2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Oda yapicam ilk olarak gardrop aldik gerçi daha gelmedi yataklarına karar veremedik karyola tarzı mi buyuyen beşik mi alsak diye iki modelimiz var aklımızda hatta foto ekleyeyim.Hangisi kullanışlı olur bilemedim.
Kıyafetleri vs hazır yıkanıp ütüleme işi kaldı sadece.Son olarak şampuan bebeyag vs kalmıştı onları da aldım tamamladım.Odalari haricinde 4/5 ay idare edecek şekilde anne yanı beşik düşünüyoruz iki tane yatak odasına.

Eklentiler

• IMG_20201219_003047.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2020-12-12-10-15-37-923_com.instagram.android.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 25
Aaa dönmüş derken baş aşagı değilmi zaten bitek döndüğü içinmi yatış verdiler çok geçmiş olsun cnm inşallah sıkıntı olmaz zamanında doğarlar
Kafasını rahim duvarına dayamış baş aşağı olması bu haftada istediğimiz birşey değil dedi doktorum baskı fazla açılma olur diye yatırdı

Kızlar doğumdan sonra yanlız mı olucaksınız bakınca anne yada kaynananız yanında olucakmı ikiz zor olur ne zaman tek bakılabilir işe gidicekmisiniz bide doğum izni bitince
40 ı çıkana kadar annem kv gelir canım düzenli sonrası mecbur tek bakacam faydaları olur ama öyle hergün sabahtan akşama kadar olmaz. Ben eylülde iş başı yapacam ödemeleriniz var canım bebekler 6 aylık olana kadar bakacam sonrası iş başı yani

Merhaba , hanımlar benimde (5. Gün) 2 transfer edildi. Keseye gittiğimizde biri 4 diğeri 5 haftalık gözüktü sıkıntı olur mu ? Kalp atışı daha duymadık haftaya inşallah .. benim gibi olan varsa özellikle tecrübeli cevaplarsa sevinirim..

Canım sen naptın?yıkama ütüleme işine basladin mi?Yavaştan yapayım diyorum eşim daha erken acelen ne diyo içim içime sigmiyo mutluluktan.Rabbim bugünlerimizi aratmasin.
Simdilik sadece hastaneye gidecekleri yikadim canim.cok sukur bi kac eksik disinda tamamlandi herseyleri. Yavas yavas agirlasmadan yapabilirsin aslinda evet erkeklere kalsa dogana kadar hersey acele Amin amin insallah canim
Kızlar kızlarımdan biri dönmüş ve rahme baskı yapıyor aşırı bel ağrısıyla geldim yatış verdiler dua edin bize
Canim bise olmaz Allahin izniyle benim ikisi de epeydir bas gelisi pozisyondalar. İllaki yer degisirler bu haftada rahatlar sendeki baski o zaman insallah icini ferah tut

Hayirli olsun canim bebisler biri daha kucuk oluyor normal bi durum onemli olan gelisimlerinin iyi olmasi insallah zaman gectikce guzelce buyuduklerini gorursun benim de biri digerinden 5 gun kucuk

Canım bence 2 tane anne yanı beşik alma 4 ay 5 ay için 1 tane park beşik al ikisi çok rahat sığar içine gayet geniş benim park beşiğe kızım 3 yaşında sığıyor artıyor bile yer ikizlerin ikisi sığar 4,5 ay çok çok rahat hatta 6, 7 ay bile sığar

Canım sen naptın?yıkama ütüleme işine basladin mi?Yavaştan yapayım diyorum eşim daha erken acelen ne diyo içim içime sigmiyo mutluluktan.Rabbim bugünlerimizi aratmasin.
Bana 3 hafta sonraya randevu verdi doktor canım 14 ocağa ben rabbim nasip ederse her şey yolunda giderse 15 ocakta başlıyorum yıkama ütüleme çanta hazırlama işine

Hayirli olsun canim bebisler biri daha kucuk oluyor normal bi durum onemli olan gelisimlerinin iyi olmasi insallah zaman gectikce guzelce buyuduklerini gorursun benim de biri digerinden 5 gun kucuk
Kuzum gram olarak aradaki fark kaç peki benim de küçük doktor ilerleyen zamanda ara açılırsa mecbur erken alırız dedi yani 34 sonrası için

Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun insan evham yapıyor işte hiç bitmiyor o duygu maalesef .. inşallah minnaklarımız sağlıkla doğar

Kızlar kızlarımdan biri dönmüş ve rahme baskı yapıyor aşırı bel ağrısıyla geldim yatış verdiler dua edin bize
Canimmmm herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle güzel meleğin dönecek ve vaktinde doğacak dualarımız seninle.Allaha emanetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…