• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkese merhaba bat 28 ocak yarın :KK70: benide eklermisiniz. ıkı gun once test yaptım negatıftı ama aksam idrarıydı catlamanın 11,gunuydu beklemedeyım
Canım merhaba bugün yapacakmısin ben dun yaptım yaptım birşey yoktu şu an yeniden test yapsam mı diye kararsızım

Canım merhaba bugün yapacakmısin ben dun yaptım yaptım birşey yoktu şu an yeniden test yapsam mı diye kararsızım
merhaba Yapmıcam yarın hastalanmazsam cuma sabah yapcam. Bıkere negatif gördum sonra kafam takıldı geç döllenmedir akşam idrarıdır cıkmamıstır felan dıye onun ıcın en ıyısı bekleyip görmek bence sende gecikirse yap

aynen öyle bebeğim dizimizin üstünde eğildiğimiz pozisyonu deneyip sonra yüzüstü yatıcam ve bir bacağımı içeri doğru çekicem bir arkadaşım bu şekilde deneyip başarılı oldu denemekten ne çıkar 😂😂
Ben de birgebenin gunlugunde görmüştüm kuzum ama ben bundan 1 yıl önce falan bir ebeye gitmiştim o da bu yontemi yap dedi 1 kere yaptim olmayinca bıraktım inşallah bu ay tekrar deneyelim bari denemedik demeyiz😂

Ben de birgebenin gunlugunde görmüştüm kuzum ama ben bundan 1 yıl önce falan bir ebeye gitmiştim o da bu yontemi yap dedi 1 kere yaptim olmayinca bıraktım inşallah bu ay tekrar deneyelim bari denemedik demeyiz😂
aynen kuzum birlikte deneyelim bunu bakalım nolucak 😂

Hoşgeldin canım merhaba 😀💜😍 yilmak yıkılmak yok :halay:
HoşbuldukkAynen oyle demin ayağa kalkınca bişe aktı hastalandım sandım koştum ama şeffaf beyaz su gibi bi akıntı gelmiş. Uzun zamandır böyle bi akıntım olmuyordu inş bi belirtidir🤷

Agzindan da bal damliyor ya amiiin inşallahhhhh😍😍 olmazsa da napalim rabbimden gelene raziyiz embriyolar da bekliyor donuk nasibimiz nerede gorecegiz inşallah🤲😍
Gönlünü ferah tut canım sıkıntı stres yapma inşallah 😍😍💜 ne gelirse Allah'tan 🐣🤗
Bende birşey yok test negatif olsaydı mutlaka görünürdü şimdiye kadar silik bile olsa 😌
Önümüzdeki maçlara bakacağız canim yılmak yıkılmak yok 🤩🤲🍁
aynen kuzum birlikte deneyelim bunu bakalım nolucak 😂
Ay hadi İnşallah balım Allah'ım kucagimizi boş bırakmasın 🤲🤩🐣

HoşbuldukkAynen oyle demin ayağa kalkınca bişe aktı hastalandım sandım koştum ama şeffaf beyaz su gibi bi akıntı gelmiş. Uzun zamandır böyle bi akıntım olmuyordu inş bi belirtidir🤷
Güzel haberlerini bekliyoruz 😍 bakalım ilk gebemiz kim olacak 🤗

Suna bakar mısınız 2 gün kaldı yumurtlamaya ama tık yok ben şimdi başımı hangi taslara vuram ☹️😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20210127_134801_6.webp
    IMG_20210127_134801_6.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 26
Suna bakar mısınız 2 gün kaldı yumurtlamaya ama tık yok ben şimdi başımı hangi taslara vuram ☹️😂😂😂

kız ben de bembeyaz sandım var işte çizgi 😂 birden koyulaşıyor canım benim de böyleydi bir sabah baktım ansızın pik 😂 bir kaç güne koyulaşır bence canım 🥰

Back
X