- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.521
Aynen öyle de stressiz de gecmiyo canım
Arkadaşımda tüp bebek annesi,hamileligimi özledim keşke tadını çıkarsaydim korkularimdan arınıp diyo ama olmuyo işte bu psikolojide.
Eminim ilerde hepimiz pişman olacağız yok yere bebeklerimizi strese sokup üzüldüğümüz için ama elde değil napalim.
Benim doktor Kıbrıs’ta şimdi buradaki doktor ile devam edeceğimAynı doktorunuz ile mi devam ediyorsunuz kızlar yoksa farklı doktora mi geçtiniz ?
Ben doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 10 hafta biliyorum izni canım 32 de başlıyor izin doktorum da öyle dediYa zaten iş başı yapmayı düşünmediğim için beni etkileyen bişey olmucak . Ama covıd e göre hamileler 32 ye kdr idari izinli oluyo biri iş başı yapmak istese işe başlatıyomusunuz 30/31. Haftalarda
Tabi ki var . Estrofem ,pruluteks ,oksapar ,folik ,Kızlar benim ilaçsız transfer olmuştu doktor sonradan önlem amaçlı 10. Haftadan sonra progestan fitil verdi sizin kullandığınız ilaç iğne vs varmı ?
Şimdi yönetmelik te baktım doğum öncesi 8 sonrası 10 yazıyorYa zaten iş başı yapmayı düşünmediğim için beni etkileyen bişey olmucak . Ama covıd e göre hamileler 32 ye kdr idari izinli oluyo biri iş başı yapmak istese işe başlatıyomusunuz 30/31. Haftalarda
Ah o günler gelse de pişman da olsakAynen öyle de stressiz de gecmiyo canım
Arkadaşımda tüp bebek annesi,hamileligimi özledim keşke tadını çıkarsaydim korkularimdan arınıp diyo ama olmuyo işte bu psikolojide.
Eminim ilerde hepimiz pişman olacağız yok yere bebeklerimizi strese sokup üzüldüğümüz için ama elde değil napalim.
Benim idarem de öyle dedi ama burda başka şeyler yazınca benimde aklım karıştı doğrusuŞimdi yönetmelik te baktım doğum öncesi 8 sonrası 10 yazıyor
Çoğu ilaçlarımı 12.haftada bıraktırdı.Kızlar benim ilaçsız transfer olmuştu doktor sonradan önlem amaçlı 10. Haftadan sonra progestan fitil verdi sizin kullandığınız ilaç iğne vs varmı ?
Hangi ildesin canimBenim doktor Kıbrıs’ta şimdi buradaki doktor ile devam edeceğim
İdaren doğru söylemiş canım doktorum da öyle dedi bana yazılanları görünce baktım tek gebelikte 8,8 şeklinde doğumdan önce ve sonra çoğul gebelikte 8,10 şeklindeBenim idarem de öyle dedi ama burda başka şeyler yazınca benimde aklım karıştı doğrusu
Ben 10. Haftada bıraktım canım tabi doktorum dedi şuana kadar hiç kullanmadım şuan vitamin kan ilacı ve magnezyum kullanıyorumBen 10. Haftaya kadar sadece folik asit ile geldim daha sonra progestan fitil başladı bıraktırmadi Fitili bende merak ediyordum ne kadar kullanıcam diye internette önlem amaçlı olduğunu okudum daha sonradan kaç tane alıyorsunuz fitili ?
Tamm cnm çok sağol bi kişiden daha böyle duyunca rahatladımİdaren doğru söylemiş canım doktorum da öyle dedi bana yazılanları görünce baktım tek gebelikte 8,8 şeklinde doğumdan önce ve sonra çoğul gebelikte 8,10 şeklinde
Yeşim canım sen neden bu kadar her şeyden evham yapıyorsun yoktur birşey annesi . Üzme kendini de kızları daÜzülmemek elde mi canım yıllarin hasreti var daha şimdiden tüm dünyamız oldu yavrularımız.Saglikla sırayla gelsin hepsi sagsalim
Canım benim de biri sakin biri hareketli muhtemelen yer darlığındanÜzülmemek elde mi canım yıllarin hasreti var daha şimdiden tüm dünyamız oldu yavrularımız.Saglikla sırayla gelsin hepsi sagsalim
Canım O zaten var artık kabullendimCanım benim de biri sakin biri hareketli muhtemelen yer darlığından
Canım napayımYeşim canım sen neden bu kadar her şeyden evham yapıyorsun yoktur birşey annesi . Üzme kendini de kızları dabenim kızlar genel itibariyle sakin bir arkadaşım bir oğlu var bir kızı kızı için 3 günde bir oynardı diyor