• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnnnnn 🌸 ya ben az önce test yaptım ama çekmedim işe geç kalcam diye sonuca baktım cıktım evden. Dünkü de Cden hafif acık renkti ama yine çift çizgiydi belliydi. Bugün daha silik t ama yine görünüyo. Ne zmaan ilk test yaotıgım gibi silik çıkacak yahu? Çatlama oldu dimi neden silikleşmiyo dünü de değerlendirdik artık bu aksam kocamı hayatta!! İkna edemem dün zar zor oldu yeter diyo Bi haftadır yapıyoz onca şey nereye gidiyo diyo isyanda haklı ama napabilirm ki ben de meraklı değilim heralde yoruldum 🙊😁 bugün de mi deperlendiricez dün yumurta catladıysa bugün ilişkiye gerek var mı canlı mıdır yumurta
Canım 2. İdrarla yapmıyor musun sen 😂 ilk idrarla mi yaptin o dogru sonuc vermez ama ki 😀
Bi de daha iliski olmasin valla zaten sperm 3 gun canlı kalıyor akışına bırak 😍💜

Evet canım benim 😍 nedense bu ay hevesim kaçtı he macun yapıyordum ise yaradığını dusunmuyorum valla az önce güreş oldu ama umutsuz vaka kuzum 😂😂
niyeyse bu ay benimde hiç hevesim yok sadece iki gün değerlendirmeyi düşünüyorum pikin 2. günü ve çatlama günü hadı hayırlısı 🤣🤣

Günaydınnnnnn 🌸 ya ben az önce test yaptım ama çekmedim işe geç kalcam diye sonuca baktım cıktım evden. Dünkü de Cden hafif acık renkti ama yine çift çizgiydi belliydi. Bugün daha silik t ama yine görünüyo. Ne zmaan ilk test yaotıgım gibi silik çıkacak yahu? Çatlama oldu dimi neden silikleşmiyo dünü de değerlendirdik artık bu aksam kocamı hayatta!! İkna edemem dün zar zor oldu yeter diyo Bi haftadır yapıyoz onca şey nereye gidiyo diyo isyanda haklı ama napabilirm ki ben de meraklı değilim heralde yoruldum 🙊😁 bugün de mi deperlendiricez dün yumurta catladıysa bugün ilişkiye gerek var mı canlı mıdır yumurta
canım ilk idrarlar yapmıyorsun değil mi? bugün ara verin yarın tekrarlarsın testini sizde dinlenin zaten bu kadar kafa yorduğunuz için gerçekten psikolojik olarak çok yoruluyor insan

niyeyse bu ay benimde hiç hevesim yok sadece iki gün değerlendirmeyi düşünüyorum pikin 2. günü ve çatlama günü hadı hayırlısı 🤣🤣
Keyfî olarak guresin kuzum en azından mutluluk hormonu salgılanır inşallah tutar benim sizlerden yana ümidim var inşallah 😍💜😀

Keyfî olarak guresin kuzum en azından mutluluk hormonu salgılanır inşallah tutar benim sizlerden yana ümidim var inşallah 😍💜😀
aynen öyle yapıcam canım kaç aydır sırf çocuk olsun diye oluyor yumurtlama gününde ister istemez ama bu ay öyle yapmıycam hayırlısı bakalım 🥰😂 sen ovü testini saat kaçta yapıyorsun kuzum?

canım ilk idrarlar yapmıyorsun değil mi? bugün ara verin yarın tekrarlarsın testini sizde dinlenin zaten bu kadar kafa yorduğunuz için gerçekten psikolojik olarak çok yoruluyor insan
Yok hayır ilk idrar degil dikkat ediyorum ona evet ya olsun ya da olmasın Bi netlik oda en azından düşünmicem bu kadar

aynen öyle yapıcam canım kaç aydır sırf çocuk olsun diye oluyor yumurtlama gününde ister istemez ama bu ay öyle yapmıycam hayırlısı bakalım 🥰😂 sen ovü testini saat kaçta yapıyorsun kuzum?
Düşünmemeye çalışalım diycem de benim ayaklar havada 😂😂😂

1 gibi yapicam kismetse canim bakalim bugün ne durumdayiz 😍

Canım 2. İdrarla yapmıyor musun sen 😂 ilk idrarla mi yaptin o dogru sonuc vermez ama ki 😀
Bi de daha iliski olmasin valla zaten sperm 3 gun canlı kalıyor akışına bırak 😍💜
Evet 2.idrarla yaptım. Valla olamıcak zaten tükendik 😁 1 haftadır ugrasıyorız olacaksa illa biriyle olur bundan sonra artık saldım beklemedeyim bat 10

Evet 2.idrarla yaptım. Valla olamıcak zaten tükendik 😁 1 haftadır ugrasıyorız olacaksa illa biriyle olur bundan sonra artık saldım beklemedeyim bat 10
Tutacak eminim canım havuç ye bir iki gün 😍 batini da ekleyelim şans olsun 😍💜
ben 2 aydır belime yastık koyup yatıyordum ama bu ay başka bir şey deniycem 🤣🤣
Ne yapacaksın balım hele bize de soyle 😀🤭 yoksa karın üstü mü yatacaksin 😂

Canım silik olduysa çatlama o gün içinde olacak ve o günü de değerlendir bence boş geçme haklısın bende öyle diyosun onca şeyden bı tanesimi tutmaz diye ama sabır işte öyle kolay bişe değil ki sen ümidini kaybetme ve stres yapma

Canım ovu testini saat 10 ile 8 arasında yapman gerekiyor ve yapmadan önce 1 saat sıvı bişe icmemen gerekir sırf çocuk için yapiyosun oluyor zaten emin ol çünkü beyinde onu endekliyosun ve strese giriyosun direk

herkese merhaba bat 28 ocak yarın :D benide eklermisiniz. ıkı gun once test yaptım negatıftı ama aksam idrarıydı catlamanın 11,gunuydu beklemedeyım

Tutacak eminim canım havuç ye bir iki gün 😍 batini da ekleyelim şans olsun 😍💜

Ne yapacaksın balım hele bize de soyle 😀🤭 yoksa karın üstü mü yatacaksin 😂
aynen öyle bebeğim dizimizin üstünde eğildiğimiz pozisyonu deneyip sonra yüzüstü yatıcam ve bir bacağımı içeri doğru çekicem bir arkadaşım bu şekilde deneyip başarılı oldu denemekten ne çıkar 😂😂

Oyy Rabbim tüpe gerek kalmadan rahminde bebebini sekillendirir inşaallah canomm 😍😍 umutla bekliyoruz inşallah 😍🌸🎈
Agzindan da bal damliyor ya amiiin inşallahhhhh😍😍 olmazsa da napalim rabbimden gelene raziyiz embriyolar da bekliyor donuk nasibimiz nerede gorecegiz inşallah🤲😍

Back
X