-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.181
ben serklaj ameliyatı da oldum o zamana kadar beklemez diye düşünüyorum. bebeklerin kendilerinin gelmesi riskini göze almaz bence. ciğer geliştirme iğnesi yapıcakmı doktorunuz?Doktorum bana dururlarsa 38 de alırız demişti
Erken doğum riskin gözükmüyor erken doğum belirtisi olursa ozaman yaparız dedi iğneyiben serklaj ameliyatı da oldum o zamana kadar beklemez diye düşünüyorum. bebeklerin kendilerinin gelmesi riskini göze almaz bence. ciğer geliştirme iğnesi yapıcakmı doktorunuz?
sağol kuzum 80x170 boyutlarıhayırlı olsun tatlım ben de bu tarz birşey istiyorum aşağı yukarı. acaba uzunluğu ne kadar? yani 8yaş için hangi uzunluk ideal. gerçi ben başbaşa yapıcam odanın duvarının uzunluğuna göre ayarlanıcak
Alırsın canım ben de 28den sonra aldım bayaAramızda 8 hafta cano ben de alırım o kadar kilo
Sağol kuzumÇok güzel canım
Aynen iyiyken bitir canım gerçekten zor oluyor sonraBen kuzum inşallah 29.haftaya girince bitireyim diyorum çünkü cidden çok ağır oluyor insan
27 canım. Moralimi çok bozdu kendime gelemiyorumHaydaaa ne alaka da yani boyle bise soyluyor ikiz sart degil ki her gebelik de var riskler Rabbim esirgesin ama her ihtimal de durduk yere dile getirilmezki. Kacinci haftan canim
Hic bozma canim Allah esirgesin olmaz oyle sey Allahin izniyle hepimiz dua ediyoruz risk herkes icin ne kadarsa senin icin de o kadar ekstra bir durumun yok sukur doktorun ters bi anina denk geldi demekki27 canım. Moralimi çok bozdu kendime gelemiyorum
Ne alakası var detaylı ultrason a girmediniz mi?bebeklerin kalbinde sorun mu var ne alakaymis27 canım. Moralimi çok bozdu kendime gelemiyorum
Çok güzel olmuş sağlıkla doğup buyusunler inşallah .Benim odam iki çocuk için yetmez böyle büyük yataga.Sanirim karyola alacağım karyolaninn ölçüsü 80*130İnşallah hepimizinki kuzum
Yok canım ben normal karyola da almadım genç odası da almadım. Özel ölçüyle bu montessori diyorlar ya ondan yaptırdım 8 yaşına kadar filan yatıyorlar bak resmini koyuyorum hem çok tatlı oldu hem de kullanışlıİlk 6 ay içinde sallanan beşik aldım en küçüklerden 2 tane. Sonra odalarına geçirmeyi düşünüyorum çok yakın kendi odama zaten
Ya ben biri hep daha az hareket ediyor dedim konu ordna açıldı. Hiç bı sebep yok dsha az hareket etmesi için falan dedi sonra konu konuyu açtı kalbi durunca da bazen bı sebep bulamıyoruz falan dedi. Ordan açıldı yani canım konu.Ne alakası var detaylı ultrason a girmediniz mi?bebeklerin kalbinde sorun mu var ne alakaymis
O zaman genel konusmus aslinda canim senin icin dememis yani sebep bulamiyoruz bazen sorunlarda gibi hic mi hic kafana takacak bise yok annesi minnoslari uzmeYa ben biri hep daha az hareket ediyor dedim konu ordna açıldı. Hiç bı sebep yok dsha az hareket etmesi için falan dedi sonra konu konuyu açtı kalbi durunca da bazen bı sebep bulamıyoruz falan dedi. Ordan açıldı yani canım konu.
İyide hepimizin öyle ben genelde hep sağda hissediyorum hareketlerini doktoruma sordum sağ tarafta alanın daha geniş ondan dedi hatta ultrason da kafa kafaya vermiş uyuyolardi kızlarım.Hic canını sıkma ikizlerin çoğu öyle hem hangi çocuğu hissettiğimizi bilmiyoruz ki karnimizda sürekli şekil değiştiriyolar.Ya ben biri hep daha az hareket ediyor dedim konu ordna açıldı. Hiç bı sebep yok dsha az hareket etmesi için falan dedi sonra konu konuyu açtı kalbi durunca da bazen bı sebep bulamıyoruz falan dedi. Ordan açıldı yani canım konu.
Canım hiiç takma kuzenimin 8 aylık karnında öldü tek bebekti Allah ömür verdiyse bunun tekle çiftle alakası yok tekil olup erken doğan da çok yani Allah ne dilediyse o olur boşverMerhaba kızlar doktordan çıktım biraz moralim ve sinirim bozuldu açıkçası. Bebisler çok iyi çok şükür herşey çok yolundaydı. Ama salak doktor ikiz gebelik her zaman risklidir çocuklardan biri bi anda sebepsiz kalbi durabilir ve tıbben açıklayamayiz gibi bişey söyledi ve moralimi bozdu yani Allah korusun dedm. Tabi canm sizde olacak diye demedim ama böyle bı durum var maalesef falan dedi yani ne alaka ben anlamadım açıkçası ve gerçekten çok moralim bozuldu
Hala yatıştayım canım doktoru bekliyoruz biraz yoğunmuş
Doğru mu bilmiyorum ama araştırırken ilk aylarda zararlı diye okudum .. içmeyin isterseniz ben de bıraktımKizlar benim iki gündür mide yanmalarim şişlik vs başladı maden suyunun zararı olur mu gün içinde 2 tane içiyorum mecburen.
sade maden suyu zararlı değil hatta bebeğin suyuna yararı var. tabiki abartmamak şartıylaDoğru mu bilmiyorum ama araştırırken ilk aylarda zararlı diye okudum .. içmeyin isterseniz ben de bıraktım
Ben de öyleyim canım.. karnım şişiyor geriliyor falan baya baya gebelik hallerini ikiz olduğu içşn çok erken yaşıyoruz galiba.. nefes bile zorluyo ara araYemek yiyince patlayacak gibi oluyorum sizinde öyle oluyor mu taş gibi oluyor karnım ya
Ben de hep faydalı diye düşünüyordum yazıyı görünce korktum açıkçası .. yine abartmamak lazım o zaman her şeyden nem kapıyoruzsade maden suyu zararlı değil hatta bebeğin suyuna yararı var. tabiki abartmamak şartıyla
Cinsiyet için giderken çikolata yiyin hareketleniyormuş daha net belli olur dediler .. tabi daha uygulayamadım çok varKızlar ya ben cinsiyet konusunda bi değişim yaşadım doktorum birini göremeyip birine erkek demişti sonra ayrıntılıya gittim ikisine de kız dedi. Ayrıntılıda yanılma olmaz demi birşeyler almak istiyorum aklımda hep bir acaba mı var
Benimkiler çok hareketli diye geç öğrendik zatenCinsiyet için giderken çikolata yiyin hareketleniyormuş daha net belli olur dediler .. tabi daha uygulayamadım çok var
YaaBenimkiler
Benimkiler çok hareketli diye geç öğrendik zaten