- 7 Ekim 2020
- 149
- 165
- 53
- 32
Oku tabi ki ama kendini çok fazla dinleme sakın bende iyle yaptım senin gibi hiç bir sorun olmadığı halde olmadı 6 aylık evliyim bende korunmuyoruz hiç düşün yani o yüzden elinden geldiğince kafanı başka şeylere yönlendir biliyorum çok zor bu ama denemeye çalış bende öyle yapmaya çalışıyorum bu ay bakalım nolacak rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah tez vakitte bebisimiz gelir güzel haberlerini alırızİnşAllah, elimde degil kendimi hep burda buluyorum sürekli okuyorum
3 şubatMerhaba arkadaşlar , güzel Hanımlar
Baktim da 2021 Listesi bulamadım , bu cici topik de benden olsun
Bol gebeli , hayırlı uğurlu olsun
HAdi bismillah batlari alalim temiz ve sade bir liste oluşturalım
Ocak - Şubat Bat'ları
@beyazz_orkidee 27 Ocak
@kbrylmz5555 28 Ocak
@siyahkelebek1420 28 Ocak
@Seyma-35 1 Şubat
@caglaaaaaa 1 Şubat
@tiniminihaniim 5 Şubat
@Beyza- 11 Şubat
KavLen 12 Şubat
tnurta 13 Şubat
M Melegim96 13 Şubat
@Melikal 19 Şubat
8 ŞubatMerhaba arkadaşlar , güzel Hanımlar
Ocak - Şubat Bat'ları
@beyazz_orkidee 27 Ocak
@kbrylmz5555 28 Ocak
@Seyma-35 1 Şubat
@caglaaaaaa 1 Şubat
@tiniminihaniim 5 Şubat
@Beyza- 11 Şubat
KavLen 12 Şubat
tnurta 13 Şubat
M Melegim96 13 Şubat
@Melikal 19 Şubat
Melek 3 şubatMerhaba arkadaşlar , güzel Hanımlar
Ocak - Şubat Bat'ları
@beyazz_orkidee 27 Ocak
@kbrylmz5555 28 Ocak
@Seyma-35 1 Şubat
@caglaaaaaa 1 Şubat
@tiniminihaniim 5 Şubat
@Beyza- 11 Şubat
KavLen 12 Şubat
tnurta 13 Şubat
M Melegim96 13 Şubat
@Melikal 19 Şubat
Aminn inşallahOku tabi ki ama kendini çok fazla dinleme sakın bende iyle yaptım senin gibi hiç bir sorun olmadığı halde olmadı 6 aylık evliyim bende korunmuyoruz hiç düşün yani o yüzden elinden geldiğince kafanı başka şeylere yönlendir biliyorum çok zor bu ama denemeye çalış bende öyle yapmaya çalışıyorum bu ay bakalım nolacak rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah tez vakitte bebisimiz gelir güzel haberlerini alırız
Evet de Bi gün daha kocamı zorlarsam artık boşayacak beni
Ve bunları amuda kalkacak gibi bacaklarım havada kıcımda yastıkla yorganın altından yazan ben.. Anne olmak istiyorum yaaaEvet de Bi gün daha kocamı zorlarsam artık boşayacak benie haklı ama, geldi yorgunum dedi yattı sırnaştım, kılı kıpırdamıyo dedim hadi son bugün de yapalım, 1 haftadır yapıyoz sen kandırıyon beni yumurta yok boşuna beni de geriyon diyo haklı adam ama ben de aynı durumdayım napalım ha Bi de ben anlamadım galiba çatlama oldu mu bende olmadı mı sen anlarsın Bi bakar mısın ben ovulasyon testi yapmamıştım hiç 22sinde basladım ilk defa biri diyo 2 çizgi pozitif biri diyo t daha kalın olmalı biri diyo çatlayınca siliklesiyo. Benim t koyuydu 2 gün catladıktan sonra cye yakın oldu Bi ton acık belki de ama ikisi de bari belli çizgi. Kocam 1 haftadır yapıyoz diyince6dank etti harbiden Bi hafta oldu ve yorulduk beden olarak da kafa olarak da, dha ne kadar deneyeceğiz yahu
Ve bunları amuda kalkacak gibi bacaklarım havada kıcımda yastıkla yorganın altından yazan ben.. Anne olmak istiyorum yaaa( o kadar içimden geliyo ki 6 kardeşim var en büyükleri benim. Evde çocuk sesine alıstım hep.. Duygulandım sütüm gelcek nerdeyse
