• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi bize de at canım ay bebiş mi ki 🤩
Çatlamayı gördüm çok şükür, darısı gebelik testinin basına 🙏🏻 iyi ki bu testi yapmaya baslamışım. Çünkü uygulamada yumurtlama günü yarın görünüyo. Çok önemli Bi detay benim için bugünü de yarını da değerlendircem. Sonra kocamla Bi 2 hafta kanka gibi takılcam yeter artık yeteeer 🤣🤣🙈

Eklentiler

• Screenshot_20210126-093130.webp
    Screenshot_20210126-093130.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 29
Çatlamayı gördüm çok şükür, darısı gebelik testinin basına 🙏🏻 iyi ki bu testi yapmaya baslamışım. Çünkü uygulamada yumurtlama günü yarın görünüyo. Çok önemli Bi detay benim için bugünü de yarını da değerlendircem. Sonra kocamla Bi 2 hafta kanka gibi takılcam yeter artık yeteeer 🤣🤣🙈
evet canım 2 gün daha değerlendir yarın daha silik olur muhtemelen hadı kolay gelsin 😂

Kızlar benim bat 8 Şubat ama şuan regli olacakmissin gibi kasiklarimda ve belimde ağrı var nedense bilgisi olan varmi

Kızlar kontrole gittim bugun örnek almıştı bir test için her şey normalmiş. Demekki ben yumurtlama kanaması yaşadım. Benzer bir şey yaşayan olursa diye bilgi vermek istedim 🙂 kan testi istemedi dr bende yaptırmadım dün idrar testim negatif çıktığı için. Hatta konusu bile geçmedi. Muhtemelen 2-3 güne de adet olurum zaten 😀

Kizlar ovuye basladim bat 17 ocak reglnin baslangicindan 10. gun sonra yapmaya basladim tahminimce 2 gun sonra pik gostecektir

Eklentiler

• ACA00D2A-6544-4564-9C8E-0D59A6A6332B.webp
    ACA00D2A-6544-4564-9C8E-0D59A6A6332B.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 27
Ay insan bikiyor valla canım gına geliyor wehhh 😂

Kızlar kontrole gittim bugun örnek almıştı bir test için her şey normalmiş. Demekki ben yumurtlama kanaması yaşadım. Benzer bir şey yaşayan olursa diye bilgi vermek istedim 🙂 kan testi istemedi dr bende yaptırmadım dün idrar testim negatif çıktığı için. Hatta konusu bile geçmedi. Muhtemelen 2-3 güne de adet olurum zaten 😀
Şükür canım bir sıkıntın yoksa 🤩 ay insallah gec döllenme olmuştur da bi dahaki ayla ugrasmazsin 🤩🍁🤲🤲🤲
Kizlar ovuye basladim bat 17 ocak reglnin baslangicindan 10. gun sonra yapmaya basladim tahminimce 2 gun sonra pik gostecektir
Canım hadi inşallah 😍💜 benim dün yaptığım da boyleydi bugun yapmadim yarin baslarim artık 😍🤩

Evet, malesef bundan dert yancagom aklıma gelmezdi ama gerçekten bıktım yani 6 gün üst üste, Bi de stresten bişey de anlaşılmıyor hadi yumurtlama dönemi yapalım hop bitti yat uyu böyle seks hayatı mı olur bee 😔😔🤣🤣
aynen bizde öyle valla o kadar sıkıcı bir hal alıyorki yumurtlama döneminde hadi yapalımda bitsin şeklinde ama onun dışındakiler gayet iyi mesela o yüzden eşime test yaptığımı söylemiycem bu hafta bakalım yine aynısı olucak mı 🤣🤣

Şükür canım bir sıkıntın yoksa 🤩 ay insallah gec döllenme olmuştur da bi dahaki ayla ugrasmazsin 🤩🍁🤲🤲🤲

Canım hadi inşallah 😍💜 benim dün yaptığım da boyleydi bugun yapmadim yarin baslarim artık 😍🤩
Nasip canım İnşallah hayırlısıysa bu ay olur 😀 ama benim bu aydan pek beklentim olmadığı için kan testi yaptırmadığım gibi bir de internetten laboquick ovulasyon testi aldım adetten sonra bir de testle takip edeyim dedim 😂😂
Bu arada ben folik asit kullandığım için ekstra bir şey almıyorum. Ama eşime keçi boynuzu pekmezi falan yedirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bir şey var mı 😃😃

aynen bizde öyle valla o kadar sıkıcı bir hal alıyorki yumurtlama döneminde hadi yapalımda bitsin şeklinde ama onun dışındakiler gayet iyi mesela o yüzden eşime test yaptığımı söylemiycem bu hafta bakalım yine aynısı olucak mı 🤣🤣
Biz de, ilk bikaç gün söylemiştim suan bitti sanıyo, ona söylemeden üstüne atlıyorum garibim kudurduğumdan sanıyor🤣🤣bebek için birlikte oldugumuzu ben biliyorum sadece ve stresli olan zevk alamayan ben oluyorum malesef 😁 onun tuzu kuru

Biz de, ilk bikaç gün söylemiştim suan bitti sanıyo, ona söylemeden üstüne atlıyorum garibim kudurduğumdan sanıyor🤣🤣bebek için birlikte oldugumuzu ben biliyorum sadece ve stresli olan zevk alamayan ben oluyorum malesef 😁 onun tuzu kuru
Ya biz kadınlar ne fenayız bende şu sıra onun istediği tatlıları yapıyorum ne yapayım😀😀

Back
X