2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

evet gittigimde ben de soracagim eger doktor soylemezse. bazen alttan gelen bicak saplanmasi gibi anlik aci hissediyorum kasiklarimda. bu ciger gelistirici igne sadece 2 doz mu yapiliyormus, tekrari olacak miymis ilerleyen haftalarda?
Bir dozunu dün diğer dozu bugün vuruldum doğuma kadar etkisi devam ediyormuş belirli bir süresi yok dedi doktorum benim de adet sancısı gibi sancım oldu aslında adet dönemimmiş sanırım o yüzden ama kasılma da var o yüzden riske atmak istemedi

Bir dozunu dün diğer dozu bugün vuruldum doğuma kadar etkisi devam ediyormuş belirli bir süresi yok dedi doktorum benim de adet sancısı gibi sancım oldu aslında adet dönemimmiş sanırım o yüzden ama kasılma da var o yüzden riske atmak istemedi
Benim Doktorum da herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen 27.hafta da ciğer geliştirici iğne yapalım dedi. Tedbirli olmak istiyorlar sanırım. İki hafta da bir çağıyor beni muayene için.

Benim Doktorum da herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen 27.hafta da ciğer geliştirici iğne yapalım dedi. Tedbirli olmak istiyorlar sanırım. İki hafta da bir çağıyor beni muayene için.
Evet çünkü çok etkili oluyormuş bana da 27 demişti ama dün ağrım olunca bu hafta yapalım dedi

Kızlar nasılsınız? Kasılmalar dan bahsediyodunuz karında bı yerde sertleşme ve acı mı oluyodu sizde de ?bende iki gündür birer defa oldu .Doktorunuz herhangi bi ilaç verdimi bunun için?
Yaklasık iki hafta önce cok kasılmam oldu canım progestanla birlikte birkac fitil verdi doktorum rahim ağzına falan baktı cok sukur kısalma falan yoktu yatacaksın dedi 26ya kadar progestana devam edelim dedi diger fitiller bitti gecen hafta öyle canım ara ara olan sancılar gibi değildi sende kendini kontrol et benim hic dinmeden devam ettiği için aradım doktorumu aksatma derim doktorun görmesinde fayda var

Kızlar 🍀kontrollere ne sıklıkla gidiyosunuz?Detaylı sonucuna baktıktan sonra doktorum 1 ay sonra gel dedi,eşim de çok geç cagiriyo burda da gidelim doktora falan diyo kafam karıştı 🤢
Biz 2haftada bir gidiyoruz ikizde riskli gebelik olarak gectgi için onbeş günde kontrollerimiz olacak demişti doktorum canım hatta son zamanlarda hafta da bir oluyormus herhalde riskli gebeliklerde bunuda bir yerde öyle okumuştum

Yaklasık iki hafta önce cok kasılmam oldu canım progestanla birlikte birkac fitil verdi doktorum rahim ağzına falan baktı cok sukur kısalma falan yoktu yatacaksın dedi 26ya kadar progestana devam edelim dedi diger fitiller bitti gecen hafta öyle canım ara ara olan sancılar gibi değildi sende kendini kontrol et benim hic dinmeden devam ettiği için aradım doktorumu aksatma derim doktorun görmesinde fayda var
Çok sık olmuyo canım ondan sadece danıştım doktoruma ağrı durumunu soruyo sadece.
Fitil kac tane günde kaç kez atıyorsun ignen varmı?haftalik

Merhaba kızlar 24 haftalik oldmm ve artık nefes almakta çok zorlanıyorum böyle bişey yaşayan var mı. Sırtımı yaslayıp oturamiyorum bile nefesim daralıyor. Ancak yan uzanirsam rahat ediyorumm

Merhaba kızlar 24 haftalik oldmm ve artık nefes almakta çok zorlanıyorum böyle bişey yaşayan var mı. Sırtımı yaslayıp oturamiyorum bile nefesim daralıyor. Ancak yan uzanirsam rahat ediyorumm
Evet cnm bnde öyleyim oturmak tam bi eziyet sürekli yatıyorum özellikle yemek yedikten sonra hiç dik duramıyorum

Burnum sürekli tıkalı gibi oturunca karnım taş gibi oluyor zaten sürekli yatıyorum ama bu seferde midem mahvoldu

X