Canım merhaba bugün yapacakmısin ben dun yaptım yaptım birşey yoktu şu an yeniden test yapsam mı diye kararsızımherkese merhaba bat 28 ocak yarınbenide eklermisiniz. ıkı gun once test yaptım negatıftı ama aksam idrarıydı catlamanın 11,gunuydu beklemedeyım
merhaba Yapmıcam yarın hastalanmazsam cuma sabah yapcam. Bıkere negatif gördum sonra kafam takıldı geç döllenmedir akşam idrarıdır cıkmamıstır felan dıye onun ıcın en ıyısı bekleyip görmek bence sende gecikirse yapCanım merhaba bugün yapacakmısin ben dun yaptım yaptım birşey yoktu şu an yeniden test yapsam mı diye kararsızım
Ben de birgebenin gunlugunde görmüştüm kuzum ama ben bundan 1 yıl önce falan bir ebeye gitmiştim o da bu yontemi yap dedi 1 kere yaptim olmayinca bıraktım inşallah bu ay tekrar deneyelim bari denemedik demeyizaynen öyle bebeğim dizimizin üstünde eğildiğimiz pozisyonu deneyip sonra yüzüstü yatıcam ve bir bacağımı içeri doğru çekicem bir arkadaşım bu şekilde deneyip başarılı oldu denemekten ne çıkar
aynen kuzum birlikte deneyelim bunu bakalım nolucakBen de birgebenin gunlugunde görmüştüm kuzum ama ben bundan 1 yıl önce falan bir ebeye gitmiştim o da bu yontemi yap dedi 1 kere yaptim olmayinca bıraktım inşallah bu ay tekrar deneyelim bari denemedik demeyiz
Hoşgeldin canım merhabaherkese merhaba bat 28 ocak yarınbenide eklermisiniz. ıkı gun once test yaptım negatıftı ama aksam idrarıydı catlamanın 11,gunuydu beklemedeyım
HoşbuldukkAynen oyle demin ayağa kalkınca bişe aktı hastalandım sandım koştum ama şeffaf beyaz su gibi bi akıntı gelmiş. Uzun zamandır böyle bi akıntım olmuyordu inş bi belirtidirHoşgeldin canım merhabayilmak yıkılmak yok
Gönlünü ferah tut canım sıkıntı stres yapma inşallahAgzindan da bal damliyor ya amiiin inşallahhhhholmazsa da napalim rabbimden gelene raziyiz embriyolar da bekliyor donuk nasibimiz nerede gorecegiz inşallah
Önümüzdeki maçlara bakacağız canim yılmak yıkılmak yokBende birşey yok test negatif olsaydı mutlaka görünürdü şimdiye kadar silik bile olsa
Ay hadi İnşallah balım Allah'ım kucagimizi boş bırakmasınaynen kuzum birlikte deneyelim bunu bakalım nolucak
Güzel haberlerini bekliyoruzHoşbuldukkAynen oyle demin ayağa kalkınca bişe aktı hastalandım sandım koştum ama şeffaf beyaz su gibi bi akıntı gelmiş. Uzun zamandır böyle bi akıntım olmuyordu inş bi belirtidir
İnş yarın bat olanlar hepimiz müjdeyi veririz:)))Güzel haberlerini bekliyoruzbakalım ilk gebemiz kim olacak
Valla şuan birşey yok canım ama benim adetim zaten her ay aynı gün gelmiyor sat 27 aralıktı bu ayda 27 Ocak-30 ocak arası bekliyorum
Artık önümüzdeki maçlara bakacağız canim dimiValla şuan birşey yok canım ama benim adetim zaten her ay aynı gün gelmiyor sat 27 aralıktı bu ayda 27 Ocak-30 ocak arası bekliyorum
Acaba ovu testi diye hcg mi verdiler hiç çizgi yok
15i canımhiç mi yok canım ya adetin kaçıncı günü bugün
Yumurtlama değişir her ay ama. Mesala benim kimi ay 17.gün kimi 15.gün çok nadir aynı gun olurmuşSuna bakar mısınız 2 gün kaldı yumurtlamaya ama tık yok ben şimdi başımı hangi taslara vuram
Suna bakar mısınız 2 gün kaldı yumurtlamaya ama tık yok ben şimdi başımı hangi taslara vuram
kuzu benimde geçen ay böyleydi birden pik attı oluyor öyle merak etmeSuna bakar mısınız 2 gün kaldı yumurtlamaya ama tık yok ben şimdi başımı hangi taslara vuram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?