizimkiler. Benimde onceljkle saglikli olmalari sonra mumkunse 1 kiz 1 erkek 😊 suan cok heyecanli ve tedirginim. Insallah her sey yolundadir 🙏🏻
İlk keseyi gördüğümüzde biri yuvarlak biri fasulye gibiydi araştırdım biri erkek biri kız yazıyordu nette senin keselerin şekilleri nasıl acaba

Ben dokuz ay boyunca olanları duydum cnm . Birde ne kadar çok düşük tehlikende olsa veya hiç bir sikintin olmasa da o bebeğin doğacağı varsa her türlü doğarlar
Evet çok şükür Allah nasip etti ömrü varsa devam eder ama böyle sıkıntılı geçince üzülüyorum sonu güzel olsun inşallah

Benimde rahimde kanama alani olustu 7. Haftada devam ediyordu ama bakalim bugun ogrenecegiz 13:30 da randevum var. bizimki 16. Haftada soyluyormus cinsiyeti gorebilirse. Ama en basindan beri kizlar diyor bakalim ne cikacak bizimkiler. Benimde onceljkle saglikli olmalari sonra mumkunse 1 kiz 1 erkek 😊 suan cok heyecanli ve tedirginim. Insallah her sey yolundadir 🙏🏻
Iyi günler bende ismail beyin hastasiyimda yeni muayenehanesinde mi acaba randevunuz

Selam bayanlar. Bahsettiginiz testlerden ilk cocuguma yaptırmıştim.Sorunlar vardi ışte genetik hastalık olabilir şöyle boyle beni korkutup testi yaptırdı. Açıkçası doktorlar da.bilerek yönlendiriyorlar. Bu isi yapan kisiler de.para kazanıyor bu testlerden. Bu sefer Ikizlere yaptirmayi düşünmüyorum açıkçası. Rabbim tüm bebeklere sağlık versin.

Selam bayanlar. Bahsettiginiz testlerden ilk cocuguma yaptırmıştim.Sorunlar vardi ışte genetik hastalık olabilir şöyle boyle beni korkutup testi yaptırdı. Açıkçası doktorlar da.bilerek yönlendiriyorlar. Bu isi yapan kisiler de.para kazanıyor bu testlerden. Bu sefer Ikizlere yaptirmayi düşünmüyorum açıkçası. Rabbim tüm bebeklere sağlık versin.
Ben ense kalınlığı ile burun kemiği ölçümü yaptırdım şimdilik dörtlü tarama ile ayrıntılı ultrason da yaptiricam .bı tek ikiliyi yaptırmadım o testte çok kararsız ve içime sinmeyen testti doktor ultrasonda bakarken çocuklar bir hafta illerden gidiyolar haftası geçmiş oyuzden yapamicaz demişti

Ben ense kalınlığı ile burun kemiği ölçümü yaptırdım şimdilik dörtlü tarama ile ayrıntılı ultrason da yaptiricam .bı tek ikiliyi yaptırmadım o testte çok kararsız ve içime sinmeyen testti doktor ultrasonda bakarken çocuklar bir hafta illerden gidiyolar haftası geçmiş oyuzden yapamicaz demişti
Canım ikizde ikili yapılmıyo diye biliyordum ben doktorum öyle bişey demişti ben mi yanlış anladım🤔

Naptın canım kontrolün nasıl geçti? :KK68:

12.haftada fetal Dna testi yaptırdım ikiz olunca sadece 3 hastalık durumuna bakılıyor. 2700 TL ödedim. Kendi tercihiniz tabi ki ama ben test sonucu gelince çok rahatladım. Bu arada tüp bebek ikizlerinde down sendromu yaygın olur diye bir bilgi hiç okumadım arkadaşlar. Etrafımda o kadar çok tüp bebek ikizleri var ki. İnanmayın lütfen. Evet ikizler arasında gelişim farklılıkları olabiliyor o da çok normal.
Merhaba canım sonucunun temiz çıktığına sevindim.Tüp bebekti galiba seninde.Buarada yaş kaç , hangi ilde testi yaptırdın?_

İkizlerde sonuç yanlış çıkıyormuş çok yerden çok kişiden araştırdım yurtdışı testi garanti diyolar
O bile %100 olmuyormuş canım benim doktorum da hepsini anlattı hiç birinin %100 garantisi yok tabiki dedi ama ben saygı duyuyorum ben düşünmüyorum yaptırmayı dedim tamam ben bilgilendireyimde karar sizin tabiki dedi. Allah ın izniyle sağlıklı hayırlı evlatlar olsun evlatlarımız inşaallah🙏

X