- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.834
- 398
Sabah namazından sonra diye düşündüm bende hava çok aydınlık olmuyorDoğru canım ben de öyle duydum da gündüz utanıyorum ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah namazından sonra diye düşündüm bende hava çok aydınlık olmuyorDoğru canım ben de öyle duydum da gündüz utanıyorum ben![]()
Ilk aylarda surekli ayni pozisyonda yapıyorduk en uygunu o diye insan sıkılıyor. Biz bu pozisyonda yapıyoruz hatta favorimizGunaydin kizlar
Pozisyonumuz dizdirsek pozisyonu ve iliskiden sonra yarim saat yuzustu yatip tek bacagimizi karnimiza dogru cekiyoruz kimler deneyecek![]()
Yaptın mı canım merak ettim
Ehehhhzehir gibi maşallah zehir
Valla ben cikmasin diye kendimi kasıyorum kuzum ,
Canım sen kendini çok dinliyorsun sanki
Bak o olabilir canım göz görmese de olur nefesini hisset YeterSabah namazından sonra diye düşündüm bende hava çok aydınlık olmuyor![]()
Sefalar getirdin canım benimMerhabalar benim bat 28 şubatisteyenler saglikla sıhhatli olur inşallah
![]()
Bel aşağıda Toto yukarıda olacak dimi canım ehehIlk aylarda surekli ayni pozisyonda yapıyorduk en uygunu o diye insan sıkılıyor. Biz bu pozisyonda yapıyoruz hatta favorimizama tam direklerin üzerinde durmamak gerekiyor on gövdeyi biraz daha aşağıda tutup kalmayı yukarıda tutmak gerekiyormuş. Spermlerin.rahat ilerlemesi için.
![]()
Ayy çok alemsiniz sesli güldümBak o olabilir canım göz görmese de olur nefesini hisset Yeter
Sefalar getirdin canım benim
Bel aşağıda Toto yukarıda olacak dimi canım eheh![]()
En sevdiğim şey test yorumlamak kendi testim dışındaAyy çok alemsiniz sesli güldümbakalım hayırlısı birazdan test yapacağım yüklerim yorumlarsiniz
![]()
Aynen canimBak o olabilir canım göz görmese de olur nefesini hisset Yeter
Sefalar getirdin canım benim
Bel aşağıda Toto yukarıda olacak dimi canım eheh![]()
Pik gibi duruyor canım sabah da yap bugün degerlendirme artikTestler böyle belki bı yorum yaparsanız![]()
BencedePik gibi duruyor canım sabah da yap bugün degerlendirme artik![]()
Pik olmuş canım evetAz önce yaptığım test böyle çıktı kızlar pik yaptı bence daha koyu gibi eskisinden![]()
Selam canım ne yaptın değerlendirdin miHanimlar gunaydinnn
Benim yumurtlama sancim geldi testim yok ama bence bugun pik olurdu![]()
Hadi İnşallah canım costuralim burayıBende dün yumurtladım eminim gece değerlendirdik bakalım ne olacak![]()