2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

sağol kuzum 80x170 boyutları Ben denedim ben bile sığdım

Aramızda 8 hafta cano ben de alırım o kadar kilo
Alırsın canım ben de 28den sonra aldım baya
Çok güzel canım
Sağol kuzum
Ben kuzum inşallah 29.haftaya girince bitireyim diyorum çünkü cidden çok ağır oluyor insan
Aynen iyiyken bitir canım gerçekten zor oluyor sonra

Çok güzel olmuş sağlıkla doğup buyusunler inşallah .Benim odam iki çocuk için yetmez böyle büyük yataga.Sanirim karyola alacağım karyolaninn ölçüsü 80*130

Ne alakası var detaylı ultrason a girmediniz mi?bebeklerin kalbinde sorun mu var ne alakaymis
Ya ben biri hep daha az hareket ediyor dedim konu ordna açıldı. Hiç bı sebep yok dsha az hareket etmesi için falan dedi sonra konu konuyu açtı kalbi durunca da bazen bı sebep bulamıyoruz falan dedi. Ordan açıldı yani canım konu.

O zaman genel konusmus aslinda canim senin icin dememis yani sebep bulamiyoruz bazen sorunlarda gibi hic mi hic kafana takacak bise yok annesi minnoslari uzme

İyide hepimizin öyle ben genelde hep sağda hissediyorum hareketlerini doktoruma sordum sağ tarafta alanın daha geniş ondan dedi hatta ultrason da kafa kafaya vermiş uyuyolardi kızlarım.Hic canını sıkma ikizlerin çoğu öyle hem hangi çocuğu hissettiğimizi bilmiyoruz ki karnimizda sürekli şekil değiştiriyolar.
Üzülme biseye canım

Canım hiiç takma kuzenimin 8 aylık karnında öldü tek bebekti Allah ömür verdiyse bunun tekle çiftle alakası yok tekil olup erken doğan da çok yani Allah ne dilediyse o olur boşver

Cinsiyet için giderken çikolata yiyin hareketleniyormuş daha net belli olur dediler .. tabi daha uygulayamadım çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…