2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar ya benim karnım çok fazla yamuluyor. Mesela ayaklarımı uzatıp oturduğumda biri sağa biri sola toplanıp sertleşiyo. Sağa yaslanıp yatar veya oturursam sağa kayıyolar sola yaparsam sola kayıyorlar başta kasılma sandım doktora söyledim falan herşey normal çıktı artık gittikçe artmaya başladı önceden sadece oturduğumda oluyosa şimdi yattığımda da oluyo. Mesela sabah uyanıyorum sağ tarafım üzerinde kalktıgımda sol tarafım bomboş sağa kaymış ikiside sizce normalmı doktor herşey iyi gözüküyo dedi ama ne bilim korkuyorum zamanda gittikçe yaklaşıyor
Canım bence korkma çünkü sürekli yer değiştiriyorlar. Benim karnım hep çok gergin o yüzden yamulma olamıyor. Bugün kontrolüm vardı. Her şey yolunda göründü. Ama iki hafta önce bir bebeğim baya aşağıdaydı o da vajinal dolgunluk yaptı çok korkup Dr a yazdım ertesi gün çağırdı ama ertesi gün de yerini değiştirdi o vajinal dolgunluk kayboldu o yüzden kontrolde doktorun her şey yolunda diyorsa için rahat olsun.

Canım bence korkma çünkü sürekli yer değiştiriyorlar. Benim karnım hep çok gergin o yüzden yamulma olamıyor. Bugün kontrolüm vardı. Her şey yolunda göründü. Ama iki hafta önce bir bebeğim baya aşağıdaydı o da vajinal dolgunluk yaptı çok korkup Dr a yazdım ertesi gün çağırdı ama ertesi gün de yerini değiştirdi o vajinal dolgunluk kayboldu o yüzden kontrolde doktorun her şey yolunda diyorsa için rahat olsun.
Gerginlikten ziyade canim belli bolgelerde sertlesme oluyosa nst yapmadan sanciyi bilemez ki ben 1 haftadir bunla mesgul oldugum icin endiseleniyorum 😔

Gerginlikten ziyade canim belli bolgelerde sertlesme oluyosa nst yapmadan sanciyi bilemez ki ben 1 haftadir bunla mesgul oldugum icin endiseleniyorum 😔
On günde bir doktora muayene oluyorum bebekler yukarda rahim ağzı kapalı doktor hep çok iyi diyor iki farklı doktora görünüyorum ikiside öyle diyo ikiz ya böyle mi olması gerekiyor acaba bide çok hareket ettikleri zaman oluyo

Haklısın canım hep endişeli geçiyor günlerimiz. Ancak 28.haftadan itibaren ara ara kasılmaların normal olduğunu söylüyor doktorlar rahim doğuma hazırlanıyormuş. Arkadaşın da ara ara kasılmalarını doktor normal görmüştür. Bir de vajinal ultrason çok önemli arkadaşın doktoru rahim uzunluğunu iyi bulduysa nts ye almamıştır. Ben de bugün acaba Dr nts ye bağlar mı dedim ama vajinal ultrasona iyi dedi. Nts den bahsetmedi bile.

Haklısın canım hep endişeli geçiyor günlerimiz. Ancak 28.haftadan itibaren ara ara kasılmaların normal olduğunu söylüyor doktorlar rahim doğuma hazırlanıyormuş. Arkadaşın da ara ara kasılmalarını doktor normal görmüştür. Bir de vajinal ultrason çok önemli arkadaşın doktoru rahim uzunluğunu iyi bulduysa nts ye almamıştır. Ben de bugün acaba Dr nts ye bağlar mı dedim ama vajinal ultrasona iyi dedi. Nts den bahsetmedi bile.
Ben nst yı sordum sıkıntı gözükmüyor istiyorsan bağlayalım dedi zaten birsürü ilaç kullanıyorum bide ben çok zayıfım onunda etkisi var heralde daha çok hissediyorum 😂

On günde bir doktora muayene oluyorum bebekler yukarda rahim ağzı kapalı doktor hep çok iyi diyor iki farklı doktora görünüyorum ikiside öyle diyo ikiz ya böyle mi olması gerekiyor acaba bide çok hareket ettikleri zaman oluyo
Benim doktorum ikiz veya tek bazı gebeliklerde bebeklerin bir tarafa toplandığını söyledi bu duruma plesanta duruşları karar verir dedi. Yani bu durumun olması da olmaması da çok normal. İki doktora muayene oluyorsun aksi bir durum olsa mutlaka uyarırlar seni canım rahatlamaya çalış bir sorun olduğunu sanmıyorum ama iç güdülerin seni rahat bırakmazsa sende doktorunu taciz et😂

Selam kızlar dün şeker yüklemesi yapıldı çok perişan oldum gece boyu kendime gelemedim baş ağrısı halsizlik dermanım yoktu hiç.Sukur doktorum normal dedi sonuca 135 çıktı crp da sabit kalmış 4.1 de.Sizde durumlar nasıl?🥰
Hadi gözün aydın canım 😍 benim de yarın kontrolüm var bakalım ne yapıyor bizim kızçeler😍

