2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Sen ogretmen misim.canim idari izinli misin su an? Uzaktan egitim veriyor musun?

Ikizlerde 30. Hafta eğer evden çalışmaya devam ediyorsan çalışabilir raporu alıyorsun 30. Haftada doğum önceki izini doğum sonrasına aktarmak için eğer çalışmıyorsun evden sorun yok doğum raporu yeterli doğum sonrası izin başlatmak için

Ilk doz icin canim. Hic yaptirmadim daha.Ben 2016da yaptirmistim kizima hamileyken. Simdi 2 doz mu yapılacak bilmiyorum onu.
Tek doz yaparlar sana da.10 yıl etkisi varmis benim de 2017 de yapılmış tek doz ki nasıl yaptırdım hatırlamıyorum sistemde gorunuyo bu sebeple ikinci doz yapılacak sadece.Senin cinsiyetler ne masallah kızın varmış biz daha ilk bebeklerimize kavuşacağız Allah'ın izniyle.

Yok canım doğum öncesi 30.haftada da kuruma bildirecek,kurum SGK ya ,doğumdan snra da doğum belgesi bildirilecek ki doğum parası alabilsin.İkisinin toplamı yatiyo cunku

Yok canım doğum öncesi 30.haftada da kuruma bildirecek,kurum SGK ya ,doğumdan snra da doğum belgesi bildirilecek ki doğum parası alabilsin.İkisinin toplamı yatiyo cunku
Ben 657 tabi olduğum için o mantıkla anlattım canım. 399 tabi olanlar ve sözleşmeli personel detayını tam bilemiyorum doğrudur onlarda doğum parası oluyor biz de rutin maaş devam ettiği için SGK dan herhangi bir ödeme yapmıyor

Seninde doğum parası hakkin var ssk 4a'lı degil misin?
657 devlet memurlugu oluyo sanırım özel sektörde biliyodum seni

Seninde doğum parası hakkin var ssk 4a'lı degil misin?
657 devlet memurlugu oluyo sanırım özel sektörde biliyodum seni
Yok canım devlet memuruyum devlet memurlarında doğum parası olmuyor eskiden bir çeyrek parası kadar doğum yardımı oluyordu 2016 da mevzuat değişti aile ve Sosyal politikalar bakanlığına aktarıldı ki şimdi tutar bir çeyrek parası kadar yok ( malum altın aldı yürüdü:) ) ama devlet memurlarına sgk herhangi bir doğum parası ödemiyor

Ben seni özel sektörde saniyodum canım.Ben kamudayim ama ssk 'liyim, işçi kadrosundayim o sebeple söylemiştim.Dogum öncesi ve sonrası bildirmem gerekiyo benim hakkım olanı almak için.Kizlarim için

Ben seni özel sektörde saniyodum canım.Ben kamudayim ama ssk 'liyim, işçi kadrosundayim o sebeple söylemiştim.Dogum öncesi ve sonrası bildirmem gerekiyo benim hakkım olanı almak için.Kizlarim için
Evet canım işçi kadrosu, sözleşmeli personel ya da 399 tabi olanlar alıyor biz de öyle bir para yok ben 2010 dan beri devlet memuruyum onun öncesinde özel sektördeyimdim . Aman kızlar sağlıkla gelsin de önemli değil

Öyle canım onlardan önemli bişey yok sadece yasal hakkimsa alırım kızlarım için harcarim ihtiyaç oldukça.Az değil ikizde 15/17 bin arası ödeme yapiliyomus.Bende 2009 da memuriyetten istifa ettim eşimin yanına tayin olmadığım için.

Kızlar nasılsınız? Kasılmalar dan bahsediyodunuz karında bı yerde sertleşme ve acı mı oluyodu sizde de ?bende iki gündür birer defa oldu .Doktorunuz herhangi bi ilaç verdimi bunun için?

Kızlar nasılsınız? Kasılmalar dan bahsediyodunuz karında bı yerde sertleşme ve acı mı oluyodu sizde de ?bende iki gündür birer defa oldu .Doktorunuz herhangi bi ilaç verdimi bunun için?
Canım merhaba
Bende de oluyor o şekilde taş gibi oldu oluyor bazen sağ bazen sol dr a sordum olabilir normal dedi ilaç ta vermedi
Günde 1 yada 2 kez oluyor

Kızlar iyiki varsınız ya yazdıklarınızı hep okuyorum bana ışık oluyorsunuz ... herşey yolunda gidecek inşallah panik yapmayın... kasılmalar normalmiş yine burda okumuştum...

Canım merhaba
Bende de oluyor o şekilde taş gibi oldu oluyor bazen sağ bazen sol dr a sordum olabilir normal dedi ilaç ta vermedi
Günde 1 yada 2 kez oluyor
Aynen canım benimde 1 kez oldu iki gündür
Doktoruma sordum istihrat et adet ağrısı gibi ağrın olmadıkça sorun değil dedi.İnsan endişe ediyo herşeyi.

evet canim, sislik oluyor degil mi o sertlesen yerde? ben aci degil de bi rahatsizlik hissediyorum oyle oldugunda, sanki kimildiyamiyormusum gibi hareketsiz kaliyorum karnim gevseyene kadar. doktor kasilma bunlar dikkatle takip et, saatte 4ten fazla olursa gel demisti, bir de 27.haftadan itibaren progestan fitile tekrar baslamami soylemisti. haftalar ilerledikce biraz daha sıklasiyor o kasilmalar, 27den sonra her gun olmaya basladi bende.

Aynen tarif ettiğin gibi canım ,ama acı da duydum kısa süreli.Sen iğne fitil ne kadar kullaniyosun? Sık olmadıkça normal demekki.Masallah sen baya ilerlemişsin inşallah hepimiz sagsalim kucağımıza alırız.Buarada hoşgeldin aramıza,bebeklerin cinsiyeti nedir?

Günde on defa oluyodur doktor normal dedi zaten anlık oluyo mesela oturduğumda olduysa kalkıp bi kaç adım attığımda düzeliyo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…