• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de, ilk bikaç gün söylemiştim suan bitti sanıyo, ona söylemeden üstüne atlıyorum garibim kudurduğumdan sanıyor🤣🤣bebek için birlikte oldugumuzu ben biliyorum sadece ve stresli olan zevk alamayan ben oluyorum malesef 😁 onun tuzu kuru
ahahahahhh aynen öyle bende sürekli üstüne atlıyorum oda benim için aynı şeyi düşünüyor 🤣🤣

Evet, malesef bundan dert yancagom aklıma gelmezdi ama gerçekten bıktım yani 6 gün üst üste, Bi de stresten bişey de anlaşılmıyor hadi yumurtlama dönemi yapalım hop bitti yat uyu böyle seks hayatı mı olur bee 😔😔🤣🤣
Bir arkadas keyfî olarak yapın diyordu aklınıza bebegi getirmeyin 😂 oyle de olmuyor işte hep aklına geliyor mübarek 😂

Nasip canım İnşallah hayırlısıysa bu ay olur 😀 ama benim bu aydan pek beklentim olmadığı için kan testi yaptırmadığım gibi bir de internetten laboquick ovulasyon testi aldım adetten sonra bir de testle takip edeyim dedim 😂😂
Bu arada ben folik asit kullandığım için ekstra bir şey almıyorum. Ama eşime keçi boynuzu pekmezi falan yedirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bir şey var mı 😃😃
Canım eşime mecitefendi keçi boynuzu özü sabah akşam bir yemek kaşığı yediriyordum değerleri bir ayda fırladı. Esinle beraber sen de tüket. Kardeşimin eşi o ay öyle hamile kaldı şimdi oğlu var abla sen de ic diyordu erindim valla 😂
canım sen kaç günde bir regl oluyorsun?
Canomm 30 günde bir , 17. Gün yumurtlama oluyor bu ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım belki yumurtlama erken olur dedim ama hiç hissetmiyorum bile valla
Biz de, ilk bikaç gün söylemiştim suan bitti sanıyo, ona söylemeden üstüne atlıyorum garibim kudurduğumdan sanıyor🤣🤣bebek için birlikte oldugumuzu ben biliyorum sadece ve stresli olan zevk alamayan ben oluyorum malesef 😁 onun tuzu kuru
Sesli güldüm ya alemsiniz kızlar 😂😂
Ne de çok benii anlattın canım🤣🤣
Galiba hepimiz aynı dertten muzdaribiz kuzum 😂 aslında böyle lh testleri yapip sadece o günü degerlendireceksin kurtulcan he 😂

Canım eşime mecitefendi keçi boynuzu özü sabah akşam bir yemek kaşığı yediriyordum değerleri bir ayda fırladı. Esinle beraber sen de tüket. Kardeşimin eşi o ay öyle hamile kaldı şimdi oğlu var abla sen de ic diyordu erindim valla 😂

Galiba hepimiz aynı dertten muzdaribiz kuzum 😂 aslında böyle lh testleri yapip sadece o günü degerlendireceksin kurtulcan he 😂
Şu keçi boynuzu özünü çok duydum bu ay onu deneyeyim bari 😂😂

ay valla ben bu ay öyle yapcam testle yumurtlamamı takip edecem o günleri değerlendircem benim eşim de yıldı benden 😂😂

Canomm 30 günde bir , 17. Gün yumurtlama oluyor bu ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım belki yumurtlama erken olur dedim ama hiç hissetmiyorum bile valla

Sesli güldüm ya alemsiniz kızlar 😂😂

Bu ay olmazsa öyle yapcam zaten, Bi tane dogur ak için dokuz dogurdum şu 1 haftada kafam kazan gibi😁

Canım benim kesinlikle stres yapma bebek için yaparsan zaten olmaz eşini istediğin için birlikte olmaya çalış bence stres herşeyi mahfeder inşallah güzel haberlerini alırız seninde

