- 4 Ocak 2021
- 861
- 534
- 53
- 27
Ahaha ah ahh.. Hedefe ulaşmak için her yol mübahtır napalım ne gerekiyorsa yapıcaz artık bebiş olunca yüzüne bakmam artık (deeermişim)Ya biz kadınlar ne fenayız bende şu sıra onun istediği tatlıları yapıyorum ne yapayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha ah ahh.. Hedefe ulaşmak için her yol mübahtır napalım ne gerekiyorsa yapıcaz artık bebiş olunca yüzüne bakmam artık (deeermişim)Ya biz kadınlar ne fenayız bende şu sıra onun istediği tatlıları yapıyorum ne yapayım![]()
ahahahahhh aynen öyle bende sürekli üstüne atlıyorum oda benim için aynı şeyi düşünüyorBiz de, ilk bikaç gün söylemiştim suan bitti sanıyo, ona söylemeden üstüne atlıyorum garibim kudurduğumdan sanıyorbebek için birlikte oldugumuzu ben biliyorum sadece ve stresli olan zevk alamayan ben oluyorum malesef
onun tuzu kuru
eşimde öyle diyor şuan bu kadar heveslisin hamile kalınca görücem ben seni hele bi azalma olsun diyorAhaha ah ahh.. Hedefe ulaşmak için her yol mübahtır napalım ne gerekiyorsa yapıcaz artık bebiş olunca yüzüne bakmam artık (deeermişim)![]()
Yav he heeşimde öyle diyor şuan bu kadar heveslisin hamile kalınca görücem ben seni hele bi azalma olsun diyor![]()
Bir arkadas keyfî olarak yapın diyordu aklınıza bebegi getirmeyinEvet, malesef bundan dert yancagom aklıma gelmezdi ama gerçekten bıktım yani 6 gün üst üste, Bi de stresten bişey de anlaşılmıyor hadi yumurtlama dönemi yapalım hop bitti yat uyu böyle seks hayatı mı olur bee![]()
Canım eşime mecitefendi keçi boynuzu özü sabah akşam bir yemek kaşığı yediriyordum değerleri bir ayda fırladı. Esinle beraber sen de tüket. Kardeşimin eşi o ay öyle hamile kaldı şimdi oğlu var abla sen de ic diyordu erindim vallaNasip canım İnşallah hayırlısıysa bu ay olurama benim bu aydan pek beklentim olmadığı için kan testi yaptırmadığım gibi bir de internetten laboquick ovulasyon testi aldım adetten sonra bir de testle takip edeyim dedim
Bu arada ben folik asit kullandığım için ekstra bir şey almıyorum. Ama eşime keçi boynuzu pekmezi falan yedirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bir şey var mı![]()
Canomm 30 günde bir , 17. Gün yumurtlama oluyor bu ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım belki yumurtlama erken olur dedim ama hiç hissetmiyorum bile vallacanım sen kaç günde bir regl oluyorsun?
Sesli güldüm ya alemsiniz kızlarBiz de, ilk bikaç gün söylemiştim suan bitti sanıyo, ona söylemeden üstüne atlıyorum garibim kudurduğumdan sanıyorbebek için birlikte oldugumuzu ben biliyorum sadece ve stresli olan zevk alamayan ben oluyorum malesef
onun tuzu kuru
Galiba hepimiz aynı dertten muzdaribiz kuzumNe de çok benii anlattın canım![]()
Şu keçi boynuzu özünü çok duydum bu ay onu deneyeyim bariCanım eşime mecitefendi keçi boynuzu özü sabah akşam bir yemek kaşığı yediriyordum değerleri bir ayda fırladı. Esinle beraber sen de tüket. Kardeşimin eşi o ay öyle hamile kaldı şimdi oğlu var abla sen de ic diyordu erindim valla
Galiba hepimiz aynı dertten muzdaribiz kuzumaslında böyle lh testleri yapip sadece o günü degerlendireceksin kurtulcan he
![]()
Vakti gelince olur canım sıkıntı yapma kendineEvde deniyoruz sadece doktora gelmek istemiyor canım kaldım öyle![]()
Bu ay olmazsa öyle yapcam zaten, Bi tane dogur ak için dokuz dogurdum şu 1 haftada kafam kazan gibiCanım eşime mecitefendi keçi boynuzu özü sabah akşam bir yemek kaşığı yediriyordum değerleri bir ayda fırladı. Esinle beraber sen de tüket. Kardeşimin eşi o ay öyle hamile kaldı şimdi oğlu var abla sen de ic diyordu erindim valla
Canomm 30 günde bir , 17. Gün yumurtlama oluyor bu ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım belki yumurtlama erken olur dedim ama hiç hissetmiyorum bile valla
Sesli güldüm ya alemsiniz kızlar
Galiba hepimiz aynı dertten muzdaribiz kuzumaslında böyle lh testleri yapip sadece o günü degerlendireceksin kurtulcan he
