2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Normal gebelik gibi o zaman ekstra bir şey yapmaya gerek yok . Ben sanki her şeyden 3 tane yemem gerekiyor gibi algıladım (biri bana ikisi bebişlere)
Yok yok hiç öyle düşünme onlar ihtiyacı olanı aliyolar senden hatta hamilelik öncesi iştahımdan daha az şuan benim.

Anladım canım bana da doktor önemli olan ultrason dedi ense kalınlığı burun kemiği ölçümü yaptı güzel dedi bide kanda bakıldı normal dedi ama önemli olan detaylı ultrason bence de

Ya ne bileyim Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş . Biraz oluruna bırakmak lazım heralde . Stres yapıyoruz boşuna . Herşey olacağına varıyor
Aynen öyle de stressiz de gecmiyo canım
Arkadaşımda tüp bebek annesi,hamileligimi özledim keşke tadını çıkarsaydim korkularimdan arınıp diyo ama olmuyo işte bu psikolojide.
Eminim ilerde hepimiz pişman olacağız yok yere bebeklerimizi strese sokup üzüldüğümüz için ama elde değil napalim.

Vallahi tedavi süreci ayrı bir stresti benim için tedavi oldu bitti hala stres bitmiyor malesef bende bunu düşünüyorum hep stresle geçiyor sonradan tadını çıkarsaydik diyeceğiz hep doktora gitmeden bir stres bir heyecan doktordan çıkınca rahatlıyorum biraz idare ediyor o beni sonra biraz zaman geçince yine aynıyım

Oy maşallah miniklere rabbim sağlıkla kucağına aldırsin inşallah 2 hafta sonra bizde öğrenicez inşallah çok merak ediyorum bende

Benim doktorum devlette ve çok yoğun olduğu için değiştirmek zorunda kaldım birazda evimize uzak kaliyordu yakında özel bir doktora geçtim şükür memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…