2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kusura bakma benim kafam iyice karıştı 32 de izne ayıracaksa 8 hafta nasıl aktaracak çünkü izin aktarma çalışabilir raporu ile oluyor. Eğer bununla ilgili yeni bir çalışma yönetmelik falan varsa tarih ve sayısını verebilir misin çünkü ilk defa böyle bir uygulama duydum belki biz yanlış uyguluyoruz. Kimsenin hakkına girmek istemem
Sekiz hafta aktarmıcakki doğum sonrası toplam 10 hafta oluyomus ben yönetmelik falan bilmiyom ki arayıp soruyorum 30. Haftada bi daha sorucam bakalım idareme

Detaylidan 1 ay snraya randevu aldırdı ümit hanım.Haftaya cuma gideceğim bende.Sanirim pandemiden dolayı .Sen doğumu da İsmail beyde mi yapacaksın?
Evet Manisa’nin ilcesinde yasiyorum ben. O yuzden vurdaki hicbir doktora guvenmem. Insallah her sey de umdugumuz gibi gider sorunsuz gule oynaya doguma gideriz

Kızlar nasılsınız?
Benim kızlarım bugün cok az hareket ettiler çok moralim bozuk zirliyorum 😭
Eşime soyluyom o da bana kiziyo herşeyden bı olumsuzluk cikariyosun diye.
Erkek milleti işte bizi ne kadar anlayabilir ki.

Kızlar nasılsınız?
Erkek milleti işte bizi ne kadar anlayabilir ki.
Canim bi gun bi gunu tutmuyor ki zaman zaman daha az hareket ediyolar. Allah korusun hic hareket olmazsa o tehlikle ama ediyolarmis bak endiselenme yarina canavar gibi olurlar guc topluyolar bugun 🤗

Canim bi gun bi gunu tutmuyor ki zaman zaman daha az hareket ediyolar. Allah korusun hic hareket olmazsa o tehlikle ama ediyolarmis bak endiselenme yarina canavar gibi olurlar guc topluyolar bugun 🤗
Sorma canim.ömrum bitti sanki öyle ağlıyorum ki 😔 nedendir anlamış değilim pozisyonlarimi değişti anlamadım gitti.Hissettim bugün evet ama her zamanki gibi değil.Gunler haftalar çabuk geçse 😔Sagsalim kavussak

Kızlar selam bende ikiz gebeyim 2 hafta sonra nasipse cinsiyetleri öğreneceğiz bebeğin ilk hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz ?

Sorma canim.ömrum bitti sanki öyle ağlıyorum ki 😔 nedendir anlamış değilim pozisyonlarimi değişti anlamadım gitti.Hissettim bugün evet ama her zamanki gibi değil.Gunler haftalar çabuk geçse 😔Sagsalim kavussak
Kendine de kizlarina da zarar veriyosun annesi belki bas gelisi donduler daha az hareket hissediyosun o yuzden hic hissetmiyo degilsin sukur bak yarin normale donecekler

Kendine de kizlarina da zarar veriyosun annesi belki bas gelisi donduler daha az hareket hissediyosun o yuzden hic hissetmiyo degilsin sukur bak yarin normale donecekler
Yatak odasına uzandım çikolata yedim şükür ikisi de hareket etti bi nebze rahatladım canım.😔

Kızlar nasılsınız?
Erkek milleti işte bizi ne kadar anlayabilir ki
Şöyle bi baklava ya da şerbetli bir tatlı ye bak nasıl hareket edecekler 😂
Denenmiştir emin ol

Amin inşallah 🤲🏻hepimiz sagsalim kavusalim.Tup bebek miydi?ikiz olduğunu nerden anladin🥰benim 8+3 te anca netleşti.
Kızımın biri basindan beri hep saklandi.
Evet tüp bebek canım . Ben cinsiyet belirleme yaptırdım . Çift embriyo transfer edildi (öyle hissediyorum sanki ikiz olacak )
O yüzden dedim

X