![]()
Geçen ay erken yumurtlama yaşadım canım bu ay yine değerlendirdik boş gecmedik diyebilirim bakalım inşallah güzel haberler verebilirim sizeCanem acaba yumurtlama döneminde olabilir misin bence tam vakti degetlendirmelisin![]()
Canım benim kesinlikle stres yapma bebek için yaparsan zaten olmaz eşini istediğin için birlikte olmaya çalış bence stres herşeyi mahfeder inşallah güzel haberlerini alırız senindeBiz de, ilk bikaç gün söylemiştim suan bitti sanıyo, ona söylemeden üstüne atlıyorum garibim kudurduğumdan sanıyorbebek için birlikte oldugumuzu ben biliyorum sadece ve stresli olan zevk alamayan ben oluyorum malesef
onun tuzu kuru
Canım benimde her zaman yumurtlama 12snde görülüyordu uygulamada ovulasyon testi aldım ve. Regli başlangıcından 10. Gün yumurtlamam oldu erken oldu yani uygulamaya rivayet etmeyin en iyisini yapmışsın güzel haberleri verirsin inşallah bu ay bizlereÇatlamayı gördüm çok şükür, darısı gebelik testinin basınaiyi ki bu testi yapmaya baslamışım. Çünkü uygulamada yumurtlama günü yarın görünüyo. Çok önemli Bi detay benim için bugünü de yarını da değerlendircem. Sonra kocamla Bi 2 hafta kanka gibi takılcam yeter artık yeteeer
![]()
Bu ay 8lmazsa öyle yapcam amaaan
İnşAllah, elimde degil kendimi hep burda buluyorum sürekli okuyorumCanım benim kesinlikle stres yapma bebek için yaparsan zaten olmaz eşini istediğin için birlikte olmaya çalış bence stres herşeyi mahfeder inşallah güzel haberlerini alırız seninde
İnşAllahCanım benimde her zaman yumurtlama 12snde görülüyordu uygulamada ovulasyon testi aldım ve. Regli başlangıcından 10. Gün yumurtlamam oldu erken oldu yani uygulamaya rivayet etmeyin en iyisini yapmışsın güzel haberleri verirsin inşallah bu ay bizlere
Mecitefendi ya da Aksu vital öneririm valla Aksu vital eşimde libido artışı yaptıŞu keçi boynuzu özünü çok duydum bu ay onu deneyeyim bari
ay valla ben bu ay öyle yapcam testle yumurtlamamı takip edecem o günleri değerlendircem benim eşim de yıldı benden![]()
Yok canım 3 yılı geçti artık sıkıntı yok vallaVakti gelince olur canım sıkıntı yapma kendine![]()
Bu ay olmazsa öyle yapcam zaten, Bi tane dogur ak için dokuz dogurdum şu 1 haftada kafam kazan gibi![]()
Erken yumurtlama olduysa belki de bebiş vardır canım ama bekleyelim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz inşallahGeçen ay erken yumurtlama yaşadım canım bu ay yine değerlendirdik boş gecmedik diyebilirim bakalım inşallah güzel haberler verebilirim size
Daha bu ay çalışmaya başladık yaMecitefendi ya da Aksu vital öneririm valla Aksu vital eşimde libido artışı yaptı
Yok canım 3 yılı geçti artık sıkıntı yok valla
Allah'ım ya
akşam akşam iyi güldürdün valla canım
bu ay olacak inanıyorum kaç aydır deniyorsujux
Erken yumurtlama olduysa belki de bebiş vardır canım ama bekleyelim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
Bakalım inşallah canım benimMecitefendi ya da Aksu vital öneririm valla Aksu vital eşimde libido artışı yaptı
Yok canım 3 yılı geçti artık sıkıntı yok valla
Allah'ım ya
akşam akşam iyi güldürdün valla canım
bu ay olacak inanıyorum kaç aydır deniyorsujux
Erken yumurtlama olduysa belki de bebiş vardır canım ama bekleyelim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
bana da o lazım zatenMecitefendi ya da Aksu vital öneririm valla Aksu vital eşimde libido artışı yaptı![]()
Daha bu ay çalışmaya başladık yayazdıklarıma bakan da sanacak yıllardır deniyoruz, temmuzda evlendik ama son 2 aydır bebek istiyoruz artık birbirimizi çekemiyoruz evde bebek cıvıltısı olsun dedik
![]()
bana da o lazım zateno zaman aksu vital alayım aktarda var mıdır
![]()
Sen hangisini önerirsin canım hem vitamin olsun hem diğer işe yarasınAyy yaaa
o zaman çok bekletmez sizi merak etme canım alemsin
Valla baktım böyle olmaz ben de gittim mecitefendi aldim
aktardan almıştım onu canım 30 tl biseydi 2 ay gidiyor
![]()