2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Selam canım ben ilkini 20.ci haftada 2.dozunu dün oldum

Şifa olsun canım
İyisin demi bayadir sesin cikmiyo tatlım arada yaz bizlere .
Buarada şeker yuklemesi yaptırdın mi?
26.haftada yapalım dedi hemşire.
Kuzum taşınma işleriyle uğraşıyorum pek yazamıyorum o yüzden Sen nasılsın nasıl gidiyor? Aynen ben 24.haftada yaptırmıştım çok şükür çıkmadı şeker. Geçen cumartesi gittim 1200 gram olmuş kuzular, artık 2 haftada bir çağırdı doktorum. Nstye gireceğiz 14 aralıkta

Ev tasiyosun sanırım yorma kendini dikkat et lütfen .Maşallah kuzucuklara ,
Sen baya ilerledin darısı bize korkuyorum çok riskli haftalardayiz
İyiyim canım yat kalk evde öyle zaman gecirmeye calisiyorum.Haftalar zor geciyo.

Yavaş yavaş yapıyorum zaten kuzum annemde var sağolsun yardım ediyor Hiç korkma bak yarısını geçtin bile 28i görünce daha da rahatlayacaksın çok az kaldı

Yavaş yavaş yapıyorum zaten kuzum annemde var sağolsun yardım ediyor Hiç korkma bak yarısını geçtin bile 28i görünce daha da rahatlayacaksın çok az kaldı
İnşallah canım benim stresli düşünceli geciyo günler Allah'ım yardımcımız olsun,hicbirimize acı keder vermesin sagsalim kavusalim hepimiz

Benik seker dustugu icin dahiliyeye gittim direkt kizlar. 3 aylik ortalama insulin kortizol gibi tahliller yapildi normal cikinca onlar seker yuklemesi yapilmadi bana yani direkt dahiliyelik oldum cunku seker taban yapinca

Canım
Doktorum tıbbi boyuta göre dusunuyo ve ol diyo israrla.Olacagim ama geç olacağım inan hatırlamıyorum aşı dan sonra ateşim oluyo muydu olmuyo muydu.
Doktoruna güven bence onun da bir süresi var çünkü. Sen hamile kaldığından beri erken doğum riskini aklından çıkaramıyorsun rahat ol canım benim inan zamanında gelecek kızlarımız:)

Doktoruna güven bence onun da bir süresi var çünkü. Sen hamile kaldığından beri erken doğum riskini aklından çıkaramıyorsun rahat ol canım benim inan zamanında gelecek kızlarımız:)
İnşallah canım da çok fazla sıkıntı yaşayan insan olmus tedbiri bizden takdiri Allah'tan.
Tedbiri elden bırakmamak lazim her konuda.

Kızlar doğum raporu ikizlerde ne zaman alınıyo 30. Haftamı 32. Haftamı nette 30 yazıyor ama bana idarem 32 de al dedi acaba covidden dolay hamileler idari izinli sayılıyorya oyuzdenmi öyle dedi yoksa yanlış mı biliyolar (bizim idare çoğu şeyi yanlış biliyo oyuzden dedim )

30 canim ikiz gebelikte yanlis biliyor idareniz

Beni de gectigimiz hafta çağırmıştı yaptırmadım. Doktorumun bir taneai.yaptirabilirsin dedi. Digeri de 24ten sonra yaptir dedi. 24.haftadan sonra.yaptıracağım

Beni de gectigimiz hafta çağırmıştı yaptırmadım. Doktorumun bir taneai.yaptirabilirsin dedi. Digeri de 24ten sonra yaptir dedi. 24.haftadan sonra.yaptıracağım
İlk doz için mi çağırdılar canım?Benim ikinci doz yapılacak sadece 30 dolunca yaptiracagim hemşire de bı sorun olmaz dedi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…