• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar, ben de katildim araniza🙂
10 yasinda bi oglum var.
Bugun doktora gittim kontrol icin.
Folik aside basliycam ,15 Subat BAT,, gelecek aydan sonra istiorum insallah.
37 yasindayim, ileri bi yas , insallah nasibimizde varsa olur hayirlisiyla🙌🤲

Bu topicteki butun arkadaalara hayirlisini diliyorum🙂

Gönder canım gel teskere teskere :halay:

En kolayi o kolaya kacmayin 😂

Deneyin kızlar Zor değil :halay:

Canım kendini dinleme akışına bırak bende de öyle belirti oluyordu hepsi psikolojik. İnşallah bebiş vardır sende de seviniriz 😍💜

Deli yaa 😂😂 sen kaç yıllık evlisin canım 😀
😂😂 16 aylik canim🤣

Kızlar ben bu konuda pek bilgi sahibi değilim eğer bu koyuluk yumurtlamaya işaretse, çizginin silikleşmesi ne zaman gerçekleşir?

Ay beni de yazının 19 şubat bat cuma günü de hsg çektiricem bir kaç ay içinde olucakmış gibi doğuyor içime inş yanılmam :(
Başka sorun yoksa sizde (eşinizdede) çok faydalı deniyor film sonrası üç beş ay aşılama veya ilaç tedavisi yapmıyor bazı dr.lar.Gebe kalma olasılığı yüksek sorun çıkmasa bile film sonrası yapılan işlem gözle görülmeyecek kadar ufak olan tıkanıklıkları açtığı için😍😍

Gunaydin kizlar
Pozisyonumuz dizdirsek pozisyonu ve iliskiden sonra yarim saat yuzustu yatip tek bacagimizi karnimiza dogru cekiyoruz kimler deneyecek 😂

Acaba
2. Defa mi yumurtlama var
Galiba 🤩
Hey maşallah bi ben kartim herhalde canim 😂💋
Kızlar ben bu konuda pek bilgi sahibi değilim eğer bu koyuluk yumurtlamaya işaretse, çizginin silikleşmesi ne zaman gerçekleşir?
Yumurta catlarsa siliklesir canım bugün yarın 💋
Bat 15 şubattttttttttt
Hoşgeldin aramıza :halay:
inşallah vanımm.
ne pozisyonu hangisii😅
Foto aşağıda canım 😂
Ee bende merak ettim neymiş bu pozisyon 🤣🤣
Fotosunu paylaşıyorum canım aşağıda 😂😂
Gunaydin kizlar
Pozisyonumuz dizdirsek pozisyonu ve iliskiden sonra yarim saat yuzustu yatip tek bacagimizi karnimiza dogru cekiyoruz kimler deneyecek 😂
Ben ben ben :temizlik: :halay:

Eklentiler

• Screenshot_20210127-154723.webp
    Screenshot_20210127-154723.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 26
Back
X