- 31 Ekim 2020
- 462
- 733
- 33
Evet canım benimgünaydın kuzumm bugün seninde ovü testini görücez hadi bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım benimgünaydın kuzumm bugün seninde ovü testini görücez hadi bakalım![]()
Canım 2. İdrarla yapmıyor musun senGünaydınnnnnnya ben az önce test yaptım ama çekmedim işe geç kalcam diye sonuca baktım cıktım evden. Dünkü de Cden hafif acık renkti ama yine çift çizgiydi belliydi. Bugün daha silik t ama yine görünüyo. Ne zmaan ilk test yaotıgım gibi silik çıkacak yahu? Çatlama oldu dimi neden silikleşmiyo dünü de değerlendirdik artık bu aksam kocamı hayatta!! İkna edemem dün zar zor oldu yeter diyo Bi haftadır yapıyoz onca şey nereye gidiyo diyo isyanda haklı ama napabilirm ki ben de meraklı değilim heralde yoruldum
bugün de mi deperlendiricez dün yumurta catladıysa bugün ilişkiye gerek var mı canlı mıdır yumurta
niyeyse bu ay benimde hiç hevesim yok sadece iki gün değerlendirmeyi düşünüyorum pikin 2. günü ve çatlama günü hadı hayırlısıEvet canım benimnedense bu ay hevesim kaçtı he macun yapıyordum ise yaradığını dusunmuyorum valla az önce güreş oldu ama umutsuz vaka kuzum
![]()
canım ilk idrarlar yapmıyorsun değil mi? bugün ara verin yarın tekrarlarsın testini sizde dinlenin zaten bu kadar kafa yorduğunuz için gerçekten psikolojik olarak çok yoruluyor insanGünaydınnnnnnya ben az önce test yaptım ama çekmedim işe geç kalcam diye sonuca baktım cıktım evden. Dünkü de Cden hafif acık renkti ama yine çift çizgiydi belliydi. Bugün daha silik t ama yine görünüyo. Ne zmaan ilk test yaotıgım gibi silik çıkacak yahu? Çatlama oldu dimi neden silikleşmiyo dünü de değerlendirdik artık bu aksam kocamı hayatta!! İkna edemem dün zar zor oldu yeter diyo Bi haftadır yapıyoz onca şey nereye gidiyo diyo isyanda haklı ama napabilirm ki ben de meraklı değilim heralde yoruldum
bugün de mi deperlendiricez dün yumurta catladıysa bugün ilişkiye gerek var mı canlı mıdır yumurta
Keyfî olarak guresin kuzum en azından mutluluk hormonu salgılanır inşallah tutar benim sizlerden yana ümidim var inşallahniyeyse bu ay benimde hiç hevesim yok sadece iki gün değerlendirmeyi düşünüyorum pikin 2. günü ve çatlama günü hadı hayırlısı![]()
aynen öyle yapıcam canım kaç aydır sırf çocuk olsun diye oluyor yumurtlama gününde ister istemez ama bu ay öyle yapmıycam hayırlısı bakalımKeyfî olarak guresin kuzum en azından mutluluk hormonu salgılanır inşallah tutar benim sizlerden yana ümidim var inşallah![]()
Yok hayır ilk idrar degil dikkat ediyorum ona evet ya olsun ya da olmasın Bi netlik oda en azından düşünmicem bu kadarcanım ilk idrarlar yapmıyorsun değil mi? bugün ara verin yarın tekrarlarsın testini sizde dinlenin zaten bu kadar kafa yorduğunuz için gerçekten psikolojik olarak çok yoruluyor insan
Düşünmemeye çalışalım diycem de benim ayaklar havadaaynen öyle yapıcam canım kaç aydır sırf çocuk olsun diye oluyor yumurtlama gününde ister istemez ama bu ay öyle yapmıycam hayırlısı bakalımsen ovü testini saat kaçta yapıyorsun kuzum?
Evet 2.idrarla yaptım. Valla olamıcak zaten tükendikCanım 2. İdrarla yapmıyor musun senilk idrarla mi yaptin o dogru sonuc vermez ama ki
Bi de daha iliski olmasin valla zaten sperm 3 gun canlı kalıyor akışına bırak![]()
ben 2 aydır belime yastık koyup yatıyordum ama bu ay başka bir şey deniycemDüşünmemeye çalışalım diycem de benim ayaklar havada
1 gibi yapicam kismetse canim bakalim bugün ne durumdayiz![]()
Tutacak eminim canım havuç ye bir iki günEvet 2.idrarla yaptım. Valla olamıcak zaten tükendik1 haftadır ugrasıyorız olacaksa illa biriyle olur bundan sonra artık saldım beklemedeyim bat 10
Ne yapacaksın balım hele bize de soyleben 2 aydır belime yastık koyup yatıyordum ama bu ay başka bir şey deniycem![]()
İnnnnnnşallahTutacak eminim canım havuç ye bir iki günbatini da ekleyelim şans olsun
Ne yapacaksın balım hele bize de soyleyoksa karın üstü mü yatacaksin
![]()
Canım silik olduysa çatlama o gün içinde olacak ve o günü de değerlendir bence boş geçme haklısın bende öyle diyosun onca şeyden bı tanesimi tutmaz diye ama sabır işte öyle kolay bişe değil ki sen ümidini kaybetme ve stres yapmaGünaydınnnnnnya ben az önce test yaptım ama çekmedim işe geç kalcam diye sonuca baktım cıktım evden. Dünkü de Cden hafif acık renkti ama yine çift çizgiydi belliydi. Bugün daha silik t ama yine görünüyo. Ne zmaan ilk test yaotıgım gibi silik çıkacak yahu? Çatlama oldu dimi neden silikleşmiyo dünü de değerlendirdik artık bu aksam kocamı hayatta!! İkna edemem dün zar zor oldu yeter diyo Bi haftadır yapıyoz onca şey nereye gidiyo diyo isyanda haklı ama napabilirm ki ben de meraklı değilim heralde yoruldum
Canım ovu testini saat 10 ile 8 arasında yapman gerekiyor ve yapmadan önce 1 saat sıvı bişe icmemen gerekir sırf çocuk için yapiyosun oluyor zaten emin ol çünkü beyinde onu endekliyosun ve strese giriyosun direkaynen öyle yapıcam canım kaç aydır sırf çocuk olsun diye oluyor yumurtlama gününde ister istemez ama bu ay öyle yapmıycam hayırlısı bakalımsen ovü testini saat kaçta yapıyorsun kuzum?
aynen öyle bebeğim dizimizin üstünde eğildiğimiz pozisyonu deneyip sonra yüzüstü yatıcam ve bir bacağımı içeri doğru çekicem bir arkadaşım bu şekilde deneyip başarılı oldu denemekten ne çıkarTutacak eminim canım havuç ye bir iki günbatini da ekleyelim şans olsun
Ne yapacaksın balım hele bize de soyleyoksa karın üstü mü yatacaksin
![]()
aynen kuzuCanım ovu testini saat 10 ile 8 arasında yapman gerekiyor ve yapmadan önce 1 saat sıvı bişe icmemen gerekir sırf çocuk için yapiyosun oluyor zaten emin ol çünkü beyinde onu endekliyosun ve strese giriyosun direk
Agzindan da bal damliyor ya amiiin inşallahhhhhOyy Rabbim tüpe gerek kalmadan rahminde bebebini sekillendirir inşaallah canommumutla bekliyoruz inşallah
![]()
Bende birşey yok test negatif olsaydı mutlaka görünürdü şimdiye kadar silik bile olsa