Yaaa kızlar geçen yazmıştım keselerin biri 3 mm biri 6 mm diye. Cok şükür bugün 6 mm olanın kalbini duydum 🤗 küçük olan da 12 mm olmuş yolk kesesini gördüm Allah'ıma binlerce şükür🤗
Artık hamile olduguma ikna olmuş durumdayım ve herkese söylemek istiyorum. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebilerimizi😍
Rabbim nasip ederse ben de 2021'de ikiz annesi olacağım inşallah 🤗
Maşallah 😇 sağlıkla , güzellikle kucağınıza alın .. böyle olumlu şeyler okumak iyi geliyor 🌸

Benimki sadece bir tecrube tavsiyesiydi canim. Benim de rahim agzi kapali ve bebeklerin konumu cok sukur iyi ben kendim yasadigim biseyden dolayi yazdim sadece ki forumda farkli gruplarda sordum herkes normal derken benim icime sinmedi gittim ve sanci cikti rahim agzini kisaltma ihtimaline karsi ilac basladi. Allah korusun senin ve miniklerin iyiligi icin demistim
Benim de rahim agzi kapali cikti sukur canim ama kisalma yapma ihtimaline karsi ilac basladi yine de sen hem ikizsin hem tup bebeksin biraz daha pimpirik davranalim sana dedi. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz kuzulari 🤗
Çook teşekkür ederim canım, kalben diliyorum isteyen uğraşan kimsenin kucağı boş kalmasın🤲🏻
Amin canim 🤗

Maşallah çok iyi ikiz olmalarına rağmen kiloları
Ben de bugün 2. Testimi verdim çok şükür iki katından fazla bir değere çukmış
1. Testim 1473
2.testim 3626
Sizce ikiz mi acaba fikirleri alabilir miyim
Benim ;
1. 684
2. 1235
2 katı olunca tek sanmıştık keseye bakmaya gittiğimizde 2 kese gözüktü hafta olarak farklılar 4-5 olarak☺️ Darısı başınıza❤️

Benimki sadece bir tecrube tavsiyesiydi canim. Benim de rahim agzi kapali ve bebeklerin konumu cok sukur iyi ben kendim yasadigim biseyden dolayi yazdim sadece ki forumda farkli gruplarda sordum herkes normal derken benim icime sinmedi gittim ve sanci cikti rahim agzini kisaltma ihtimaline karsi ilac basladi. Allah korusun senin ve miniklerin iyiligi icin demistim

Benim de rahim agzi kapali cikti sukur canim ama kisalma yapma ihtimaline karsi ilac basladi yine de sen hem ikizsin hem tup bebeksin biraz daha pimpirik davranalim sana dedi. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz kuzulari 🤗

Amin canim 🤗
Her doktor bir olmuyor neyse herkesde oluyosa sıkıntı yok demekki 😊

Canım her gün de gitsen bu durum değişken. Önlem almakta fayda var çok fazla oluyorsa arkadaşın dediğini yaptırıp için rahat eder beni asla yanlış anlama birgün önce muaynede 45 mm çıkan rahim ağzı vardı arkadaşımın o da ikiz hamile birgün sonra suyu geldi bunu seni korkutmak için asla demiyorum sadece önlem almanın faydası olur zamanında gelsin Bebişler inşallah. Şunu takip et bir yere toplanıyor ve üst üste oluyorsa nst de fayda var

Evet sertleşiyor yok daha erken diye bağlanmadım yaklaşık bir aydır oluyo bu durum gün geçtikçe artıyo sıklığı
Nst ye genelde 32 den sonra bağlıyorlar ama çok kasılma varsa 26 haftadan itibaren de bakıyorlar canım çok iş yapma bol bol dinlen haftan maşallah güzel çocuklarda büyüyor yerleri daralıyor iyice kolay değil cidden ben şimdiden zorlanıyorum ki sen 1 ay öndesin benden

Ara ara olması normal canım 24 saatte mesela 8 kasılma normal anormal olan bu toplanma işleminin ard arda olması. Yoksa gün içinde sertlik normal 2 dk ya bir 5 dk ya bir toplanma ardı ardına oluyorsa nst de fayda var

Kızlar selam,

Daha önce sizce çoğul gebelik ihtimali var mı diye yazmıştım. Beta HCG değerlerim aşağıdaki gibiydi. Bugün keseyi gördüm, doktor iki kese var demedi. Eve geldiğimde sanki ultrason sonucunda iki kese var gibime geldi. Sizce ? İkiz gebe anneleri sizinkiler nasıldı ? İkinci keseyi gören var mı benden başka :)

SAT: 13 Kasım | BAT: 14 Aralık
BETA HCG: 10 Aralık: 43 | 14 Aralık: 488 | 16 Aralık: 1.530
Canım doktor demedşyse yoktur ikinci kese olsa kesin söylerdi

X