- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.181
Selam canım ben ilkini 20.ci haftada 2.dozunu dün oldumGünaydın kızlar nasılsınız?
Tetanoz asilarinizi oldunuz mu?
Benim 2017 den ilk dozum varmış ikinci doz için dün iğneye gittiğimde hemşire yapalım dedi bende erken doğumu tetikliyo riskli gebeliklerde diye geç yaptırmak istiyorum dedim.Hemsire de nasıl isterseniz öyle bı sorumluluk biz alamayiz istediğiniz vakit yaparız evet bazı hastalarda böyle şeylere sebep oluyo dedi.30 haftam dolunca yaptıracağım
Ben bu hafta 2.yi olacağım doktorum hiç öyle bir riskinden bahsetmedi doğrusuNe bileyim canım ya hemşire de muallakta konuşuyor anlamış değilim.
Amin inşallah canım rabbim hepimize o güzel günü yaşatmayı nasip etsinGeçmiş olsun canım bı daha olmaz inşallah rabbim şifa versin...İyiyim bende evde yat kalk öyle idare ediyorum.
Amin canım benim inşallahAmin inşallah canım rabbim hepimize o güzel günü yaşatmayı nasip etsin
Şifa olsun canımSelam canım ben ilkini 20.ci haftada 2.dozunu dün oldum
Kuzum taşınma işleriyle uğraşıyorum pek yazamıyorum o yüzdenŞifa olsun canım
İyisin demibayadir sesin cikmiyo tatlım arada yaz bizlere .
Buarada şeker yuklemesi yaptırdın mi?
26.haftada yapalım dedi hemşire.
Ev tasiyosun sanırım yorma kendini dikkat et lütfen .Maşallah kuzucuklara ,Kuzum taşınma işleriyle uğraşıyorum pek yazamıyorum o yüzdenSen nasılsın nasıl gidiyor? Aynen ben 24.haftada yaptırmıştım çok şükür çıkmadı şeker. Geçen cumartesi gittim 1200 gram olmuş kuzular, artık 2 haftada bir çağırdı doktorum. Nstye gireceğiz 14 aralıkta
Yavaş yavaş yapıyorum zaten kuzum annemde var sağolsun yardım ediyorEv tasiyosun sanırım yorma kendini dikkat et lütfen .Maşallah kuzucuklara ,
Sen baya ilerledin darısı bize korkuyorum çok riskli haftalardayiz
İyiyim canım yat kalk evde öyle zaman gecirmeye calisiyorum.Haftalar zor geciyo.
İnşallah canım benim stresli düşünceli geciyo günler Allah'ım yardımcımız olsun,hicbirimize acı keder vermesin sagsalim kavusalim hepimizYavaş yavaş yapıyorum zaten kuzum annemde var sağolsun yardım ediyorHiç korkma bak yarısını geçtin bile 28i görünce daha da rahatlayacaksın çok az kaldı
Doktoruna güven bence onun da bir süresi var çünkü. Sen hamile kaldığından beri erken doğum riskini aklından çıkaramıyorsun rahat ol canım benim inan zamanında gelecek kızlarımız:)Canım
Doktorum tıbbi boyuta göre dusunuyo ve ol diyo israrla.Olacagim ama geç olacağım inan hatırlamıyorumaşı dan sonra ateşim oluyo muydu olmuyo muydu.
İnşallah canım da çok fazla sıkıntı yaşayan insan olmus tedbiri bizden takdiri Allah'tan.Doktoruna güven bence onun da bir süresi var çünkü. Sen hamile kaldığından beri erken doğum riskini aklından çıkaramıyorsun rahat ol canım benim inan zamanında gelecek kızlarımız:)
Ilk basta coktu. Tuvaletten kalkamadim. Ertesi gün azaldı. Sonra kahverengi lekelenmelerim oldu bir süre.Senın kanamam çok muydu nasıldı pıhtılı mıydı
30 canim ikiz gebelikte yanlis biliyor idarenizKızlar doğum raporu ikizlerde ne zaman alınıyo 30. Haftamı 32. Haftamı nette 30 yazıyor ama bana idarem 32 de al dedi acaba covidden dolay hamileler idari izinli sayılıyorya oyuzdenmi öyle dedi yoksa yanlış mı biliyolar (bizim idare çoğu şeyi yanlış biliyo oyuzden dedim )
Beni de gectigimiz hafta çağırmıştı yaptırmadım. Doktorumun bir taneai.yaptirabilirsin dedi. Digeri de 24ten sonra yaptir dedi. 24.haftadan sonra.yaptıracağımGünaydın kızlar nasılsınız?
Tetanoz asilarinizi oldunuz mu?
Benim 2017 den ilk dozum varmış ikinci doz için dün iğneye gittiğimde hemşire yapalım dedi bende erken doğumu tetikliyo riskli gebeliklerde diye geç yaptırmak istiyorum dedim.Hemsire de nasıl isterseniz öyle bı sorumluluk biz alamayiz istediğiniz vakit yaparız evet bazı hastalarda böyle şeylere sebep oluyo dedi.30 haftam dolunca yaptıracağım
30 canim ikiz gebelikte yanlis biliyor idareniz
İlk doz için mi çağırdılar canım?Benim ikinci doz yapılacak sadece 30 dolunca yaptiracagim hemşire de bı sorun olmaz dedi zatenBeni de gectigimiz hafta çağırmıştı yaptırmadım. Doktorumun bir taneai.yaptirabilirsin dedi. Digeri de 24ten sonra yaptir dedi. 24.haftadan sonra.yaptıracağım
Bir şey olmaz Allah in izni ile rahat ol canımİnşallah canım da çok fazla sıkıntı yaşayan insan olmus tedbiri bizden takdiri Allah'tan.
Tedbiri elden bırakmamak lazim her konuda.
Aynen canım ikiz doğum yapan arkadaşlara da sordum onlarda 30 bitince bildirmisler kuruma.Sinir ediyolar beni ya şimdi otuzda alsam nie erken aldın dicekler aman ya