2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Günde on defa oluyodur doktor normal dedi zaten anlık oluyo mesela oturduğumda olduysa kalkıp bi kaç adım attığımda düzeliyo hemen
Doktorum ısrarla pruloton olup olmadigimi soruyo sanırım bu tür Kasılmalara faydası var.
Cevabın için teşekkür ederim canım

İkisi de erkek. Cok şükür dünya tatlisi kizim var. Rabbim ayirmasin.

Kızlar nasılsınız? Kasılmalar dan bahsediyodunuz karında bı yerde sertleşme ve acı mı oluyodu sizde de ?bende iki gündür birer defa oldu .Doktorunuz herhangi bi ilaç verdimi bunun için?
Ben de sordum doktorum evet kasılma normal olabilir dedi. Ben zaten kalsiyum magnezyum vs. Kullanıyorum. Faydasi oluyor mu bilmiyorum

hosbulduk cnm, tek plasenta iki kese, tek yumurta ikizi erkek bizimkiler. insallah hepimiz saglikla zamaninda alalim kucagimiza miniklerimizi:))progestan fitil kullaniyorum gece 1 tane. igneye daha baslamadik ama haftaya kontrolum var, sanirim nstye alip bakacak duruma gore. okudugum kadariyla bu haftalarda ciger gelistirici igne de yapilmaya baslaniyor bebekler icin. haftalar ilerledikce rahat bi nefes alirim korkularim azalir diyordum ama pek de oyle olmadi, agirlastikca endiseler korkular da artmaya basladi, cok sukur bugun de dogurmadim diyorum her gece( yine de sakin kalmaya calisiyorum. hepimiz dikkatli ama sakin kalalim, zor gunler ama hepimiz icin sonu cok cok iyi olacak insallah:)))

Ben bugün vuruldum ciğer geliştirici ağrılarım vardı doktor riske atmayalım iğnen yapılmış olsun dedi yarın ikinci dozu vurulacağım

Ben bugün vuruldum ciğer geliştirici ağrılarım vardı doktor riske atmayalım iğnen yapılmış olsun dedi yarın ikinci dozu vurulacağım
evet gittigimde ben de soracagim eger doktor soylemezse. bazen alttan gelen bicak saplanmasi gibi anlik aci hissediyorum kasiklarimda. bu ciger gelistirici igne sadece 2 doz mu yapiliyormus, tekrari olacak miymis ilerleyen haftalarda?

Kızlar kontrollere ne sıklıkla gidiyosunuz?Detaylı sonucuna baktıktan sonra doktorum 1 ay sonra gel dedi,eşim de çok geç cagiriyo burda da gidelim doktora falan diyo kafam karıştı

Kızlar kontrollere ne sıklıkla gidiyosunuz?Detaylı sonucuna baktıktan sonra doktorum 1 ay sonra gel dedi,eşim de çok geç cagiriyo burda da gidelim doktora falan diyo kafam karıştı
Benimkide bir ay sonra gel diyo ama ben 20 günde bir gidiyom bide oturduğum ilçede başka kadın doğumcuya gidiyom 20 günde bir yani on günde bir kontrole gitmiş oluyorum

Benimkide bir ay sonra gel diyo ama ben 20 günde bir gidiyom bide oturduğum ilçede başka kadın doğumcuya gidiyom 20 günde bir yani on günde bir kontrole gitmiş oluyorum
Bende burda arada gidiyodum canım ilk zamanlar veya ağrım olduğu zaman vs.
Şimdi hareketlerini hissediyorum diye gitmeyi kestim bugün babası öyle diyo 1 ay çok uzun kontrol için burda da gidelim diyo bilemedim 19 ünda kendi doktorumda randevum

İçine sinmiyosa git bence şuan covidden dolayı uzun tutuyorlar randevu aralarını bide doktor sıkıntı görmediyse ondan öyle demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…