- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.481
Kıbrıs'ta mi tedavi olmustun?kan değerlerinden anlasiliyo az çok benim hep 5 katı arttı değerlerim.Ama kızım hep saklandıEvet tüp bebek canım . Ben cinsiyet belirleme yaptırdım . Çift embriyo transfer edildi (öyle hissediyorum sanki ikiz olacak )
O yüzden dedim
Evet Kıbrıs’ta tedavi oldum. İlk testim 17 sinde . Bakalım kaç çıkacak . Çift çizgiyi bugün gördük . Kız istedik biz Allah tabiki en doğrusunu bilir.Kıbrıs'ta mi tedavi olmustun?kan değerlerinden anlasiliyo az çok benim hep 5 katı arttı değerlerim.Ama kızım hep saklandıgeç gördük.cinsiyet kız erkek mi seçtin
Ben İzmir'de tedavi oldum 4.denemem de tuttu çok şükür ikisi de kız benim tabi bizim şansımıza rabbim nasip etti.Bugun kaçıncı günün ilk testimi 7.gun yapmıştım hem idrar hem kanda.Evet Kıbrıs’ta tedavi oldum. İlk testim 17 sinde . Bakalım kaç çıkacak . Çift çizgiyi bugün gördük . Kız istedik biz Allah tabiki en doğrusunu bilir.
Bugün 7 . Günüm benim . Senin ilk değerin kaç çıktı hatırlıyor musunBen İzmir'de tedavi oldum 4.denemem de tuttu çok şükür ikisi de kız benim tabi bizim şansımıza rabbim nasip etti.Bugun kaçıncı günün ilk testimi 7.gun yapmıştım hem idrar hem kanda.inşallah değerlerinde güzel cikar
7.gün 149 10.gun 534 12.gun 2664 15.gun 10978 çıkmıştı doktorum paso tahlil istediBugün 7 . Günüm benim . Senin ilk değerin kaç çıktı hatırlıyor musun
Evet bayağı katlanarak gitmiş şimdi vallaha yasak girmeseydi hemen giderdim teste7.gün 149 10.gun 534 12.gun 2664 15.gun 10978 çıkmıştı doktorum paso tahlil istedi
Tabi 7.gunu ben yaptırdım dayanamadım.
Sagsalim sağlıkla gelsinler inşallah.Evet bayağı katlanarak gitmiş şimdi vallaha yasak girmeseydi hemen giderdim teste
Neyse pazartesi inş giderim
Kaç hafta oldu senin bebişler. Hareketlerini ayrı ayrı ayırt edebiliyor musun ? Merağıma ver lütfen soruyorum ama......Sagsalim sağlıkla gelsinler inşallah.
Güzel ilerler seninde Allah'ın izniyle.
Estağfurullah istediğini sorabilirsin 24.haftadayiz korku hiç bitmiyoKaç hafta oldu senin bebişler. Hareketlerini ayrı ayrı ayırt edebiliyor musun ? Merağıma ver lütfen soruyorum ama......
Hadi insallah canim hayirli olsunHayırlısı ile kucağına al inş . Benimde inş ikizler yolda gibi bugün test yaptım çift çizgi çıktı . Bakalım bekleyeceğiz
Estağfurullah istediğini sorabilirsin 24.haftadayiz korku hiç bitmiyohareketlerini 20 haftadan snra ayırt etmeye başladım birinin hareketini diğerine göre daha az hissediyorum ikizlerde genelde öyleymiş.
18 hafta itibariyle hissediliyo tabi kilo da önemli bu konuda.bi arkadaşım 105 kg tek bebek benimle arasında 1 gün var yeni bu hafta hissetmeye başladı
Doktorum dediki onlar senden beslenir kendini zorlama yiyecem diye ben hic ekstra bise yemedim ne yiyosam ayni devam ettimGelişim konusu beni çok endişelendiriyor . Sonuçta iki bebek . Özel bir program mı yapmak lazım beslenme konusunda acaba .
İlk 3 ay zaten kandan besleniyo bebekler günde 4 lt su iciyodum hala da öyleyim enfeksiyon olmaması için.Sonrasinda da dengeli sağlıklı beslenmek yumurta peynir kahvaltimda hep oldu.Hergun süt iciyorum 1 bardak.Meyve mutlaka yemeye çalışıyorum ilk zamanlar bu endişeler bende de vardı insan acemi oluyoGelişim konusu beni çok endişelendiriyor . Sonuçta iki bebek . Özel bir program mı yapmak lazım beslenme konusunda acaba .
İrenbe de prof ümit incebozİzmir'de nerede tedavi görmüştünüz bende İzmir'deyim
Doktorum dediki onlar senden beslenir kendini zorlama yiyecem diye ben hic ekstra bise yemedim ne yiyosam ayni devam ettim
Normal gebelik gibi o zaman ekstra bir şey yapmaya gerek yok . Ben sanki her şeyden 3 tane yemem gerekiyor gibi algıladım (biri bana ikisi bebişlere)İlk 3 ay zaten kandan besleniyo bebekler günde 4 lt su iciyodum hala da öyleyim enfeksiyon olmaması için.Sonrasinda da dengeli sağlıklı beslenmek yumurta peynir kahvaltimda hep oldu.Hergun süt iciyorum 1 bardak.Meyve mutlaka yemeye çalışıyorum ilk zamanlar bu endişeler bende de vardı insan acemi oluyo
Akşam yemeği de sebze et balık çok nadir tavuk o şekilde devam ettim.Tavuktan tiksindim ilk 3 ayda zar zor çok az yiyebiliyorum şimdi de.kızlarım transferle hep uyumlu gittiler 21.haftaya kdr aralarında 10 gram fark vardı sadece.bakalim haftaya cuma kontrol umarım herşey yolundadır.