- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 29
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.501
Ayy sakın cok kilo alirsin annesiNormal gebelik gibi o zaman ekstra bir şey yapmaya gerek yok . Ben sanki her şeyden 3 tane yemem gerekiyor gibi algıladım (biri bana ikisi bebişlere)
Bana yapilmadi canim hata payi cok yuksek ikizlerde dediKızlar ikili test yapıldı mı sizlere bazı doktorlar ikizlere yapmıyormus benimki yaptı
Yok canim o da yapilmadi sadece 18 24 haftalar arasinda ozlleikle 20.haftayi tavsiye etti doktorum ayrintili ultrason yapildi banaÜçlü falan yapıldı mı peki o hangi haftalarda oluyor
Yok yok hiç öyle düşünme onlar ihtiyacı olanı aliyolar senden hatta hamilelik öncesi iştahımdan daha az şuan benim.Normal gebelik gibi o zaman ekstra bir şey yapmaya gerek yok . Ben sanki her şeyden 3 tane yemem gerekiyor gibi algıladım (biri bana ikisi bebişlere)
İkizlerde ikili test hatalı çıktığı için Amerika ya giden verifi testi yaptırdım 13.haftada.600 dolar ücretiKızlar ikili test yapıldı mı sizlere bazı doktorlar ikizlere yapmıyormus benimki yaptı
Aynen öyle de stressiz de gecmiyo canımYa ne bileyim Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş . Biraz oluruna bırakmak lazım heralde . Stres yapıyoruz boşuna . Herşey olacağına varıyor
Ayy sakın cok kilo alirsin anne
Evet teyzesi ortalama 20 günde geldi sonuç ömrümden ömür gitti gelene kdr ama şükür sorun çıkmadı.Hatta cinsiyetleri o sayede öğrendim benAnladım canım temiz çıktı demi
Zaten ufak tefek bir şeyim vallaha yuvarlanarak giderim heraldeAyy sakın cok kilo alirsin annesi
Kendi tüp bebek doktorumdayimAynı doktorunuz ile mi devam ediyorsunuz kızlar yoksa farklı doktora mi geçtiniz ?
Normal ye canim onlar beslenirZaten ufak tefek bir şeyim vallaha yuvarlanarak giderim heralde
Farkli bi doktora gectim ben kanama alani olustuktan sonra canimAynı doktorunuz ile mi devam ediyorsunuz kızlar yoksa farklı doktora mi geçtiniz ?