2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Aynı doktorunuz ile mi devam ediyorsunuz kızlar yoksa farklı doktora mi geçtiniz ?
Benim doktor Kıbrıs’ta şimdi buradaki doktor ile devam edeceğim

Kızlar benim ilaçsız transfer olmuştu doktor sonradan önlem amaçlı 10. Haftadan sonra progestan fitil verdi sizin kullandığınız ilaç iğne vs varmı ?

Ya zaten iş başı yapmayı düşünmediğim için beni etkileyen bişey olmucak . Ama covıd e göre hamileler 32 ye kdr idari izinli oluyo biri iş başı yapmak istese işe başlatıyomusunuz 30/31. Haftalarda
Ben doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 10 hafta biliyorum izni canım 32 de başlıyor izin doktorum da öyle dedi

Ben multivitamin içinde folik asitte var balık yağı ve progesteron fitil kullanıyorum

Ah o günler gelse de pişman da olsak

Kızlar benim ilaçsız transfer olmuştu doktor sonradan önlem amaçlı 10. Haftadan sonra progestan fitil verdi sizin kullandığınız ilaç iğne vs varmı ?
Çoğu ilaçlarımı 12.haftada bıraktırdı.
Devamında erken doğum olmasın diye önlem amaçlı progestan fitil ve haftalik pruloton igne kullanıyorum.
Ayrıca pıhtılaşma sebebiyle oksapar ve ecoprin imom omega.

Ben 10. Haftaya kadar sadece folik asit ile geldim daha sonra progestan fitil başladı bıraktırmadi Fitili bende merak ediyordum ne kadar kullanıcam diye internette önlem amaçlı olduğunu okudum daha sonradan kaç tane alıyorsunuz fitili ?

Ben 10. Haftada bıraktım canım tabi doktorum dedi şuana kadar hiç kullanmadım şuan vitamin kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum

Üzülmemek elde mi canım yıllarin hasreti var daha şimdiden tüm dünyamız oldu yavrularımız.Saglikla sırayla gelsin hepsi sagsalim
Yeşim canım sen neden bu kadar her şeyden evham yapıyorsun yoktur birşey annesi . Üzme kendini de kızları da benim kızlar genel itibariyle sakin bir arkadaşım bir oğlu var bir kızı kızı için 3 günde bir oynardı diyor

Canım napayım sağdaki kızım çok hareketli gün boyu hiç durmuyo neredeyse ama dün durgundu ne bileyim aklıma herşey geliyo.
Arkadaşının oğluşu da baya tembelmiş
Normalde erkekler daha hareketli güçlü olur derler ama alakası yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…