Hanımlar merhaba sizlere bir kaç sorum olacaktı. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Ben tüp bebek ile ikizlere hamileyim. Aslında hala inanamıyorum ya bakalım Rabbim bağışlar inslalah. Tüp bebek Dr bana kalp atışı duyulduktan sonra kendi şehrinde devam edebilirsin dedi bende de dr arayışına başladım pazartesi gittim de. Bizim hafta hesabı nasıl oluyor anlamadım gitti tüp bebek Dr son adet başlangıcını alıyor buradaki Dr transfer tarihini baz alıp hesaplama yapıyor. Arada 5 günlük bir fark var aslında çok değil ama hangisini göre gidicem bilemedim.
Birde kiminiz perintologa gitmek daha iyi olur demiş ben küçük bir şehirde yaşıyorum en yakın perintolog 2.5 saatlik mesafede.
Tüp bebek Dr u da 1.5 saatlik mesafede. İkiz gebelikler riskli olduğu için ben sık sık kontrole gitmek isterim ama buradaki Dr 3hafta sonra gel dedi yani ben bı başka Dr a daha gidicem bakalım içime kim dönerse artık.
Son soru tüp bebek ilaçları kaçıncı haftada bırakılıyor acaba. İlaçlar dan mi bilmiyorum ama midemde bı ekşime yanma söz konusu doğru düzgün yemek yiyemiyorum bu yuzden tavsiyeniz varsa dinlerim.
Haftam buradaki Dr a göre 6+4 pazartesi günü Dr kalp atışlarını kendi gördü birinin ki zayıf dedi
Bu durumu yaşayanlar var mı?
Bu süreç çok zorlu bir süreç. Rabbim bizlere güç kuvvet versin evlatlarımizi bize bağışlasın.
Hepinize hayırlı günler dilerim