Çatlamayı gördüm çok şükür, darısı gebelik testinin basına 🙏🏻 iyi ki bu testi yapmaya baslamışım. Çünkü uygulamada yumurtlama günü yarın görünüyo. Çok önemli Bi detay benim için bugünü de yarını da değerlendircem. Sonra kocamla Bi 2 hafta kanka gibi takılcam yeter artık yeteeer 🤣🤣🙈
Canım benimde her zaman yumurtlama 12snde görülüyordu uygulamada ovulasyon testi aldım ve. Regli başlangıcından 10. Gün yumurtlamam oldu erken oldu yani uygulamaya rivayet etmeyin en iyisini yapmışsın güzel haberleri verirsin inşallah bu ay bizlere

Canım benimde her zaman yumurtlama 12snde görülüyordu uygulamada ovulasyon testi aldım ve. Regli başlangıcından 10. Gün yumurtlamam oldu erken oldu yani uygulamaya rivayet etmeyin en iyisini yapmışsın güzel haberleri verirsin inşallah bu ay bizlere
İnşAllah 🙏🏻 ❤️

Şu keçi boynuzu özünü çok duydum bu ay onu deneyeyim bari 😂😂

ay valla ben bu ay öyle yapcam testle yumurtlamamı takip edecem o günleri değerlendircem benim eşim de yıldı benden 😂😂
Mecitefendi ya da Aksu vital öneririm valla Aksu vital eşimde libido artışı yaptı 😂😂
Vakti gelince olur canım sıkıntı yapma kendine 🥰
Yok canım 3 yılı geçti artık sıkıntı yok valla 🤭😀
Bu ay olmazsa öyle yapcam zaten, Bi tane dogur ak için dokuz dogurdum şu 1 haftada kafam kazan gibi😁
😂😂 Allah'ım ya 😂 akşam akşam iyi güldürdün valla canım 😂 bu ay olacak inanıyorum kaç aydır deniyorsujux😍
Geçen ay erken yumurtlama yaşadım canım bu ay yine değerlendirdik boş gecmedik diyebilirim bakalım inşallah güzel haberler verebilirim size
Erken yumurtlama olduysa belki de bebiş vardır canım ama bekleyelim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 😍💜

Mecitefendi ya da Aksu vital öneririm valla Aksu vital eşimde libido artışı yaptı 😂😂

😂😂 Allah'ım ya 😂 akşam akşam iyi güldürdün valla canım 😂 bu ay olacak inanıyorum kaç aydır deniyorsujux😍

Erken yumurtlama olduysa belki de bebiş vardır canım ama bekleyelim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 😍💜
Daha bu ay çalışmaya başladık ya 😁 yazdıklarıma bakan da sanacak yıllardır deniyoruz, temmuzda evlendik ama son 2 aydır bebek istiyoruz artık birbirimizi çekemiyoruz evde bebek cıvıltısı olsun dedik 😁🙏🏻❤️

Bakalım inşallah canım benim🥰🥰🎀💞

Daha bu ay çalışmaya başladık ya 😁 yazdıklarıma bakan da sanacak yıllardır deniyoruz, temmuzda evlendik ama son 2 aydır bebek istiyoruz artık birbirimizi çekemiyoruz evde bebek cıvıltısı olsun dedik 😁🙏🏻❤️
😂😂😂 Ayy yaaa 😂 o zaman çok bekletmez sizi merak etme canım alemsin 😀😀
bana da o lazım zaten 😅😅 o zaman aksu vital alayım aktarda var mıdır 😅😅
😂😂 Valla baktım böyle olmaz ben de gittim mecitefendi aldim 😂 aktardan almıştım onu canım 30 tl biseydi 2 ay gidiyor 😍

😂😂😂 Ayy yaaa 😂 o zaman çok bekletmez sizi merak etme canım alemsin 😀😀

😂😂 Valla baktım böyle olmaz ben de gittim mecitefendi aldim 😂 aktardan almıştım onu canım 30 tl biseydi 2 ay gidiyor 😍
Sen hangisini önerirsin canım hem vitamin olsun hem diğer işe yarasın 🤣🤣 mecitefendi mi aksu vital mi daha iyi 😀😀

Back
X