- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.834
- 398
Sabah namazından sonra diye düşündüm bende hava çok aydınlık olmuyorDoğru canım ben de öyle duydum da gündüz utanıyorum ben
Ilk aylarda surekli ayni pozisyonda yapıyorduk en uygunu o diye insan sıkılıyor. Biz bu pozisyonda yapıyoruz hatta favorimizGunaydin kizlar
Pozisyonumuz dizdirsek pozisyonu ve iliskiden sonra yarim saat yuzustu yatip tek bacagimizi karnimiza dogru cekiyoruz kimler deneyecek
Yaptın mı canım merak ettim
Ehehhhzehir gibi maşallah zehir
Valla ben cikmasin diye kendimi kasıyorum kuzum ,
Canım sen kendini çok dinliyorsun sanki
Bak o olabilir canım göz görmese de olur nefesini hisset YeterSabah namazından sonra diye düşündüm bende hava çok aydınlık olmuyor
Sefalar getirdin canım benimMerhabalar benim bat 28 şubatisteyenler saglikla sıhhatli olur inşallah
Bel aşağıda Toto yukarıda olacak dimi canım ehehIlk aylarda surekli ayni pozisyonda yapıyorduk en uygunu o diye insan sıkılıyor. Biz bu pozisyonda yapıyoruz hatta favorimizama tam direklerin üzerinde durmamak gerekiyor on gövdeyi biraz daha aşağıda tutup kalmayı yukarıda tutmak gerekiyormuş. Spermlerin.rahat ilerlemesi için.
Ayy çok alemsiniz sesli güldümBak o olabilir canım göz görmese de olur nefesini hisset Yeter
Sefalar getirdin canım benim
Bel aşağıda Toto yukarıda olacak dimi canım eheh
En sevdiğim şey test yorumlamak kendi testim dışındaAyy çok alemsiniz sesli güldümbakalım hayırlısı birazdan test yapacağım yüklerim yorumlarsiniz
Aynen canimBak o olabilir canım göz görmese de olur nefesini hisset Yeter
Sefalar getirdin canım benim
Bel aşağıda Toto yukarıda olacak dimi canım eheh
Pik gibi duruyor canım sabah da yap bugün degerlendirme artikTestler böyle belki bı yorum yaparsanız
BencedePik gibi duruyor canım sabah da yap bugün degerlendirme artik
Pik olmuş canım evetAz önce yaptığım test böyle çıktı kızlar pik yaptı bence daha koyu gibi eskisinden
Selam canım ne yaptın değerlendirdin miHanimlar gunaydinnn
Benim yumurtlama sancim geldi testim yok ama bence bugun pik olurdu
Hadi İnşallah canım costuralim burayıBende dün yumurtladım eminim gece değerlendirdik bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?