- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.221
Doktorum ısrarla pruloton olup olmadigimi soruyo sanırım bu tür Kasılmalara faydası var.Günde on defa oluyodur doktor normal dedi zaten anlık oluyo mesela oturduğumda olduysa kalkıp bi kaç adım attığımda düzeliyo hemen
İkisi de erkek. Cok şükür dünya tatlisi kizim var. Rabbim ayirmasin.Tek doz yaparlar sana da.10 yıl etkisi varmis benim de 2017 de yapılmış tek doz ki nasıl yaptırdım hatırlamıyorumsistemde gorunuyo bu sebeple ikinci doz yapılacak sadece.Senin cinsiyetler ne masallah kızın varmış biz daha ilk bebeklerimize kavuşacağız Allah'ın izniyle.
Amin canım rabbim kimseye evlat acısı vermesin.İkisi de erkek. Cok şükür dünya tatlisi kizim var. Rabbim ayirmasin.
Ben de sordum doktorum evet kasılma normal olabilir dedi. Ben zaten kalsiyum magnezyum vs. Kullanıyorum. Faydasi oluyor mu bilmiyorumKızlar nasılsınız? Kasılmalar dan bahsediyodunuz karında bı yerde sertleşme ve acı mı oluyodu sizde de ?bende iki gündür birer defa oldu .Doktorunuz herhangi bi ilaç verdimi bunun için?
hosbulduk cnm, tek plasenta iki kese, tek yumurta ikizi erkek bizimkiler. insallah hepimiz saglikla zamaninda alalim kucagimiza miniklerimizi:))progestan fitil kullaniyorum gece 1 tane. igneye daha baslamadik ama haftaya kontrolum var, sanirim nstye alip bakacak duruma gore. okudugum kadariyla bu haftalarda ciger gelistirici igne de yapilmaya baslaniyor bebekler icin. haftalar ilerledikce rahat bi nefes alirim korkularim azalir diyordum ama pek de oyle olmadi, agirlastikca endiseler korkular da artmaya basladi, cok sukur bugun de dogurmadim diyorum her geceAynen tarif ettiğin gibi canım ,ama acı da duydum kısa süreli.Sen iğne fitil ne kadar kullaniyosun? Sık olmadıkça normal demekki.Masallah sen baya ilerlemişsin inşallah hepimiz sagsalim kucağımıza alırız.Buarada hoşgeldin aramıza,bebeklerin cinsiyeti nedir?
Canım merak etme bunlar normal süreçler bir şey olmaz inşallahAynen canım benimde 1 kez oldu iki gündür
Doktoruma sordum istihrat et adet ağrısı gibi ağrın olmadıkça sorun değil dedi.İnsan endişe ediyo herşeyi.
Ben bugün vuruldum ciğer geliştirici ağrılarım vardı doktor riske atmayalım iğnen yapılmış olsun dedi yarın ikinci dozu vurulacağımhosbulduk cnm, tek plasenta iki kese, tek yumurta ikizi erkek bizimkiler. insallah hepimiz saglikla zamaninda alalim kucagimiza miniklerimizi:))progestan fitil kullaniyorum gece 1 tane. igneye daha baslamadik ama haftaya kontrolum var, sanirim nstye alip bakacak duruma gore. okudugum kadariyla bu haftalarda ciger gelistirici igne de yapilmaya baslaniyor bebekler icin. haftalar ilerledikce rahat bi nefes alirim korkularim azalir diyordum ama pek de oyle olmadi, agirlastikca endiseler korkular da artmaya basladi, cok sukur bugun de dogurmadim diyorum her gece( yine de sakin kalmaya calisiyorum. hepimiz dikkatli ama sakin kalalim, zor gunler ama hepimiz icin sonu cok cok iyi olacak insallah:)))
evet gittigimde ben de soracagim eger doktor soylemezse. bazen alttan gelen bicak saplanmasi gibi anlik aci hissediyorum kasiklarimda. bu ciger gelistirici igne sadece 2 doz mu yapiliyormus, tekrari olacak miymis ilerleyen haftalarda?Ben bugün vuruldum ciğer geliştirici ağrılarım vardı doktor riske atmayalım iğnen yapılmış olsun dedi yarın ikinci dozu vurulacağım
İnşallah canim hepimiz sorunsuz bı sekilde atlatırız bu süreci gebeliğin tadını çıkaramiyoruz korkularimizdanCanım merak etme bunlar normal süreçler bir şey olmaz inşallah
Amin inşallah canım benimAh bu minikler bizi uzmeden insallah vakitlerinde dogarlar hayirla kucagimiza aliriz
Benimkide bir ay sonra gel diyo ama ben 20 günde bir gidiyom bide oturduğum ilçede başka kadın doğumcuya gidiyom 20 günde bir yani on günde bir kontrole gitmiş oluyorumKızlarkontrollere ne sıklıkla gidiyosunuz?Detaylı sonucuna baktıktan sonra doktorum 1 ay sonra gel dedi,eşim de çok geç cagiriyo burda da gidelim doktora falan diyo kafam karıştı
Bende burda arada gidiyodum canım ilk zamanlar veya ağrım olduğu zaman vs.Benimkide bir ay sonra gel diyo ama ben 20 günde bir gidiyom bide oturduğum ilçede başka kadın doğumcuya gidiyom 20 günde bir yani on günde bir kontrole gitmiş oluyorum
İçine sinmiyosa git bence şuan covidden dolayı uzun tutuyorlar randevu aralarını bide doktor sıkıntı görmediyse ondan öyle demiştir.Bende burda arada gidiyodum canım ilk zamanlar veya ağrım olduğu zaman vs.
Şimdi hareketlerini hissediyorum diye gitmeyi kestimbugün babası öyle diyo 1 ay çok uzun kontrol için burda da gidelim diyo bilemedim 19 ünda kendi doktorumda randevum
Beni de ayda bir cagiriyo ama 3 haftada bir gidiyorumKızlarkontrollere ne sıklıkla gidiyosunuz?Detaylı sonucuna baktıktan sonra doktorum 1 ay sonra gel dedi,eşim de çok geç cagiriyo burda da gidelim doktora falan diyo kafam karıştı
Bende öyle yapicam sanırımBeni de ayda bir cagiriyo ama 3 haftada bir gidiyorum
Pandemi sureci biraz etkiliyor cok sık gitmemizi istemiyolar sankiBende öyle yapicam sanırımönce 3 haftada çağırıyodu bizi de.
Aynen canım bizi hiç düşünen yokPandemi sureci biraz etkiliyor cok sık gitmemizi istemiyolar sanki
Koooooooskoca bir ay nasil dayanalimAynen canım bizi hiç düşünen yok