2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Simdilik sadece hastaneye gidecekleri yikadim canim.cok sukur bi kac eksik disinda tamamlandi herseyleri. Yavas yavas agirlasmadan yapabilirsin aslinda evet erkeklere kalsa dogana kadar hersey acele 😬Amin amin insallah canim 🙏

Canim bise olmaz Allahin izniyle benim ikisi de epeydir bas gelisi pozisyondalar. İllaki yer degisirler bu haftada rahatlar sendeki baski o zaman insallah icini ferah tut
İnşallah canım kendi doktorumu bekliyorum bakalım ne diyecek

Canım bence 2 tane anne yanı beşik alma 4 ay 5 ay için 1 tane park beşik al ikisi çok rahat sığar içine gayet geniş benim park beşiğe kızım 3 yaşında sığıyor artıyor bile yer ikizlerin ikisi sığar 4,5 ay çok çok rahat hatta 6, 7 ay bile sığar
Park beşik sallarken çok hışırdıyo diye eşim sevmiyo 😀 canım
hiç bakmiyo bile gösterdimde.

Kuzum gram olarak aradaki fark kaç peki benim de küçük doktor ilerleyen zamanda ara açılırsa mecbur erken alırız dedi yani 34 sonrası için
Onceki olcumde 70 gram gibi fark oluyodu simdi kilolari artinca 100 gr civari fark oluyor kuzum
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun 😇 insan evham yapıyor işte hiç bitmiyor o duygu maalesef .. inşallah minnaklarımız sağlıkla doğar 🌸🤲🏻
İnsallah canim gonlunu ferah tut 🤗
İnşallah canım kendi doktorumu bekliyorum bakalım ne diyecek
Sanci yoksa bebis pozisyon degisince agrin gecer insallah canim

Kızlar kızlarımdan biri dönmüş ve rahme baskı yapıyor aşırı bel ağrısıyla geldim yatış verdiler dua edin bize
Korkma canım eğer uzunluk iyi ve açılma yoksa sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle . Benimkilerden biri de baya haftalarca baş aşağı durdu baskı oluyodu beni çok korkutuyordu ,29 .hafta gibi yukarı döndü kafası☺️Kaldı ki normalde tekil gebeliklerde bu haftalarda baş aşağı dönmeye başlarlarmış.yani baş aşağı olması tek başına kötü bişey değil uzunluk ve kapalılık önemli .

Korkma canım eğer uzunluk iyi ve açılma yoksa sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle . Benimkilerden biri de baya haftalarca baş aşağı durdu baskı oluyodu beni çok korkutuyordu ,29 .hafta gibi yukarı döndü kafası☺️Kaldı ki normalde tekil gebeliklerde bu haftalarda baş aşağı dönmeye başlarlarmış.yani baş aşağı olması tek başına kötü bişey değil uzunluk ve kapalılık önemli .
Haftası ileri olanları görünce heyecan yapıyorum 😂nasılsın canım kaç kilo aldın ilerleyen haftalarda çok zor oluyor mu hayat 😀benim şimdiden çok zorda 😂😂

Uzunluk 3.5 çıktı açılma da yok çok şükür canım inşallah en azından 6 7 hafta daha dayanalım

Haftası ileri olanları görünce heyecan yapıyorum 😂nasılsın canım kaç kilo aldın ilerleyen haftalarda çok zor oluyor mu hayat 😀benim şimdiden çok zorda 😂😂
İyiyim canım ara ara şikayetlenmeler oluyo ,biraz Ödem topladım😬geçen ayakkabı zor oldu dedim ki kalın çorap giydim ya ondan herhalde sonradan kafaya dank etti ayaklar ödem toplamaya başlamış 🙈doktorum bu derece normal olduğunu söyledi . Ayakta duramıyorum fazla ben ayakları aşağıda olduğu için kızların tekmeler acıtıyo yatış halindeyim 😁kilo olarak da şu an 71 falanım herhalde ,ben hamile kalmadan önce çok zayıf bi insandım ondan dolayı açıkçası biraz çok yedim 🙈53 civarı kilodan bu kiloya geldim .ama dışarıdan bakıldığında sadece karnım var diğer yerlerden almadım kilo Doğumla gider diye düşünüyorum

İyiyim canım ara ara şikayetlenmeler oluyo ,biraz Ödem topladım😬geçen ayakkabı zor oldu dedim ki kalın çorap giydim ya ondan herhalde sonradan kafaya dank etti ayaklar ödem toplamaya başlamış 🙈doktorum bu derece normal olduğunu söyledi . Ayakta duramıyorum fazla ben ayakları aşağıda olduğu için kızların tekmeler acıtıyo yatış halindeyim 😁kilo olarak da şu an 71 falanım herhalde ,ben hamile kalmadan önce çok zayıf bi insandım ondan dolayı açıkçası biraz çok yedim 🙈53 civarı kilodan bu kiloya geldim .ama dışarıdan bakıldığında sadece karnım var diğer yerlerden almadım kilo Doğumla gider diye düşünüyorum
Emin ol hemen gider o kilon canım çoğu ödemdir onun bebeklerin kilosu nasıl canım cinsşyet leri ne 😀

İnşallah canım sancım çıkmıyor şükür ama baskıdan dolayı ağrım çok
Aklıma ne geldi benimde 20. Haftalarda bebeğin birini çok aşağıda hissediyordum çıkacak nerdeyse diyodum doktora gittik biri baş aşağı dönmüş doktor sıkıntı yok falan desede ben biraz evham yaptım hamile korsesi aldım düzenli olarak onu kullandım günde yarım saat falan ayakta kalcagım zaman takıyodum onun çok faydası oldu yada ben öyle düşünüyorum bilmiyorum şimdi ikiside baş aşağı ama daha yukardalar hissettiğim yer boşaldı doktorda daha yukarı çıkmış dedi

X