• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah, elimde degil kendimi hep burda buluyorum sürekli okuyorum
Oku tabi ki ama kendini çok fazla dinleme sakın bende iyle yaptım senin gibi hiç bir sorun olmadığı halde olmadı 6 aylık evliyim bende korunmuyoruz hiç düşün yani o yüzden elinden geldiğince kafanı başka şeylere yönlendir biliyorum çok zor bu ama denemeye çalış bende öyle yapmaya çalışıyorum bu ay bakalım nolacak rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah tez vakitte bebisimiz gelir güzel haberlerini alırız

Merhaba arkadaşlar , güzel Hanımlar 🤗🤭

Baktim da 2021 Listesi bulamadım , bu cici topik de benden olsun 😍
Bol gebeli , hayırlı uğurlu olsun 🤗
HAdi bismillah batlari alalim temiz ve sade bir liste oluşturalım 🤗🤗

Ocak - Şubat Bat'ları 👶

@beyazz_orkidee 27 Ocak 🌸 :KK200:

@kbrylmz5555 28 Ocak 🌸 :KK200:

@siyahkelebek1420 28 Ocak 🌸 :KK200:

@Seyma-35 1 Şubat 🌸 :KK200:

@caglaaaaaa 1 Şubat 🌸:KK200:

@tiniminihaniim 5 Şubat 🌸 :KK200:

@Beyza- 11 Şubat 🌸 :KK200:

KavLen KavLen 12 Şubat 🌸 :KK200:

tnurta tnurta 13 Şubat 🌸 :KK200:

M Melegim96 13 Şubat 🌸 :KK200:

@Melikal 19 Şubat 🌸 :KK200:
3 şubat

Ocak - Şubat Bat'ları 👶

8 Şubat 💞

Ocak - Şubat Bat'ları 👶

Melek 3 şubat

Oku tabi ki ama kendini çok fazla dinleme sakın bende iyle yaptım senin gibi hiç bir sorun olmadığı halde olmadı 6 aylık evliyim bende korunmuyoruz hiç düşün yani o yüzden elinden geldiğince kafanı başka şeylere yönlendir biliyorum çok zor bu ama denemeye çalış bende öyle yapmaya çalışıyorum bu ay bakalım nolacak rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah tez vakitte bebisimiz gelir güzel haberlerini alırız
Aminn inşallah 🙏🏻 ❤️

Evet de Bi gün daha kocamı zorlarsam artık boşayacak beni 🤣🤫e haklı ama, geldi yorgunum dedi yattı sırnaştım, kılı kıpırdamıyo dedim hadi son bugün de yapalım, 1 haftadır yapıyoz sen kandırıyon beni yumurta yok boşuna beni de geriyon diyo haklı adam ama ben de aynı durumdayım napalım 🤦‍♂️ ha Bi de ben anlamadım galiba çatlama oldu mu bende olmadı mı sen anlarsın Bi bakar mısın ben ovulasyon testi yapmamıştım hiç 22sinde basladım ilk defa biri diyo 2 çizgi pozitif biri diyo t daha kalın olmalı biri diyo çatlayınca siliklesiyo. Benim t koyuydu 2 gün catladıktan sonra cye yakın oldu Bi ton acık belki de ama ikisi de bari belli çizgi. Kocam 1 haftadır yapıyoz diyince6dank etti harbiden Bi hafta oldu ve yorulduk beden olarak da kafa olarak da, dha ne kadar deneyeceğiz yahu

Evet de Bi gün daha kocamı zorlarsam artık boşayacak beni 🤣🤫e haklı ama, geldi yorgunum dedi yattı sırnaştım, kılı kıpırdamıyo dedim hadi son bugün de yapalım, 1 haftadır yapıyoz sen kandırıyon beni yumurta yok boşuna beni de geriyon diyo haklı adam ama ben de aynı durumdayım napalım 🤦‍♂️ ha Bi de ben anlamadım galiba çatlama oldu mu bende olmadı mı sen anlarsın Bi bakar mısın ben ovulasyon testi yapmamıştım hiç 22sinde basladım ilk defa biri diyo 2 çizgi pozitif biri diyo t daha kalın olmalı biri diyo çatlayınca siliklesiyo. Benim t koyuydu 2 gün catladıktan sonra cye yakın oldu Bi ton acık belki de ama ikisi de bari belli çizgi. Kocam 1 haftadır yapıyoz diyince6dank etti harbiden Bi hafta oldu ve yorulduk beden olarak da kafa olarak da, dha ne kadar deneyeceğiz yahu
Ve bunları amuda kalkacak gibi bacaklarım havada kıcımda yastıkla yorganın altından yazan ben.. Anne olmak istiyorum yaaa :(( o kadar içimden geliyo ki 6 kardeşim var en büyükleri benim. Evde çocuk sesine alıstım hep.. Duygulandım sütüm gelcek nerdeyse 🤦‍♂️🤣

