2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba arkadaslar umarim saglikla kavusursunuz bebislerinize ve bende insallah❤️❤️ Sizlere bir sorum var.. cok yakin arkadasimin bebegi olmuyor ve turkiyeye gelip tedavi gormek istiyor sizce hangi tup bebek yerleri guvenilir bu konuda hic bir bilgimiz yok .. kendisinin hesabi yok cunku pek anlamiyor biyle seylerden. Onun icin cok uzuluyorum arastirma yapiyorum❤️
İzmir irenbe prof ümit inceboz 12.yilimda Allah'ın izni ve doktorumun vesilesiyle hamile kaldım çok şükür.Cogu arkadaşımı yönlendirdim onlar da şuan hamile

Selam kızlar tüp bebekle ikizlere gebeyim
Geçen hafta cok asırı kanamam oldu pıhtı düştü bir sürü, pıskolojık olarak bitik durumdayım.. Igne falan vuruluyorum arada geliyor, lekelenme geciyor cok şükür doktorumun soyledıgı bazı Dondurulmus tüp bebek ozellıklede ikizse kanama oluyormus cok normal dedı ama yinede bunu tecrube eden varsa, onlardan duymak istiyorum
Bu arada bebekler cok saglıklı dedı doktorum
Benimde tüpbebek ve ikiz benim kanamam 7.haftada oldu 5 cmden büyük pıhtı attım çok şükür bebekler iyi 7.hafta boyunca lekelenmem devam etti ama merak etme bebeklerin iyiyse bişey olmaz allahın izniyle şuan 10.haftadayım geçiyo lekelenmede kalmıyo korkma stres yapma bebekleri etkiler iyi şeyler düşün karnının büyüdüğünü cinsiyetlerini öğrendiğini falan birazda dinlenmeye daha fazla zaman ayır bişeyin kalmaz

Yaaa kızlar geçen yazmıştım keselerin biri 3 mm biri 6 mm diye. Cok şükür bugün 6 mm olanın kalbini duydum 🤗 küçük olan da 12 mm olmuş yolk kesesini gördüm Allah'ıma binlerce şükür🤗
Artık hamile olduguma ikna olmuş durumdayım ve herkese söylemek istiyorum. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebilerimizi😍
Rabbim nasip ederse ben de 2021'de ikiz annesi olacağım inşallah 🤗

Benimde tüpbebek ve ikiz benim kanamam 7.haftada oldu 5 cmden büyük pıhtı attım çok şükür bebekler iyi 7.hafta boyunca lekelenmem devam etti ama merak etme bebeklerin iyiyse bişey olmaz allahın izniyle şuan 10.haftadayım geçiyo lekelenmede kalmıyo korkma stres yapma bebekleri etkiler iyi şeyler düşün karnının büyüdüğünü cinsiyetlerini öğrendiğini falan birazda dinlenmeye daha fazla zaman ayır bişeyin kalmaz
Ayy Allah razı olsun ıcım ferahladı bende 7. Hafta dayım

Merhaba hanımlar :))
Ne zamandır gelemiyorum 24. Haftayı doldurmak üzereyiz çok şükür 😍 durumlar nasıl?
Gerilerde burnumdan nefes alamıyorum yazmıştı bir arkadaş, ben de aynen öyleydim şu ara susam yağını küçük parmağımla burnumun içine sürüyorum çok iyi geldi. Bunu da ender saraç tan duymuştum sanırım.
Hazırlıklarıniz ne durumda? 30. Haftaya kadar herşey tamam olsun diyorum ama nasıl olacak bilemiyorum...

Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah kalp atışını da duyarsın 🤲

Selam bayanlar bende son bir kac gundur hep böle ıslaklık oluyor bu normal mi.acaba önceden varmıydı hıc bılmıyorum ama en son kanama gecırdı iten sonra bole olunca sureklı wc gidip kontrol ediyorum. Normal hafiften ıslaklık oluyor akıntı gibi

Selam bayanlar bende son bir kac gundur hep böle ıslaklık oluyor bu normal mi.acaba önceden varmıydı hıc bılmıyorum ama en son kanama gecırdı iten sonra bole olunca sureklı wc gidip kontrol ediyorum. Normal hafiften ıslaklık oluyor akıntı gibi
Hamilelik döneminde zaman zaman akıntı artışı normal bence sonuçta hormonlar çok değişken

X