- 31 Ekim 2020
- 462
- 733
- 33
Testi bize de at canım ay bebiş mi kiİnşallah, gece agrım vardı sol kasığa geçti bacagıma kadar vuruyordu. Bu sabah daha iyiyim. Biraz testi tekrarlicam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi bize de at canım ay bebiş mi kiİnşallah, gece agrım vardı sol kasığa geçti bacagıma kadar vuruyordu. Bu sabah daha iyiyim. Biraz testi tekrarlicam![]()
Çatlamayı gördüm çok şükür, darısı gebelik testinin basınaTesti bize de at canım ay bebiş mi ki![]()
evet canım 2 gün daha değerlendir yarın daha silik olur muhtemelen hadı kolay gelsinÇatlamayı gördüm çok şükür, darısı gebelik testinin basınaiyi ki bu testi yapmaya baslamışım. Çünkü uygulamada yumurtlama günü yarın görünüyo. Çok önemli Bi detay benim için bugünü de yarını da değerlendircem. Sonra kocamla Bi 2 hafta kanka gibi takılcam yeter artık yeteeer
![]()
evet canım 2 gün daha değerlendir yarın daha silik olur muhtemelen hadı kolay
Kolaysa basına gelsinnevet canım 2 gün daha değerlendir yarın daha silik olur muhtemelen hadı kolay gelsin![]()
Rica ederim canim ne yaptim sanki bende bu hafta deniycem hadi bakalimKolaysa basına gelsinnhadi çok sagol cok yardımcı oldun
![]()
Ay insan bikiyor valla canım gına geliyor wehhhÇatlamayı gördüm çok şükür, darısı gebelik testinin basınaiyi ki bu testi yapmaya baslamışım. Çünkü uygulamada yumurtlama günü yarın görünüyo. Çok önemli Bi detay benim için bugünü de yarını da değerlendircem. Sonra kocamla Bi 2 hafta kanka gibi takılcam yeter artık yeteeer
![]()
Şükür canım bir sıkıntın yoksaKızlar kontrole gittim bugun örnek almıştı bir test için her şey normalmiş. Demekki ben yumurtlama kanaması yaşadım. Benzer bir şey yaşayan olursa diye bilgi vermek istedimkan testi istemedi dr bende yaptırmadım dün idrar testim negatif çıktığı için. Hatta konusu bile geçmedi. Muhtemelen 2-3 güne de adet olurum zaten
![]()
Canım hadi inşallahKizlar ovuye basladim bat 17 ocak reglnin baslangicindan 10. gun sonra yapmaya basladim tahminimce 2 gun sonra pik gostecektir
Canem acaba yumurtlama döneminde olabilir misin bence tam vakti degetlendirmelisinKızlar benim bat 8 Şubat ama şuan regli olacakmissin gibi kasiklarimda ve belimde ağrı var nedense bilgisi olan varmi
Evet, malesef bundan dert yancagom aklıma gelmezdi ama gerçekten bıktım yani 6 gün üst üste, Bi de stresten bişey de anlaşılmıyor hadi yumurtlama dönemi yapalım hop bitti yat uyu böyle seks hayatı mı olur beeAy insan bikiyor valla canım gına geliyor wehhh![]()
aynen bizde öyle valla o kadar sıkıcı bir hal alıyorki yumurtlama döneminde hadi yapalımda bitsin şeklinde ama onun dışındakiler gayet iyi mesela o yüzden eşime test yaptığımı söylemiycem bu hafta bakalım yine aynısı olucak mıEvet, malesef bundan dert yancagom aklıma gelmezdi ama gerçekten bıktım yani 6 gün üst üste, Bi de stresten bişey de anlaşılmıyor hadi yumurtlama dönemi yapalım hop bitti yat uyu böyle seks hayatı mı olur bee![]()
Nasip canım İnşallah hayırlısıysa bu ay olurŞükür canım bir sıkıntın yoksaay insallah gec döllenme olmuştur da bi dahaki ayla ugrasmazsin
Canım hadi inşallahbenim dün yaptığım da boyleydi bugun yapmadim yarin baslarim artık
![]()
canım sen kaç günde bir regl oluyorsun?Şükür canım bir sıkıntın yoksaay insallah gec döllenme olmuştur da bi dahaki ayla ugrasmazsin
Canım hadi inşallahbenim dün yaptığım da boyleydi bugun yapmadim yarin baslarim artık
![]()
Biz de, ilk bikaç gün söylemiştim suan bitti sanıyo, ona söylemeden üstüne atlıyorum garibim kudurduğumdan sanıyoraynen bizde öyle valla o kadar sıkıcı bir hal alıyorki yumurtlama döneminde hadi yapalımda bitsin şeklinde ama onun dışındakiler gayet iyi mesela o yüzden eşime test yaptığımı söylemiycem bu hafta bakalım yine aynısı olucak mı![]()
Canımmm tebrikler topiği yeni okuyorum daHamileyim galiba![]()
Ne de çok benii anlattın canımAy insan bikiyor valla canım gına geliyor wehhh![]()
Ya biz kadınlar ne fenayız bende şu sıra onun istediği tatlıları yapıyorum ne yapayımBiz de, ilk bikaç gün söylemiştim suan bitti sanıyo, ona söylemeden üstüne atlıyorum garibim kudurduğumdan sanıyorbebek için birlikte oldugumuzu ben biliyorum sadece ve stresli olan zevk alamayan ben oluyorum malesef
onun tuzu kuru
Amiin inşallah Rabbım tez zamanda nasip etsin inşallahCanımmm tebrikler topiği yeni okuyorum dadarısı bizleree
![]()