Ve bunları amuda kalkacak gibi bacaklarım havada kıcımda yastıkla yorganın altından yazan ben.. Anne olmak istiyorum yaaa :KK43:( o kadar içimden geliyo ki 6 kardeşim var en büyükleri benim. Evde çocuk sesine alıstım hep.. Duygulandım sütüm gelcek nerdeyse 🤦‍♂️🤣

anne olmak kolay değilmis gerçekten neler yapıyoruz yaa 😂😂

kuzum sen testini bugünde yap bi bakalım o zaman anlarız bir hergün aynı saatte 1 saat önceden sıvı tüketimini kesip yapıyorsun dimi?

Ve bunları amuda kalkacak gibi bacaklarım havada kıcımda yastıkla yorganın altından yazan ben.. Anne olmak istiyorum yaaa :KK43:( o kadar içimden geliyo ki 6 kardeşim var en büyükleri benim. Evde çocuk sesine alıstım hep.. Duygulandım sütüm gelcek nerdeyse 🤦‍♂️🤣
yaa yerim seni kızz olucaz inşallah 🤣🥰

Sen hangisini önerirsin canım hem vitamin olsun hem diğer işe yarasın 🤣🤣 mecitefendi mi aksu vital mi daha iyi 😀😀
Mecitefendi değerleri yukselttigine şahit olduk kuzum aksu vital de libido artışı yaptı 😀😂 ama ikisi de aynı kapıya çıkıyor canım bana sorarsan mecitefendi derim 😍😀
Hoşgeldin canım 🎈
Ekliyorum canım benim 🎈😍
Ayh sen hep yaz olur mu valla çok güldürüyorsun çok yaşa emi 😂😍😍😍
Canim beni de ekler misin 20şubat😊
Hoşgeldin canım eklerim tabiki 😍🎈🎈

Mecitefendi değerleri yukselttigine şahit olduk kuzum aksu vital de libido artışı yaptı 😀😂 ama ikisi de aynı kapıya çıkıyor canım bana sorarsan mecitefendi derim 😍😀

Hoşgeldin canım 🎈

Ekliyorum canım benim 🎈😍

Hoşgeldin canım 🎈

Ekliyorum canım benim 🎈😍

Tup bebekten onceki son ayim inşallahh rabbim nasip eder😍🤲🤲

Hoşgeldin canım 🎈

Ekliyorum canım benim 🎈😍

Günaydınnnnnn 🌸 🤣 keşke gül diye yazsam ama gerçekler canımm. Inşallah hamile kalırım da daha çok güleriz 🙏🏻😁💋💋❤️❤️

Günaydın arkadaşlar:KK55:
Hadi uyanın herkes nerde
:KK74: toplasin bakam bunun kimin bati yoklama alıyorum :KK48::KK36:
Günaydınnnnnn 🌸 ya ben az önce test yaptım ama çekmedim işe geç kalcam diye sonuca baktım cıktım evden. Dünkü de Cden hafif acık renkti ama yine çift çizgiydi belliydi. Bugün daha silik t ama yine görünüyo. Ne zmaan ilk test yaotıgım gibi silik çıkacak yahu? Çatlama oldu dimi neden silikleşmiyo dünü de değerlendirdik artık bu aksam kocamı hayatta!! İkna edemem dün zar zor oldu yeter diyo Bi haftadır yapıyoz onca şey nereye gidiyo diyo isyanda haklı ama napabilirm ki ben de meraklı değilim heralde yoruldum 🙊😁 bugün de mi deperlendiricez dün yumurta catladıysa bugün ilişkiye gerek var mı canlı mıdır yumurta

Back
X