kuzum sen testini bugünde yap bi bakalım o zaman anlarız bir hergün aynı saatte 1 saat önceden sıvı tüketimini kesip yapıyorsun dimi?Evet de Bi gün daha kocamı zorlarsam artık boşayacak benie haklı ama, geldi yorgunum dedi yattı sırnaştım, kılı kıpırdamıyo dedim hadi son bugün de yapalım, 1 haftadır yapıyoz sen kandırıyon beni yumurta yok boşuna beni de geriyon diyo haklı adam ama ben de aynı durumdayım napalım ha Bi de ben anlamadım galiba çatlama oldu mu bende olmadı mı sen anlarsın Bi bakar mısın ben ovulasyon testi yapmamıştım hiç 22sinde basladım ilk defa biri diyo 2 çizgi pozitif biri diyo t daha kalın olmalı biri diyo çatlayınca siliklesiyo. Benim t koyuydu 2 gün catladıktan sonra cye yakın oldu Bi ton acık belki de ama ikisi de bari belli çizgi. Kocam 1 haftadır yapıyoz diyince6dank etti harbiden Bi hafta oldu ve yorulduk beden olarak da kafa olarak da, dha ne kadar deneyeceğiz yahu
yaa yerim seni kızz olucaz inşallahVe bunları amuda kalkacak gibi bacaklarım havada kıcımda yastıkla yorganın altından yazan ben.. Anne olmak istiyorum yaaa( o kadar içimden geliyo ki 6 kardeşim var en büyükleri benim. Evde çocuk sesine alıstım hep.. Duygulandım sütüm gelcek nerdeyse
Mecitefendi değerleri yukselttigine şahit olduk kuzum aksu vital de libido artışı yaptıSen hangisini önerirsin canım hem vitamin olsun hem diğer işe yarasınmecitefendi mi aksu vital mi daha iyi
Hoşgeldin canım3 şubat
Ekliyorum canım benim8 Şubat
Ayh sen hep yaz olur mu valla çok güldürüyorsun çok yaşa emiVe bunları amuda kalkacak gibi bacaklarım havada kıcımda yastıkla yorganın altından yazan ben.. Anne olmak istiyorum yaaa( o kadar içimden geliyo ki 6 kardeşim var en büyükleri benim. Evde çocuk sesine alıstım hep.. Duygulandım sütüm gelcek nerdeyse
Hoşgeldin canım eklerim tabikiCanim beni de ekler misin 20şubat
Mecitefendi değerleri yukselttigine şahit olduk kuzum aksu vital de libido artışı yaptıama ikisi de aynı kapıya çıkıyor canım bana sorarsan mecitefendi derim
Hoşgeldin canım
Ekliyorum canım benim
Ayh sen hep yaz olur mu valla çok güldürüyorsun çok yaşa emi
Hoşgeldin canım eklerim tabiki
Tup bebekten onceki son ayim inşallahh rabbim nasip ederMecitefendi değerleri yukselttigine şahit olduk kuzum aksu vital de libido artışı yaptıama ikisi de aynı kapıya çıkıyor canım bana sorarsan mecitefendi derim
Hoşgeldin canım
Ekliyorum canım benim
Oyy Rabbim tüpe gerek kalmadan rahminde bebebini sekillendirir inşaallah canommTup bebekten onceki son ayim inşallahh rabbim nasip eder
GünaydınnnnnnMecitefendi değerleri yukselttigine şahit olduk kuzum aksu vital de libido artışı yaptıama ikisi de aynı kapıya çıkıyor canım bana sorarsan mecitefendi derim
Hoşgeldin canım
Ekliyorum canım benim
günaydın kuzumm bugün seninde ovü testini görücez hadi bakalımGünaydın arkadaşlar
Hadi uyanın herkes nerde
toplasin bakam bunun kimin bati yoklama alıyorum
Sutum gelecek neredeyse dedin ona güldüm canım çok samimisinGünaydınnnnnnkeşke gül diye yazsam ama gerçekler canımm. Inşallah hamile kalırım da daha çok güleriz
GünaydınnnnnnGünaydın arkadaşlar
Hadi uyanın herkes nerde
toplasin bakam bunun kimin bati yoklama alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?